Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Installation Implemantation Design Av: Anders Hvaal Larsen - Geir-Kristian Dahlberg - Renate Woldseth.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Installation Implemantation Design Av: Anders Hvaal Larsen - Geir-Kristian Dahlberg - Renate Woldseth."— Utskrift av presentasjonen:

1 Installation Implemantation Design Av: Anders Hvaal Larsen - Geir-Kristian Dahlberg - Renate Woldseth

2  Høgskolen i Sør-Trønderlag, avdeling for Informatikk og e-læring  Veileder: Stein Meisingseth

3  Utvikle en kommunikasjonsplattform for skolen, ved bruk av Microsoft Office Sharepoint Server 2007  Produktet skal inneholde funksjoner som dokumentbibliotek, diskusjonsforum, egen wikipedia, bildelagring, kalederfunksjon

4  Vi valgte oppgaven på grunnlag av at det hørtes interessant ut samtidig som det er en kompetanse som er sterkt etterspurt i markedet.

5  Først utforsket vi mulighetene med Sharepoint  Deretter snakket vi med oppdragsgiver for å høre hva som var interessant for Aitel.  Vi har hatt kontinuerlig kontakt med oppdragsgiver, så har fått tilbakemelding ganske raskt på hva han synes.  Dette har vært med på å hjelpe oss til å kunne jobbe mer effektivt med prosjektet.

6  Når prosjektet er ferdig skal det foreligge en Sharepoint løsning for Aitel.

7  Fra den 05.05.2009 skal vi jobbe med å ferdigstille sluttdokumentet.  Presentasjon av prosjektet som skal foregå blant ansatte og studenter.  Selve innleveringen vil finne sted innen 25 Mai 2009.


Laste ned ppt "Installation Implemantation Design Av: Anders Hvaal Larsen - Geir-Kristian Dahlberg - Renate Woldseth."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google