Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hovedprosjekt 2005 Nettbutikk og administrasjonsside for nettbutikk ved bruk av PHP og MySQL Gruppe 33 E AiTEL HiST.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hovedprosjekt 2005 Nettbutikk og administrasjonsside for nettbutikk ved bruk av PHP og MySQL Gruppe 33 E AiTEL HiST."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hovedprosjekt 2005 Nettbutikk og administrasjonsside for nettbutikk ved bruk av PHP og MySQL Gruppe 33 E AiTEL HiST

2 Oppgavestiller  Hitman Creative Bureau Design og reklamebyrå som har som hovedmål å gi et profesjonelt utgangspunkt til bedrifter som befinner seg i etableringsfasen Holder til på Solsiden i Trondheim

3 Problemstillingen Bakgrunnen for prosjektet er at Hitman Creative Bureau (HCB) ønsker å åpne en nettbutikk for salg av t-skjorter som de designer selv. Ønsket var en side som er lett å administrere samt en nettbutikk med god oversikt og tilfredsstillende funksjonalitet.

4 Hvorfor denne oppgaven  Oppgaven ble valgt fordi netthandel er et interessant tema som sveiper innom flere områder, som for eksempel betaling, design og systemutvikling.  Oppgaven er naturligvis en oppsummering av de tema og fag man går gjennom ved systemutviklingslinjen.  Omsetting av teori til praksis.

5 Hvordan problemet ble løst  Det mest avgjørende for prosjektet var å sette seg inn i programmeringsspråket PHP.  Gjennom samtaler med oppdragsgiver ble omfanget av oppgaven spesifisert.  Forarbeid ble grundig dokumentert i forstudierapport, bruker- og systemkravdokument.  Etter forarbeidet begynte programmeringen.  Kontinuerlig kontakt med oppdragsgiver.

6 Resultater  En intuitiv og funksjonell nettbutikk og administrasjonsside nesten helt klar til bli lagt ut på nettet.  Kompetansebygging innen PHP og MySQL.  Erfaring med et reelt prosjekt.

7 Videre arbeid  Implementere statistikkfunksjoner.  Overføre systemet til et webhotell.


Laste ned ppt "Hovedprosjekt 2005 Nettbutikk og administrasjonsside for nettbutikk ved bruk av PHP og MySQL Gruppe 33 E AiTEL HiST."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google