HVA ER ?.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
vi presenterer SLIDEPLAYER.NO
Advertisements

Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Nedlasting av apper på Apple
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
HVA ER ?.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Hvordan lager du en konto?
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Bruke Nettverk for miljølære første gang. Hvem - hva - hvor •Deltaker - vanligvis en skole •Område - det geografiske stedet som er undersøkt •Aktivitet.
Sosiale medier Digitalt temakurs Innhold: Datasikkerhet og nettvett, generell bruk av PC og sosiale medier.
Larvik bibliotek Foredrag om sosiale medier Kl – Seniornett Larvik Sliperiet: Datakafé Kl – Minikurs: facebook Kl –
HVA ER ?.
Opprette Gmail-konto Lærer/ledsager 3i Opprette Gmail-konto
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Hva er blogg? Blogg, eller weblogg (vevlogg), er en internettside der en eller flere personer legger ut informasjon som andre kan kommentere Ofte brukt.
Gå inn på denne internettadressen:
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
? Hva er.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.
Hvordan lager du en konto?
Blogging med Google Blogger
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Lag din egen blogg - en enkel oppskrift. Gå på blogger.comblogger.com Klikk på pila og følg anvisningene.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon
Funksjoner og Innstillinger i
Finne og gå til et chatterom Bruk søk i Lync til å finne rom som du har tilgang til. 1.I hovedvinduet i Lync klikker du kategorien Chatterom. 2.I søkeboksen.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
SOSIALE MEDIA OG WEB Norges bryteforbund Inger Wold.
Informasjon om bestilling av rom til avtalepris hos
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering i Digipost steg for steg. Kort om Digipost  Digipost ble lansert i2011  Digipost er utviklet av Posten Norge som et sikkert digitalt alternativ.
Å bruke VOFO Oslo-bloggen Ingvar B.. Hvorfor blogg? En blogg er først og fremst et sosialt medium. Innleggene er gjerne lengre og mer forseggjorte.
Gå til – Klikk på «lag konto».
Enkel brukerveiledning
Enkel brukerveiledning
Utskrift av presentasjonen:

HVA ER ?

Twitter er et av de mest kjente sosiale medier Sosiale medier er nettsteder der brukerne selv skaper innholdet Sosiale medier er uformelle og brukerstyrt De kalles også nettsamfunn .

Twitter er altså et eksempel på det man kaller et sosialt medium eller nettsamfunn Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer med hverandre via bl.a. e-post, sosial nettjeneste eller meldingstjeneste, i stedet for å møtes ansikt til ansikt De fleste bruker disse nettsamfunnene til sosiale formål, men de blir også brukt i stadig større grad til profesjonelle- eller opplæringsformål. .

De mest kjente sosiale medier er: ….

Noen forskjeller mellom Facebook og Twitter Facebook: Nettverk hvor du har en egen side som brukes til å poste det du måtte ønske, laste opp bilder og kommunisere med venner Twitter: Nettverk hvor du har en egen side som brukes til korte statusoppdateringer - litt som en slags blogg

Noen forskjeller mellom Facebook og Twitter Facebook: I motsetning til Twitter, hvor hvem som helst kan følge deg, har du på Facebook selv kontroll over hvem du godkjenner som “ny venn”. Twitter: De som ønsker å følge deg på Twitter behøver du ikke å kjenne selv. De liker å følge deg for hva du skriver. På samme måte kan du følge andre på Twitter

Noen forskjeller mellom Facebook og Twitter Facebook: Dialog og kommunikasjon fremfor kun informasjon. Veldig omfattende, finn personer/venner, del video, bilder, send e-post, online chat, med mer! Twitter: Et mer rendyrket informasjonsverktøy

Twitter er gratis å bruke. Det er i utgangspunktet på engelsk Det lar brukerne sende korte, tekstbaserte meldinger og lese andres meldinger Disse meldinger kalles TWEETS Hver Tweet kan bestå av inntil 140 tegn .

