Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Slik bruker du vår nettbutikk!
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
Et hjelpemiddel for å lage litteraturlister/kildelister.
Thomas Thomassen 18. November.2004 Du går videre i presentasjonen ved å trykke tasten Page Down. Du avslutter presentasjonen ved å trykke Esc-tasten.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Hvordan lager du en konto?
Filer til og fra mobiltelefon
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Trådløs telefon 7921G (side 1 av 2)‏ Normalvisning Hvilestilling Normalvisning: •Telefonnummer til den som er logget på vises •Valget Fører til Tjenester/Menyvalg.
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Intranett: Hvordan komme i gang
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Brukerveiledning Basware
Hvordan lage spill i power point?
Lage e-post med bilde som vedlegg
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Dokument med bilde, formatere i Word
Legge inn en avtale i mobilkalender Her er det et eksempel på hvordan en avtale legges inn. I eksempelet bruker vi Nokia Her er det en innebygget.
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Sende e-postmelding videre
Forskjell på bilder fra mobil og separat digitalkamera
Kontrollere telefonsvareren 1.Klikk kategorien Telefon. Du vil se meldingene og informasjon om den som har ringt. 2.Hold markøren over en talemelding,
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Ta bilder med mobiltelefon
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Gå inn på denne internettadressen:
Fasttelefon (1/2) Beskrivelse 1 Håndsettlampe Lyser ved anrop, eller ved ny talemelding 2 Telefonskjerm Viser følgende: tid og dato pålogget telefonnummer.
Opplæring: Digital Diktering
? Hva er.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Ulike kalendervisninger I denne kalenderen ser vi en månedsvisning. Da har man en oversikt over hele måneden. Dette er Nokia Her er det en blå ramme.
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
Bildebehandling i Paint
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
Sende SMS og MMS videre 1c Videresende MMS:
Skriveprosessen – …fra tanke i hodet til tekst i skriveboka…
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Side 1 © Senter for statlig økonomistyring© Senter for statlig økonomistyring |Selvbetjening og arbeidsflyt Tillegg for ledere.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
1 Gruppeoppgaver - antirasistisk nettsted Visittkort / startside / indexside Lenkeside / Generell faglig ressurside (Side med generelle førskolelærerfaglig.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Starte en videosamtale Pek på bildet til en kontakt i kontaktlisten, og klikk kameraikonet. Det vises en melding med forespørsel om å godta anropet på.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på
Utskrift av presentasjonen:

Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon. Med MMS kan du sende bilde, lyd eller videofilm til en annen mobiltelefon. Du kan både få og sende MMs. Her lærer du å lage og sende MMS. Lage MMS Finn fram bildet du skal sende. Først må du inn i hovedmenyen. Trykk her på Nokia 7230. Det er ”hjulet” (navigasjons-hjulet).

Lage og sende MMS 1b Lage MMS Først går du dit bildene dine er samlet. På Nokia-telefoner heter det Galleri. Bildene nedenfor er fra Nokia 7230. Trykk på siden(e) av hjulet til du er på riktig sted. Her lyser det blått rundt Galleri. Da er du på riktig sted. Trykk på hjulet. Velg Bilder (trykk på hjulet).

Lage og sende MMS 1b Lage MMS Da ser du bildene dine. Velg det bildet du vil sende. Et bilde er markert. Det er en hvit ramme rundt dette bildet. Du beveger deg med hjulet til det er en hvit ramme rundt det bildet du vil sende. Menyvalgene Velg, Vis og Tilbake forsvinner etter en liten stund. Vil du ha menyvalgene tilbake, trykk på en av de hvite strekene. Da kommer menyvalgene opp igjen. Trykk på den hvite streken under Valg for å sende bildet.

Se på stort bilde før det sendes Lage og sende MMS 1b Se på stort bilde før det sendes Det er hyggeligst å få et godt bilde. Det kan være lurt å forstørre opp bildet. Da ser du tydeligere om det er et godt bilde enn om det er lite. Trykk valgtasten (hjulet) under Vis. Du ser bildet tydelig. Hvis du nå vil sende det, trykker du på den hvite streken. Lage MMS Trykk deg ned til Send med nedre del av hjulet (1). Trykk så midt i hjulet (2) for å sende. 1 2

Lage og sende MMS 1b Lage MMS På neste skjermbilde er Melding markert. Trykk på valgtasten under Velg. Et par korte beskjeder kommer opp. De forsvinner raskt. Så kan du skrive en melding som skal følge bildet. Beveg deg med hjulet til Melding. Nå kan du skrive det du vil.

1b Sende MMS For å sende meldingen, trykk tasten under Send til. Lage og sende MMS 1b Sende MMS For å sende meldingen, trykk tasten under Send til. I Kontakter finner du navn og numre som er lagret tidligere. I Nr. eller e-post kan du skrive inn et telefonnummer selv. Her har du skrevet et nummer. Trykk så tasten under OK.

Lage og sende MMS 1b Sende MMS Nå ser du meldingen og nummeret du skrev, om igjen. Kanskje ser du også et navn. Da er navnet tidligere lagt inn i Kontakter. Trykk tasten under Send. En kort beskjed kommer opp. Den forsvinner raskt. Bildet du sendte, vises igjen. Trykk streken under Tilbake helt til du er tilbake i hovedmenyen.