OPPFØLGING AV ARBEIDSMILJØUNDERSØKELSEN PÅ STUDIEAVDELINGEN.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Informasjon om plan for SAMARBEID SKOLE – NÆRINGSLIV i Askøy kommune
Advertisements

Status selvvalg i NorgesGruppens kjeder
Klubbutvikling NBBF Torunn Ytrehus 2012.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
MEDLEM AV SKOLENS SAMARBEIDSUTVALG
VANN OG AVLØP ARENDAL OG ENGSETH. Hovedanleggets kostnad blir fordelt på antall som melder seg på. Dette er lik pris for alle. For å få vann- og avløp.
1 Årsmelding for arbeidsåret Årsmøtet i 2004, Speilsalen, Kvareteret 14. april •Ingunn Holm holdt en kort innledning og presentasjon av SIFUB,
Nesodden Tennisklubb Mandat/ramme for halldriftskomitè (arbeidsgruppe) Mandat, ramme og retningslinjer vil kunne endres og utvides frem til hallen står.
Hva er Fretex ?.
7. Fysisk arbeidsmiljø Jeg er fornøyd med den ergonomiske utformingen av arbeidsplassen min Jeg er fornøyd med inneklimaet på arbeidsplassen.
Universell utforming. Hva er universell utforming? Rosa Park - Kvinnen som nektet å reise seg på bussen.
Johannes Skaar, Innovasjon Norge
ReSonare  Fra 2005 til i dag…… 2005: Hovedprosjektet avsluttet 2006: Overgangsprosjekt 2007: Overgangsprosjektet – LMS 2008: Prosjektet forlenges.
Handlingsplan strategisk HR
NVHs kvalitetssystem Oslo: 2. mai NVHs sentrale prinsipper for kvalitetssystemet •Kvalitetssystemet skal inngå som integrert del av NVHs ledelses-,
Målsetting Gjennomføre et handlingsrettet program for å styrke konkurransekraften til handels- og servicenæringen i kommunane Askvoll og Hyllestad.
VISJON HELSE OG FOREBYGGING SKAL GJENNOM KUNNSKAP OG KVALITET, OMSORG OG RESPEKTFULL BEHANDLING FREMME TILLIT OG TRYGGHET I TJENESTEN.
Kompetanseplan bydel Frogner
Status handlingsplan for Drammen sentrum
Levanger kommune Rådmannen Formannskapet Orientering/drøfting om økonomiplanen – Ola Stene Rammer 2008 – regnskap 2007.
1 Eiendom og drift Arbeidsmiljøundersøkelsen ved NTNU 2009 Drift og Eiendom Et verktøy for utvikling av arbeidsmiljø ved NTNU Utviklet internt i NTNU for.
HTV konferanse Program: –Status samhandlingsreformen – sett fra KS’ perspektiv” v/Therese Sivertsen er rådgiver i KS Helsesatsing region vest.
GNIST og Ungdomstrinns-satsingen VFL-samling Susanne Lavik
MENTORPROSJEKTET VED UiB 2003 – 04 OPPSUMMERING AV AKTIVITETENE I PROSJEKTET FRA FORBEREDENDE FASER TIL OPPSTART OG FREM TIL 3.FELLESSAMLING 14.JUNI 2004.
Diskusjonsforum for utredning om grunnlag for sammenslåing av Veldre Ski, Brumund IF og Brumunddal Ski Felles dokumentasjon fra møter Veldre Sag, 29. november.
Desember Evt. disponering av restpott på budsjett
April 2007, Per M, Jorunn og Mads
1 1 Møte med Statens vegvesen Vegdirektoratet 2. mai 2007 Tilbakemeldinger fra drift- og vedlikeholdsutvalget i EBA Kjell Inge Davik.
Organisasjonsutvikling på USIT Prosjektet ”USIT 2.0” er i gang!
Innledning om landsmøtet 2011 Felleskurs avdeling 601 og 603 – februar 2011 Forbundssekretær Halvor Langseth.
Brukerorientering Et praktisk eksempel: Barnehagene i Lunner.
Tove Blix Personal- og økonomiadministrativt arbeid ved Det medisinske fakultet Vurdering og organisering Utkast
Fra resultat til veien videre Prosjekt: Nasjonal satsing for utprøving og evaluering av familieråd i Norge Av Sturla Falck Avslutningskonferanse 8. desember.
KPU – STHF Sakspresentasjon Saksliste 29/2014Godkjenning av referat og saksliste 30/2014Saker meldt til Helsetilsynets utrykningsgruppe (3-3a)
Om du ønsker, kan du sette inn navn, tittel på foredraget, o.l. her. Erfaringer med SAP Seminar Åse Berg Studie- og forskningsseksjonen SVT-fakultetet.
1 VEIEN TIL IA-SUKSESS. IA-prisen 2013 Unner ingen å få prisen Fraværet har gått opp siden Sovepute? 2.
Arbeidsmiljøundersøkelse
LMU Studiebarometeret. Ny nasjonal studentundersøkelse Første nasjonale undersøkelse som måler studentenes tilfredshet med studiekvaliteten.
Vedlegg 1 kompetanseveileder
Revidering av lokal lønnspolitikk 2014 status arbeid
Arbeidsmiljø- og klimaundersøkelser (ARK)
Arbeidsmiljø- og klimaundersøkelser (ARK)
Tillitsvalgtes medvirkning i budsjettarbeidet
Status på oppfølgingsarbeidet i forbindelse med tilsynsrapporten og varsel om pålegg fra Arbeidstilsynet, ”Arbeid for helse” per
ARK ved UV. Hva er ARK – Arbeidsmiljø og klimaundersøkelse ved UiO Utarbeidet for sektoren av en gruppe forskere ved UiO, UiB, UiT, NTNU Har et teoretisk.
HVA SIER UNGDOM MELLOM 14 OG 18 ÅR OM FREMTIDIG KOMMUNE? KOMMUNEREFORMEN.
Informasjon om videregående opplæring Tirsdag 8. nov Magnus Hugdahl, rådgiver Vikhammer ungdomsskole.
K10 samarbeid IKT Møte med programkomiteen for ASSS 10. juni 2010.
1 Hovedbygg-prosjektet 2012 Orientering til LOSAM Mars 2012 Jens Petter Nygård, prosjektleder Om du ønsker, kan du sette inn navn, tittel på foredraget,
Involvering og forankring av arbeidsgiverpolitikken i Gjøvik kommune. HR – sjef Elin G. Limoseth
Resultater fra pilotevalueringen MiFA-Pilot 2015/2016.
Angelika Kruse-Jensen Past president, Akerborg RK.
1 IVT Handlingsplan Org, medvirkning og ressurs Status for 2013 Styremøte september 2013 Anne Rossvoll.
1 Sjekkliste for formøte på enheten Deltakere: leder og verneombud (lokale støttespillere som nestleder, kontorsjef). Evnt. lederstøtte fra ressursperson.
1 Verdier til hverdag og utvikling Nettverk for arbeidsgiverpolitikk Arne Skogsbakken.
Den gode skoleeier I Nes.
Forventningene fra Fylkesmann
LMR1 IVT rekrutterer de beste
Budsjettkonferanse 15. Mars 2017.
Klubbens styrearbeid i praksis
Sidene for 1935 fra bestefars første dagbok,
arbeidsmiljøundersøkelsen ved NTNU
Samarbeidsgruppemøte Stjørdal
– Driftsstyret ved Smiodden Ungdomsskole -
Samarbeid og medbestemmelse
SUS 2/18 Arbeidsmiljøundersøkelsen orientering i fakultetsstyret SU
Evaluering av «MUSIT Ny IT-arkitektur»
Arbeidsmiljøundersøkelsen
Utskrift av presentasjonen:

