Montering av T-24 opphengsystem

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i julen for en liten julegløgg med.
Advertisements

För demokrati i Norrköping
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
Alle tannimplantater og komponenter vi benytter her på klinikken er produsert av dette svenske firmaet. Laget av Egil Lind.
Vi lager oss en: Adventskalender.
Veiledning for knivbytte  Hold tangen som vist  Klem håndtakene sammen, til du ser et lite hull i kniven Lite hull i kniven
2 Leseferdigheter og lesevaner
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
utnytte ledg rom/medløpspasning
«Strykebrettcover og stativ»
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
Vask, stell og bevaring av tekstiler
4 Bruk øynene riktig.
Klargjøring og tilpassing av utstyret
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Liming av himlingsplater
MX Data1 Opplæring i bruk av TM-GIS * • Oppretting av punkter Oppretting av punkter Oppretting av punkter • Oppretting av trasèer Oppretting av trasèer.
Montering med Word Hallvard Slettebø.
Parkabel I dag bruker vi mest UTP-kabel som ersom er uskjermet. Vi bruker mest enkjærnete ledere. Flertrådete ledere brukes derimot i koblingssnorer.
Clos-O-Mat Palma Vita og Lima Vita
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Brannforebyggende tiltak
introduserer et nytt system for intubering av pasienter.
Etter Eva C. Jørgensens presentasjon 2008
Collection 3. Collection 3 Collection 3 – Fakta Vil bli produsert parallelt med Coll. 2 (fortsetter i sortimentet) Flush overflate på hengsler og grep.
En innføring i spillet: Dobbeltkrig – Grønn
Presentasjon av OptiLine installasjonssystem
Innføring i et standardisert klatrespråk
Mange har opplevd at det virkelig gikk galt
Tetting og varmeisolering av vegger
Enkel forklaring av hvordan bygge nettverk i euroSMART!
Montering med MS Publisher En kjapp innføring ved Johnny Thørnquist.
Form og volum gjennom bretteteknikker i papir
Muntlige presentasjoner
Opplysende dobling Kapittel 9. Dobling Oftest brukt når vi tror motparten går bet(er) Får da flere poeng. Udoblet teller 50 poeng for hver bet utenfor.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Bildebehandling i Paint
Team Jæren Styrkeprøven Lag TEKNISK SKIKK OG BRUK
Velkommen til Handelsspillet
Sponsor og Annonser.
Dødfiskhåv i nøter i stålbur. Kjelneset/Vedøya
i:SEE Conceptual Learning DA
Lag din egen blogg - en enkel oppskrift. Gå på blogger.comblogger.com Klikk på pila og følg anvisningene.
GIS  BIM Koordinatsystemer og georeferering
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Montering av veggabsorbenter Klikk deg steg for steg gjennom anvisningen.
Løypeskilt Tallhøyde er 100 mm. Størrelsen på skiltet gis ut i fra antall markeringer Pilens størrelse er i forhold til tallhøyde/markering.
Medlemsforslag om adopsjon av hull. Austrått Golfklubb Adopsjon av hull Bakgrunn/hensikt –Under årets sesong har all stell av banen utover ”vanlig klipping”
Tan a = 750 / 1000 a = 36,870 sin a = 0,6 cos a = 0,8.
Sommerbane 2013 – fast oppsett
Innstilling Kverneland Vendeplog.
Her er en test på SONY`s siste teknologi
SERVIETTBRETTING Visste du at serviettbretting har eksistert i over 500 år? Det finnes over 50 forskjellige bretteteknikker. Du må kunne minst.
Hengeskap Man må ikke ha ett fullt utstyrt snekkerverksted for å kunne lage noe fint.
Taksikring for både galv- og langvegg !
Her viser jeg hvordan man kan overføre ideen sin til plexiglass
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
1 PAPIRLYKTER. 2 3 ` A4 papir Fargeprinter (for å printe ut malene som kommer i.pdf- versjon) Saks (eller papirkniv) Lim Blyant Papp Lange lys (eller.
Monteringsanvisning.
Vannrakett med fallskjerm
MONTASJE AV HULLDEKKER
Montering av T-24 opphengsystem
Byggebeskrivelse Seven Eleven
Lag en 3D-stjernemodell
Utskrift av presentasjonen:

