Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Opprette Gmail-konto Lærer/ledsager 3i Opprette Gmail-konto

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Opprette Gmail-konto Lærer/ledsager 3i Opprette Gmail-konto"— Utskrift av presentasjonen:

1 Opprette Gmail-konto Lærer/ledsager 3i Opprette Gmail-konto Googles Gmail er gratis, enkel å bruke og har gode filtre for søppel-e-post. Her lærer du å opprette en ny Gmail-konto. Gå til Gmail på Velg Opprett en konto.

2 3i Velg påloggingsnavn Fyll ut nødvendig brukerinformasjon.
Opprette Gmail-konto 3i Velg påloggingsnavn Fyll ut nødvendig brukerinformasjon. Sjekk tilgjengelighet av ønsket påloggingsnavn. Mottakere av e-post fra deg vil se påloggingsnavnet ditt i e-postadressen din. Gå videre i skjemaet når du har lykkes med tilgjengelig påloggingsnavn. I eksemplet blir påloggingsnavnet (og følgelig e-postkontoen) hetende

3 Opprette Gmail-konto 3i Velg passord Et godt passord inneholder bokstaver og tall. Gmail klager om passordforslaget ikke er tilfredsstillende slik i eksemplet nedenfor. Velg noe som du selv husker lett, og som ikke er så lett for andre å gjette. Ved hjelp av sikkerhetsspørsmålet kan du få vite ditt passord om du skulle glemme det. I dette eksemplet ble passordet jeg123meg123

4 Opprette Gmail-konto 3i Bekreft Gmail sjekker ved hjelp av såkalt CAPTCHA-kode at du er et menneske, ikke en maskin som lager kontoen. Ingen maskin kan tyde de rare bølgete bokstavene i feltet. Om du ikke greier å tyde teksten i feltet, prøv å lytte til den ved å klikke på rullestolikonet. Les vilkårene og godta opprettelse av konto.

5 3i Kontoen er klar Les veiledninger som Gmail tilbyr.
Opprette Gmail-konto 3i Kontoen er klar Les veiledninger som Gmail tilbyr. Du kan også gå direkte til kontoen.

6 Opprette Gmail-konto 3i Kontoen kan brukes Gmail fungerer som andre e-postprogrammer hvor du er på internett. Gmail fungerer overalt hvor du har adgang til internett. Du trenger ikke din egen PC for web-e-post slik som Gmail. Neste gang du vil bruke Gmail, går du til Googles og logger inn med brukernavnet og passordet.


Laste ned ppt "Opprette Gmail-konto Lærer/ledsager 3i Opprette Gmail-konto"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google