Hvordan lager du en konto?

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
HVA ER ?.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Guide til Facebook - sider og arrangementer
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
HVA ER ?.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Intranett: Hvordan komme i gang
Lage e-post med bilde som vedlegg
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Surfing sosial media - Bilkjøring Her lærer vi hvordan du kan bruke Sosiale medier til å se på et bestemt tema - Bilkjøring Vi skal se på Twitter, Facebook,
HVA ER ?.
Opprette Gmail-konto Lærer/ledsager 3i Opprette Gmail-konto
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Sende e-postmelding videre
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Unio Min side Oppdatering av e-post og mobil
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
? Hva er.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Blogging med Google Blogger
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Menyer Hovedmeny Sidemeny Finne frem gamle Klubblenker.
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Lag din egen blogg - en enkel oppskrift. Gå på blogger.comblogger.com Klikk på pila og følg anvisningene.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
Funksjoner og Innstillinger i
Sette opp Gmail i Outlook
Informasjon om bestilling av rom til avtalepris hos
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Utskrift av presentasjonen:

Hvordan lager du en konto? Her vises hvordan du kommer i gang med Facebook ved å skrive deg inn som bruker. Vi forklarer også hva «verktøylinjen» består av. Gå til Google.no, skriv Facebook i søkefeltet og velg «Velkommen til Facebook – logg inn,……………» (Du kan også gå rett til www.facebook.com )

Dersom du allerede har en Facebook-konto kan du logge deg inn her. Eller så kan du registrere deg her som bruker av Facebook. Etter å ha fyllt ut registreringen, trykk på

Du kommer nå til noen steg-for-steg-sider Du kommer nå til noen steg-for-steg-sider. Det er valgfritt om du vil bruke dem, og det er muligens enklest å velge «Hopp over dette trinnet», for dette kan du også ordne senere Kontrollspørsmål: Velg her også «Hopp over»

Velg også på Steg 2 og Steg 3 «Hopp over» Velg også på Steg 2 og Steg 3 «Hopp over». Alle disse valgene kan du fylle ut/sette inn senere

Du er nå registrert som bruker på Facebook og kan starte med å bli kjent med det Du er logget inn og kan søke i e -posten dinetter venner som muligens er på Facebook, du kan sette inn et profilbilde og du kan prøve å finne personer du kjenner som du evt. kan sende en forespørsel om de vil bli «venn» med deg på Facebook Din e-postadresse Ditt navn

Du får en melding at du må åpne e-posten din. Der ligger en melding fra Facebook som heter «Bare ett trinn igjen før du er i gang på Facebook». I denne e-posten ligger en lenke som du kan trykke på eller du kan trykke på «fullfør registreringen». din e-postadresse Normalt vil du ikke trenge en bekreftelseskode, men skriv den ned i tilfelle du trenger den

Først ser vi på «verktøylinjen» i Facebook, etter at du er logget inn. De som ønsker å bli venner med deg på Facebook sender deg en forespørsel. Ved å klikke på dette ikonet ser du hvem som har sendt deg en forespørsel. «Finn venner» åpner en side med flere søkemuligheter, f.eks. finner venner som ligger i kontakter i Gmail eller Hotmail. «Hjem»: her kommer du til det som kalles «Veggen din» med bl.a. opp-dateringer fra vennene dine. Her kommer alle varsler, f. eks. om noen har kommentert siden din. Ditt navn Her kan du søke etter personer, for å finne ut om de er på Facebook «Profil»: her kommer du til din profilside og til den såkalte «Tidslinje» Under denne piltasten får man bl.a. opp følgende valg: Kontoinnstillinger Personverninnstillinger Logg ut Hjelp Her kan du se noen eller alle meldinger du har sendt til dine venner på Facebook

Venner på Facebook En venn på Facebook er en person som har sendt deg en forespørsel om å bli med på din facebookside. Men du kan også selv sende en forespørsel til noen du kjenner som har en egen facebookside. På de neste bildene ser du hvordan du sender en forespørsel og hva du gjør selv dersom du får en forespørsel.

Sende en venneforespørsel. I feltet «Søk» skriver du navn du søker på, i dette eks. Steffen Jakobsen Forskjellige forslag kommer frem. Trykk på Steffen Jakobsen

Du kommer til Facebooksiden til Steffen Jakobsen. Her kan du trykke på endres nå til

Få en venneforespørsel Dersom du får en venneforespørsel vil du se det her på verktøylinjen. Klikk der.

Da vil det lille vinduet under komme frem Her kan du velge «Bekreft» eller «Ikke nå» Dersom du klikker på Bekreft, har du akseptert personen som sendte venneforespørselen, som venn på din facebookside Navn og profilbilde fra den som har sendt venneforespørsel

Oversikt over hvem du har som venner på Facebook finner du gå til profilen/tidslinjen – trykk her Ditt navn Trykk her Alle på venneliste din vises. I dette eks. bare 1 venn, nemlig Steffen Jakobsen, som vi sendte venneforespørsel til og som har bekreftet venneforespørselen. Steffen Jakobsen

Bli medlem av grupper. I feltet «Søk» skriver du navnet på gruppen du søker på, i dette tilfellet ”Bergen Mannskor fanside” Forskjellige forslag kommer frem. Trykk på Bergen Mannskor fanside

Klikk på ”Liker”-knappen for å bli medlem Jeg har allerede gjort dette, derfor er statusen min ”Likt”

KOR -enda en gruppe å bli medlem av. Denne gruppen er ”lukket”. Denne gruppen må du ha invitasjon til (Det får du). Dette er vår interne gruppe som vi legger ut litt Youtube-videoer og ”anna knask”.. ;-)

DA SKULLE DU VÆRE GODT I GANG ! to be continued….