Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kort om oppgavestiller Sintef Energiforskning AS, avdeling for kraftproduksjon og marked. Driver med oppdragsforskning i det nasjonale og internasjonale.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kort om oppgavestiller Sintef Energiforskning AS, avdeling for kraftproduksjon og marked. Driver med oppdragsforskning i det nasjonale og internasjonale."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kort om oppgavestiller Sintef Energiforskning AS, avdeling for kraftproduksjon og marked. Driver med oppdragsforskning i det nasjonale og internasjonale marked. Fagområdene omfatter kraftproduksjon og energikonvertering, samt overføring, fordeling og bruk av energi.

2 Problemstilling Dagens arkiv HYDARK, som inneholder historiske og meteorologiske data, holder ikke mål. Behov for ny database for lagring av disse dataene, samt program for administrering. Dette systemet skal vi lage, og det har fått navnet NORHYD.

3 Hvorfor denne oppgaven Ønske om en ekstern oppgave hos en seriøs bedrift. Ønske om å gjøre prosjektet hos oppdragsgiver, ikke på skolen. Ønske om databaseoppgave. Ønske om å være med å bestemme implementasjonsmiljø o.l.

4 Fremgangsmåte Bruker RUP (Rational Unified Process) som prosessmodell. To gjennomløp av utviklingsprosessen. Brukerne av systemet er aktivt med i utviklingen av systemet. Objektorientert analyse, design og programmering. Systemet utvikles i Java og MS ACCESS.

5 Status Ferdig med et gjennomløp av prosessen. Har vist systemet for fremtidige brukere, og fått tilbakemelding fra disse. Driver med Controller i MVC mønsteret. Ferdig med Model og View.

6 Brukergrensesnitt (hovedvindu)

7 Videre fremdrift Implementere ferdig Controller. Få Model, View, Controller til å samarbeide på ønsket måte. Et times foredrag for alle professorene på Sintef. Testing, installasjon og opplæring.


Laste ned ppt "Kort om oppgavestiller Sintef Energiforskning AS, avdeling for kraftproduksjon og marked. Driver med oppdragsforskning i det nasjonale og internasjonale."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google