Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Terje Hjerpbakk Oppgave 2 Vår 2011 3ING. Problemstilling  Designe en database og lage et program som gjør det mulig å lage fleksible spesifikasjoner/rapporter.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Terje Hjerpbakk Oppgave 2 Vår 2011 3ING. Problemstilling  Designe en database og lage et program som gjør det mulig å lage fleksible spesifikasjoner/rapporter."— Utskrift av presentasjonen:

1 Terje Hjerpbakk Oppgave 2 Vår 2011 3ING

2 Problemstilling  Designe en database og lage et program som gjør det mulig å lage fleksible spesifikasjoner/rapporter fra en database.

3 Oppgavestiller  Midcom var oppgavestiller for dette prosjektet  Midcom As holder til i Trondheim og tilbyr tjenester som mønsterkortkonstruksjon, skjemategning, elektronikkutvikling, programmering, montasje og test og 3D-modellering. www.midcom.no

4 Valg av oppgave  Jeg valgte denne oppgaven fordi den virket interessant og bød på utfordringer i forhold til teknologier som vi har brukt tidligere i dataingeniørstudiet.

5 Løsning  Systemets interface ble laget ved hjelp av QT og programmeringsspråket C++. Til databasen ble det brukt Mirosofts SQL Server. Til modellering ble det brukt Visual paradigm.e

6 Resultat Vedlikeholding av ansatte og kunder

7 Resultat Registering og endring av jobber

8 Resultat Vedlikehold av spesifikasjonene til et kort

9 Videre arbeid  Få lagt over data fra den gamle access databasen til den nye SQL server.


Laste ned ppt "Terje Hjerpbakk Oppgave 2 Vår 2011 3ING. Problemstilling  Designe en database og lage et program som gjør det mulig å lage fleksible spesifikasjoner/rapporter."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google