Montering av T-24 opphengsystem Dette er en fremvisning av hvordan du går frem når du skal montere en enkel himling med standard himlingsplater og et T-24 opphengsystem. Opphengsystemet passer til alle plater i A-kant eller E-kant, i modul 600x1200 mm og 600x600 mm, A-kant E-kant Klikk deg steg for steg gjennom anvisningen

Montering av T-24 opphengsystem Vegglist A A A Mål og strek opp himlingens høydenivå på veggen ( A) Monter vegglisten. Skrueavstand ca. 300 mm. Benytt kapp større enn 500 mm. Monter vegglisten helt rett. Da kan du bruke den som siktelinje for nivåreguleringen av hovedprofilene.

Montering av T-24 opphengsystem Himlingsplan C/C 600 mm C/C 1200 mm Bestem om du vil ha en plate eller en hovedprofil som senter i rommet. Fordel tilpassningene likt på begge sider, kortvegg og langvegg. (Her er platen i senter i lengderetningen og tverrprofilene i senter i tverretningen. Velg slik at du ikke får veldig smale tilpassninger. Tegn opp en himlingsplan og bestem deg for retningen på platene i rommet. Dette er viktig ved dimensjon 600x1200 mm. Det er mest vanlig å legge platene på tvers av rommets lengderetning. Det demper ”korridorinntrykket”. Hovedprofilene monteres med C/C 1200 mm, Tverrprofilene (1200 mm) monteres mellom hovedprofilene med C/C 600 mm. Vil du ha dimensjon 600 x 600 mm monterer du en 600 mm tverrprofil midt mellom hver 1200 tverrprofil.

Montering av T-24 opphengsystem Tilpassning av hovedprofil 500 mm 430 mm Hovedprofilen er 3700 mm lang og har et Click Fix hull (C/C 100 mm) for feste av tverrprofil. I dette hullet skal du klikke inn enden av tverrprofil 1200. Denne har Click Fix ører i hver ende. Først skal du klippe endene av hovedprofilene slik at hullene stemmer med tilpassningsplatene. Er tilpassningsplaten for eksempel 430 mm, finner du 500 mm- hullet og måler tilbake 430 mm. Bruk en hånd-platesaks og klipp ned profilryggen. Brekk profilen ned og klipp inn fra hver side av flensen. Bruk en fil og sørg for at det ikke er noen grader, slik at profilen ligger pent ned mot vegglisten.

Montering av T-24 opphengsystem Montering av justerbare hengere Fest en øyebolt i taket. Plasser den tilpassede hovedprofilen på vegg- listen. Forbind profilen med en justerbar henger. Sikt inn mot den andre vegglisten, og juster til riktig nivå. Deretter monterer du en de neste hengerne Med C/C 1200 mm. Den siste før neste vegg skal henge max. 400 mm fra veggen. De justerbare hengerne kan leveres i ulike lengder. 100–300 mm er mest vanlig. Ca. 200 – 400 mm Vær nøye med å måle diagonalene i rutenettet under montasjen, slik at du er sikker på at systemet blir rett- vinklet.

Montering av T-24 opphengsystem Montering av plater, lysarmaturer og downligts. Legg platene diagonalt opp gjennom rutenettet. Bruk hvite vanter! Dunk forsiktig på undersiden av platene dersom de ikke legger seg helt ned i systemet. Du kan få lysarmaturer som passer rett inn i opphengsystemet. Husk ekstra hengere dersom armaturene er tunge. Lette små downligts kan monteres direkte i platene. Tyngre downligts må ha en plate- forsterkning på baksiden fra profil til profil. SLUTT