Nedenfor vises først hvordan du kan finne ut hva Twitter inneholder Det gjør du ved å finne andre twitterbrukere som f. eks. Jens Stoltenberg eller Kronprinsparet Ved å søke på disse og se på deres twittersider vil du få et inntrykk av hva Twitter inneholder Som twitterbruker kan du velge å følge de personene du ønsker, eller du kan skrive Tweets (meldinger) selv på din egen twitterside .

Gå inn på internett og gå til www.twitter.com

Hva du kan gjøre her: Finne de som er brukere av Twitter, f. eks. Jens Stoltenberg eller Kronprinsparet Logge inn dersom du allerede er bruker av Twitter Registrere deg på Twitter.

For å bli kjent med hva Twitter inneholder kan du f. eks For å bli kjent med hva Twitter inneholder kan du f. eks. søke på kjente navn, for å se om de har en twitterkonto (er brukere av Twitter). Prøv med Jens Stoltenberg. Da kommer du til følgende side:

Velg under ”people results” jensstoltenberg Statsminister og Ap-leder. Da kommer du til twittersiden til Jens Stoltenberg.

.

Eller prøv å søke på: Kronprinsparet.

Og velg under ”People results” Kronprinsparet Det kongelige hoff for å komme til Kronprinsparets twitterside .

.

Dersom du synes Twitter virker interessant og du ønsker å opprette en twitterkonto, kan du se på presentasjonen: ″Lag din egen twitterkonto″. .

Registrer deg som en bruker på

Registrer deg som ny bruker her Skriv inn navn, e-post adresse og lag et passord. Trykk deretter knappen

Etter at du har skrevet inn navn, e-postadresse og passord, klikk på knappen Ola Normann ola@norman.no

Twitter kontrollerer om passord og brukernavn allerede er opptatt av en annen bruker. Twitter sender deg en e-post til oppgitt e-post adresse. Twitter kommer evt. med forslag til en brukernavn. Dersom du ønsker å opprette en Twitter konto med valgt brukernavn og passord trykk på knappen

Endelig bekreftelse av din twitterkonto skjer etter at du har åpnet den e-posten som Twitter sendte deg og du har trykket på lenken for bekreftelse. Du kommer da til følgende side: Klikk på den lille piltasten ved siden av Brukernavn og velg Settings.

Av alle disse «settings» (innstillinger) er det noen som er viktige å se på. Settings har diverse faner. Første fane er Account (konto). Her kan du bl.a. endre navn og username (brukernavn)

HTTPS Only gjør at du bruker en sikker tilkobling til Twitter. Helt nederst på siden «Account», er det to innstillinger som er viktige å se på. «Tweet Privacy» gjør at dine tweets er beskyttet, bare de som du vil tillate mottar dine tweets. Dine fremtidige tweets vil ikke være offentlig tilgjengelig. HTTPS Only gjør at du bruker en sikker tilkobling til Twitter. Dersom du har gjort noen endringer, klikk på Save-knappen Ved å klikke her kan du deaktivere kontoen din.

Fanen Password gir deg mulighet til å endre passord Fanen Mobile gir deg mulighet til å få eller sende twitter- meldinger (Tweets) med mobiltelefonen din

Under fanen «Notifications» kan du velge når og for hvilke hendelser Twitter skal sende deg en e-post.

Den nest siste fanen viser noe om profilen din. Her kan du bl. a Den nest siste fanen viser noe om profilen din. Her kan du bl.a. legge til et profilbilde og skrive litt om deg selv. I den siste fanen, «Design», kan du selv velge bakgrunns-design for din twitterside.

Nå er du en bruker av Twitter Hver bruker av Twitter får sin egen Profilside Hver bruker bestemmer hvor aktivt hun/han ønsker å bruke sin twitterkonto

Som bruker av Twitter kan du «abonnere» på andre brukeres meldinger, og omvendt Meldinger vises på brukerens profilside og mottas av andre brukere som har valgt å abonnere på nettopp denne brukerens meldinger Som bruker av Twitter kan du velge at meldingene dine skal være åpne for alle, men det er også mulig å begrense antall mottakerne.

Du avslutter Twitter ved å logge deg ut («Sign out»)!