OPPFØLGING AV ARBEIDSMILJØUNDERSØKELSEN PÅ STUDIEAVDELINGEN

• Det er gjennomført møter med representanter fra HMS tilstede hvor resultatet av undersøkelsen er lagt frem for de ansatte • De ansatte har vært med på å prioritere de fremmere og de utviklingsområdene de ønsker å sette fokus på

Seksjon for studieadministrative støttesystemer -SASS • De ansatte ønsket frukt – det har de fått • Medarbeidersamtaler er gjennomført og følges opp • Kompetanseplaner ble etterlyst, men det kom ikke noe konkrete forslag da dette ble etterspurt

Internasjonal seksjon • 29/4: ½ dags gjennomgang av arbeidsmiljøundersøkelsen med HMS = definisjon av hemmere og fremmere • 2/10: ½ dags Internseminar om oppfølging av møtet 29/4 inkl. definisjon og fremdriftsplan for forbedringsområdene. Inkl. valg av 4 verdier som skal prege seksjonen: åpen, tillitsfull, positiv og lojal

Internasjonal seksjon • De skal ha enda et oppfølgingsmøte 10. mars som skal handle om inspirerende arbeidsmiljø, mål og mening for seksjonen • Dette er et resultat av et ønske fra vernelinja og andre ressurspersoner ved seksjonen

Studentservice • Et internseminar resulterte i ønske om: – Få en tydelig rolle- og ansvarsfordeling – Jobbe smartere sammen – Frigjøre kapasitet til utviklingsarbeid - kvalitetsheving • Ferdigstilling av handlingsplanene er satt på vent til tiltakene er avklart

Rekruttering og opptak • Har hatt internseminarer med fokus på fremmere og utviklere – Tydelig involvering fra leder – Kompetanseutvikling – Innflytelse/medvirkning – Seksjonsinterne samlinger – kollegastøtte • Har satt ned konkrete tiltak for å nå disse målene

Etter- og videreutdanningen • Seksjonssamling med fokus på resultatet av undersøkelsen i april 2013 • Seksjonssamling i mai 2013 med fokus på fremmere og utviklere • Gjennomgang av resultatene fra samlingen med vernelinja, juni 2013 • Gjennomgang av tiltakene på seksjonsmøte, juni 2013 • Gjennomgang av tiltaksplan, september 2013 • Planen blir fulgt opp på hvert seksjonsmøte