Titanic Developer Team består av :

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

Fra Ord til liv November 2009 “Det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik å komme inn i Guds rike” (Mt 19,24).
Praktisk info til prosjektkunder
Høgskolen i Sør-TrøndelagAvansIT Hovedprosjektoppgave 1 ” Overv å kningskamera ”
En innføring i spillet: Dobbeltkrig – Grønn
OPPFØLGING AV PROSJEKTERENDE Hoved – og totalentreprise
1 Valg av system •Hadde et elektronisk ”hjemmelaget system” med en del begrensninger. •Overbevise ledelse om behov for nytt system. •Opprettet en prosjektgruppe.
MI – Motiverende intervju som hjelpemiddel ved livsstilsendring
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
Terje Hjerpbakk Oppgave 2 Vår ING. Problemstilling  Designe en database og lage et program som gjør det mulig å lage fleksible spesifikasjoner/rapporter.
Uni Eiendom FDV – Status for produktet
Grunnkurs gesisPLAN - Del 8
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Installation Implemantation Design Av: Anders Hvaal Larsen - Geir-Kristian Dahlberg - Renate Woldseth.
Prosjekt nr 38E Database for registrering av radioaktive stoffer brukt ved Nukleærmedisinsk Seksjon, St. Olavs Hospital.
Samhandlingsavtalene status og fremtid •Kvalitet i helsetjenestene •Det handler om kvalitet-medvirkning og prioritering •Brukermedvirkning i samhandlingsavtalene.
Kompleksitetsanalyse
Forside Motivasjon Analyse Forside Motivasjon Analyse  -notasjon O og  Relasjoner Klasser Fallgruver Spørsmål Kompleksitetsanalyse Åsmund Eldhuset asmunde.
Hvordan lykkes med et prosjekt?
Presentasjon Hovedprosjekt nr 43
Prosjekt 45e - WebConcret
Hovedprosjekt Hos Julius Maske
Kort om oppgavestiller Sintef Energiforskning AS, avdeling for kraftproduksjon og marked. Driver med oppdragsforskning i det nasjonale og internasjonale.
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
Konsekvenser ved skifte av e-postsystem Hovedprosjekt AITeL, HiST Våren 2002 Prosjektgruppe 34E Oppdragsgiver: Bjørn Østbye, IVT, NTNU.
Reidar Wisløff 3DSU Hovedprosjekt 16E
Prosjektoppgave 2HKI 2001 Et utstyrsregister realisert gjennom et Web-grensesnitt.
Hovedprosjekt 2005 Nettbutikk og administrasjonsside for nettbutikk ved bruk av PHP og MySQL Gruppe 33 E AiTEL HiST.
Thomas Johan Eggum & Sindre Williksen
Nye websider for Sørli skole
Presentasjon av Concrea
Prosjekt 58 Instant Product Disc Prosjekt 58 Instant Product Disc (Elektronisk produktkatalog) Thomas Juvik, 3DSU Kristin Strøm, 3DSU Christian Walsø,
Registrering av kjemikalier i Kromatografigruppa, Fürst Medisinsk laboratorium. Database laget med bruk av teknologiene PHP, MySQL og Apache Prosjektoppgave.
Hovedprosjekt, våren 2000 Pål Are Sætre & Bjørn Erik Beitnes, 3DDT Tilpasning, klargjøring og uttesting av digitalt, videobasert målesystem for bestemmelse.
(I NoTify U - resepsjonsvarslingssystem) Presentert av gruppe 11: Rune Hovde Gard Maurud.
April 2007, Per M, Jorunn og Mads
Mange IT-prosjekter kunne med fordel vært drevet mer som en Lean Startup.
Teknikker for å bedre design- prosessen -Design by contract -Prototyping design -Fault-tree analyses.
Livet etter Frontpage og Access Tom Heine Nätt. Agenda Frontpage Hvorfor bytte? Krav til et webutviklingsverktøy Alternative webutviklingsverktøy Dreamweaver.
Læring prosjektpraksis Førsteamanuensis Prosjektledelse,
Prosjektavslutning og sluttrapport
Og.
Prosjekt nr HWprobing Oppdragsgiver : Interconsult Group ASA.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
Brukerinformasjon på Internett Hovedoppgave for Erlend Grut Hilstad, 2HKI.
Noen kommentarer til Kostrat evalueringen EVA-8 Hurdalsjøen 5-6 september 2002 Hans Torvatn, SINTEF Teknologiledelse.
Forretningsplan, Nettsted med Flash, Ajax, PHP, MySQL
Øving 1 - Forretningsideen
Hovedprosjekt Sikkerhetsrutiner for sykepleiere som dokumenterer i den elektroniske journal (EPJ). Et prosjekt i studiet Videreutdanning i Data Av student.
Presentasjon av hovedprosjekt
A Merkantildata Company empowering your business.
Presentasjon oppgave 047E Hovedrosjekt av Christian Lyng 1 Presentasjon Realici Hovedprosjekt fra Christian Lyng 3DDT Oppgave 047E Veileder Greta Hjertø.
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
Bjørn Olve Møkkelgård Kristian Elverum
Hovedprosjekt 25: Interaktiv demo for web-basert verktøy Brukeropplæring i form av interaktive demoer for oppdragsgiver Dossier Solutions Prosjektdeltaker:
Intranettsider for ”Data Management Service Team” Oddny Klungtveit Anne-Solfrid Walløe.
Hovedprosjekt 2005/2006 Oppgave 28E Øyvind Mosti, 3DSU Administrasjon av apparatutlån, pasienter, rekvirenter og helseforetak.
Hovedprosjekt studieåret 2001/2002 System for akkvisisjon av analysedata og resultatbearbeiding HIST AITeL av Trond Hanssen og Tor Audun Fiskvatn.
Forum for studentaktive læringsformer
Oppdater.com Web-publiseringssystem for InCreo AS Øyvind Henriksen
X10 webservices/IM -> mobilklient. Oppdragsgiver:
ASP-basert Helpdesk for Veterinærinstituttet ASP-based Helpdesk-system for Norvegian Veterinary Institute.
Hovedprosjekt ved Høgskolekandidatstudiet for Drift- og vedlikehold av EDB-systemer ved IDB, HiST -- Våren 2001 – Datanetwork for Q-Free.com Utført av:
HPR 56 - Cross Platform Gaming Server Av Bjørn Haugen, og Hans Kristian Hovland.
Supply Chain Analyzer Hovedprosjekt for Henning Jensen, Atle Rudshaug og Birger Ertsgaard 3dsu, AiTEL, HiST.
Hovedprosjekt 55E - BrowseFTP / Studenter: / Vidar Sæterbø / Oppgavestiller: / Vidar Sæterbø / Veileder: / Helge Hafting.
Hovedprosjekt våren Webgrensesnitt mot MySQL Av:Jan Henrik Roten Marius Røstad.
Hovedprosjekt våren Artistdatabase Inge Helseth 3DDT.
Hvordan gjøre BABED-studiet mer kjent for potensielle studenter?
JourneySwipe.
Utskrift av presentasjonen:

