Nye nettsider for VS-alpin En liten introduksjon.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Norges Birøkterlag tilbyr • ”Min Side” som er et tilbud på internett til alle medlemmer • Du får brukernavn og passord tilsendt sammen med giro for innbetalingen.
Advertisements

GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Demo av portalen LOG - Leverandørnett Olje og Gass.
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Håndbok til Studweb LES DENNE! Du får en side-for-side veiledning med forklaringer og tips…
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2011.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Bildet:
VEILEDNING FOR OPPMELDING TIL ORDINÆR EKSAMEN
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Intranett: Hvordan komme i gang
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Demo av timebehandlingssystemet (klikk med museknappen for å gå videre i demoen) Copyright Easylution AS.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
Hvorfor satse på nett? 3,2 millioner nordmenn har tilgang til internett (2006). Folk bruker nettet først for å skaffe informasjon. Internett er den billigste.
KAFFEKURS Tips til behandling av e-post Mars, 2014 Mars 2014.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
Ergoterapeutstudenter har et fagforbund OG en INTERESSEORGANISASJON  Presentasjon laget av: Ann-Heidi Adriansen, kull 07. Ergoterapeututdanningen ved.
GRUPPEARBEID FORVENTNINGER.
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling Arendal 8. mars Langesund 29. mars.
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling 2009 Arendal 7. mars Langesund 21. mars.
Kursopplegg for KlubbenOnline Kursmateriellet er laget av Runar Sveen, Akershus IK November 2000.
Hva er Fronter.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Gå inn på denne internettadressen:
Opplæring: Digital Diktering
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2008 (Klikk for å komme til neste side)
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet Epost PPS NEL Studentweb Its learning.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Bibits kundesenter 1. november 2007 Øystein Reiersen.
MD-Miniseminar nr 05 PRESIDENTOPPLÆRING Nettside: GRATULERER med vervet som president Som klubbpresident står du direkte under Distriktsguvernøren.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling 2013 Fevik 16. mars.
PRESIDENTOPPLÆRING Nettside: GRATULERER med vervet som president Som klubbpresident står du direkte under Distriktsguvernøren og Verdenspresidenten.
Struktur Nå Internett Uavhengig systemer bygd opp over tid.
Funksjoner og Innstillinger i
SOSIALE MEDIA OG WEB Norges bryteforbund Inger Wold.
Veiviseren HÅNDBOK FOR TILLITSVALGTE I KLUBBENE
Powerpoint presentation of
1 Retningslinjer for Aktivt bruke egne websider som den viktigste informasjonskanal Nyheter og informasjon bør publiseres kun en gang.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Online Påmelding via Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
KURS FOR NYE TILLITSVALGTE
Registrere bruker på MinIdrett
8C Skoleåret
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
KlubbWeb admin Nyheter Informasjonskanal  Siste nytt fra laget  Viktig info ang. for eksempel endring i treningstider med mer.
Kidsmonitor tutorials for mobil. Innhold S. 3 Endre tidspunkt for hjemsending S. 10 Endre fast tidspunkt for hjemsending S. 17 Sende melding S. 20 Sjekke.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på
Hvilke plattformer bruker dere?
Kalenderfunksjon Parent- app
Tokerud skole Tokerud skoles plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Velkommen til SFO Høvik Verk skole
Utskrift av presentasjonen:

Nye nettsider for VS-alpin En liten introduksjon

Ny hjemmeside På hjemmesiden møter du nyheter fra klubben og en mulighet til å finne det du trenger i menyen til venstre. De antagelig viktigste funksjonene er nyheter som har medlemmene i klubben og andre som følger med oss som målgruppe – og beskjeder som er meldinger fra trenere, tillitsvalgte eller andre til enten hele klubben eller en bestemt gruppe. Aktivitetskalenderen inneholder mye mer enn bare hendelser i vår klubb, men ved å velge den i menyen kan du velge bare det som er aktuelt for klubben eller din gruppe. Les videre.. eller gå til

Menyelementer Velg nyheter ut fra temaene som er aktuelle for deg eller din gruppe. Nyheter som gjelder alle kommer opp på forsiden – men nyheter om for eksempel renn må du hente frem selv.

Menyelementer.. Les alle beskjeder til de forskjellige gruppene eller temaene – de samme beskjedene finner du også om du går inn på renn eller skiskolen. Beskjeder til hele klubben ligger også på forsiden – som påminnelsen om å betale treningsavgiften..

Menyelementer… Finne din gruppe… • Velg f.eks skiskolen og så blant • Beskjeder • Skiskolenytt • Om skiskolen På den måten får du det som angår deg – eller du kan velge alle nyheter eller alle beskjeder i menyen

Kalender Velg aktivitetskalender og se på alle aktiviteter i regi av klubber i Skiforbundet (fellesaktiviteter), velg aktiviteter for alle medlemmer i klubben – eller for bare din gruppe – skiskolen på mandager for eksempel.

Styre og stell Oversikt over tillitsvalgte og medlemmer i gruppene finner du under organisasjonsinfo For å se gruppemedlemmene må du ha passord – det sendes ut på mail. Hvis du ikke vil at andre klubbmedlemmer skal finne deg må du si fra til klubben.