Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere."— Utskrift av presentasjonen:

1 Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere til renn og avmelding av renn.

2 Finne klubbes ”Klubben Online” side Siden kan finnes enkelt ved å logge på www.n3sport.no Her får man opp et søkerfelt som heter ”finn din klubb. Skriv in klubbens navn.www.n3sport.no

3 Ved å søke i ”finn din klubb” får du opp alle gruppene med klubbens navn. Her skal skigruppa velges.

4 Etter å ha valgt - ski kommer du inn på ”Klubben Online” siden til klubben. Dette er en gratis hjemmeside som alle skigrupper har gjennom Norges Skiforbund og Norges Idrettsforbund. Administrasjonsverktøyene til Norges Skiforbund ligger under ”Verktøykassa”. Klikk på ”logg på” under verktøykassa.

5 Online påmelding og avmelding ligger under linken ”Entry Online”

6 Når du klikker på linken til Entry Online kommer du inn på arrangementsiden der man får opp et valg om Administrer påmeldinger/aktiviteter.

7 For å komme vider må man ha passord. Dette passordet fås ved å henvende seg til N3sport på telefon 22 94 13 00 Når passordet er tildelt, legges dette inn i feltet for passord. Brukernavn er superbruker. Klikk på logg inn.

8 Etter at brukernavn og passord er lagt inn får man opp hele terminlisten i synkende rekkefølge. Finn rennet som det skal meldes på utøver til. Merk arrangementet og trykk på påmeldinger. NB: Det er kun de renn som er åpnet for ”Online påmelding” som systemet kan brukes på.

9 Du er nå inne i selve påmeldingsvinduet. Her fås klubbens innlagte opp i listen. Merk utøver som skal meldes på. Velg klasse og øvelse som utøver skal meldes på i. Trykk på piltast for å melde på

10 Det kommer nå opp en liste over påmeldte løpere med øvelse som utøver skal gå. Ved flerdagers arrangementer kommer flere øvelser opp på hver utøver.

11 Etter å ha lagt inn alle klubbens påmeldte trykk på knappen ”Tilbake” for å bekrefte påmeldingen.

12 Melde av. For å melde av, gjør motsatt av påmeldingen. Merk utøver som skal meldes av og trykk på pil som går mot medlemmer. Utøver blir da borte fra ruten for påmeldte. Trykk på ”Tilbake” for å bekrefte avmeldingen.


Laste ned ppt "Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google