Titanic Developer Team består av : Einar Widding : 3DDT Gunnar Flataukan : 3DSU Ole Henrik Olsbu : 3DDT

Prosjekt ”Porteføljestyringssystem” Det er et samarbeide med mellom - Titanic Developer Team - Rådgivende Økonomer ASA I tillegg er disse firmaene deltakere. - Industrifinans ASA - Storm Kommunikasjon AS - Setup Data AS

Hvorfor vi valgte oppgaven: Bakgrunnen for at gruppen ble dannet var at Ole Henrik og Gunnar overvar Rådgivende Økonomer ASA`s presentasjon av prosjektet ved IDB. Vi var egentlig 4 studenter som samlet oss om oppgaven men ble 3 til slutt. Oppgaven fremstod som interessant etter at Rådgivende Økonomer ASA`s representant Kai A Fegri hadde lagt frem oppgaven. Vi har følt at vi har stått veldig fritt til å velge programmeringsspråk, plattform osv.

Hvem er så oppgavestiller: Oppdragsgiver er firmaet rådgivende økonomer i Oslo. Dette er et lite rådgivingsfirma som i dag har 5 ansatte. Firmaet har ansvaret for å gi råd til sine kunder, som er personer med porteføljer fra 1 – 15 millioner, om hvordan de bør plassere pengene sine. De driver kun med rådgiving og ikke salg og kjøp for kundene. Som et ledd i denne rådgivingen ønsket de seg et system som ville forenkle administrasjonen av de enkelte kunders porteføljer. I tillegg skal kunden kunne se sin portefølje til enhver tid, for å følge utviklingen på avkastning. Programmet skal effektivisere rådgivers arbeid slik at tidsforbruket går ned uten at kvaliteten av arbeidet forringes.

Problemstilling: Systemet skal være web-basert, både for kunde og rådgiver. For at kunden skal kunne få opp data om sin portefølje må det innhentes kursdata om de enkelte fond fra Oslo Børs. Det trengs altså en database med kursdata fra Oslo Børs som programmet kan utføre spørringer mot. For å forenkle forståelsen for brukerne eller kunden bør programmet ha en mulighet til å presentere sine tall grafisk. Kunden skal kunne simulere forandringer i sin portefølje for å se resultatet av sine endringer før han gjør dem. Det betyr at det må legges inn funksjoner for risiko planlegging og liknende.

Prosjekt strategi: Helt fra starten har det vært meningen å lage komponenter som settes sammen til et system. Denne fremgangsmåten gjør at vi ikke har noen avhengighet mellom komponentene og dermed unngår vi at en forsinkelse på et område medfører at andre områder må utsettes. Vi har også satt sammen en prototyper, dette for å sikre at vi ivaretar en iterativ og inkrementell prosess ved å involvere oppdragsgiver i utvikling og design.

Status og videre fremdrift: Gruppen holder i disse dager på med å sette sammen prototypen for å legge den frem på et prosjektmøte i begynnelsen av mai. Mange komponenter er kommet langt, og flere vil bli påbegynt når vi har unnagjort fremvisningen av prototypen og fått aksept for den. Selve systemet ventes klar til levering 31.05.00.

Oppbygging: