Utgiftsrefusjon Hver dag sendes det ut en e-post til de godkjennere som har nye oppgaver i sin innkurv. Du bruker utgiftsrefusjon når du har hatt utlegg.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Slik bruker du vår nettbutikk!
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Thomas Thomassen 18. November.2004 Du går videre i presentasjonen ved å trykke tasten Page Down. Du avslutter presentasjonen ved å trykke Esc-tasten.
ESS – opplæring av sluttbrukere
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan laste opp tankekart til Itslearning via iCabMobile?
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
ESS – opplæring av sluttbrukere
Brukerveiledning Basware
Lage e-post med bilde som vedlegg
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Veiledning for firmakunder
HVA ER ?.
Dokument med bilde, formatere i Word
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Sende e-postmelding videre
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
EQS Introduksjon for tilsette i Helse Møre og Romsdal av
Høyreklikk på post-ikonet, velg Lab innkurv Elektronisk signering av prøvesvar i Lab Innkurv.
Lab–utkurv og Lab-innkurv Høyreklikk på post-ikonet og velg fra listen Lab-utkurv gir en samlet oversikt over avdelingens Planlagte rekvisisjoner Lab-innkurv.
Høyreklikk på post-ikonet, velg Lab innkurv Legge til legeressurs på svarrapport i RoS.
Tittel på presentasjonenSide Portal for leder En leder vil finne sine oppgaver fordelt på 2 mappekort Mappekortet Leder selvbetjening tilsvarer.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Presentasjon av ROS PP Trykk pil for neste bilde.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Side 1 © Senter for statlig økonomistyring© Senter for statlig økonomistyring |Selvbetjening og arbeidsflyt Tillegg for ledere.
Basware Purchase Management
Funksjoner og Innstillinger i
Opplæring i BasWare ThinClient --- Elektronisk fakturabehandling
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Instruksjon På de neste sidene vil du se noen rammer der overskriften er ulike argumenter for å undervise biologi Du vil også se en liste over enkelt-argumenter.
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette Av kvalitetsrådgiverne I fagavdelinga 2014.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Reiseregning Eystein Hansen Foto: Peter Hamlin.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ephorte To metoder for godkjenning: 1.Send til godkjenning til 1 person – enkel godkjenning 2. Send til godkjenning.
Hvordan skrive delegert vedtak Sentralarkivet og Politisk sekretariat Kurs for saksbehandlere Dette gjelder vedtak på: ansettelser elevpermisjoner.
WEB BOOKING INSTRUKSJONER. OPPRETT EN WEBPROFIL Klikk Logg inn trykk på Bli medlem. Fyll i dine personlige opplysninger og velg fortsett. Har du et Nordic.
DFØ-app Selvbetjening på mobilen. Hva er DFØ-app? DFØ har lansert en mobil-app som en tilleggstjeneste til selvbetjeningsportalen (der du fører reiseregninger).
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Medlemsregister mm - en liten innføring
Web booking instructions
Systemmeldinger Systemmelding er informasjon til brukeren om at endring har skjedd. Krever ingen aktiv handling, men det anbefales å merke av som lest.
Opplæring SAP Portalen
Registrere økter Driftslogg SjåførApp
Prekvalifiseringskurs for Installatører
Min Tid Tekn/adm ansatte
Office 356 kurs For både nybegynnere og erfarne. Håper alle finner noe å lære/bli inspirert av. Er beregnet for PC, ikke Mac. Et innføringskurs, dere kan.
Brukerveiledning for timeregistrering med Betalmeg
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
50 tidsbesparende hurtigtaster i Outlook
Utgiftsrefusjon Hver dag sendes det ut en e-post til de godkjennere som har nye oppgaver i sin innkurv. Du bruker utgiftsrefusjon når du har hatt utlegg.
Utskrift av presentasjonen:

Utgiftsrefusjon Hver dag sendes det ut en e-post til de godkjennere som har nye oppgaver i sin innkurv. Du bruker utgiftsrefusjon når du har hatt utlegg for arbeidsgiver, som for eksempel for faglitteratur. Utgifter du har hatt som er dine egne, som skal lønnsinnberettes og som arbeidsgiver skal dekke, som for eksempel mobiltelefon eller arbeidstøy, må du registrere i E-skjema på nett, i selvbetjening for ansatte.

Godkjenner 1 og 2 Godkjenner 1: Kontrollerer at innholdet i en arbeidsflytoppgave er korrekt. Skal alltid etterfølges av Godkjenner 2. Attestasjonkontroll: Kontroll av at en transaksjon er i samsvar med underliggende forhold herunder bestilling, avtale m.m. og skal i hovedsak utføres av en annen person enn den som utøver sin budsjettdisponerings¬myndighet. Godkjenner 2: Leder med budsjettdisponeringsmyndighet, evt. den som har fått delegert slik myndighet. Budsjettdisponeringsmyndighet: Myndighet til å bestemme hva budsjettmidler skal brukes til herunder å inngå avtaler og gi tilsagn som medfører økonomisk forpliktelse for HiØ.

Slik godkjenner du en utgiftsrefusjon i appen Først trykker du Innkurv

Deretter trykker du på oppgaven du vil godkjenne.

Oppgaveinformasjon vises. Trykk på OK på oppgaveinformasjonen.

Eventuelt kan du trykke på ikonet for mer (tre vertikale prikker) og velge «vis slipp» for å se på slippen. Trykk deretter på ikonet for tilbake (pil til venstre).

Trykk på ikonet for vedlegg. Sjekk at kvittering for kjøp er vedlagt.

Dersom kostnadstilordning skal endres. Trykk på ‘Kostnadstilordning generelt’, trykk på 100,00%, velg den som skal endres og gjør endring. Trykk OK for å lagre.

Trykk på ikonet for godkjenn (hake). Trykk OK på kontrollspørsmålet. Oppgaven godkjennes.

Søk etter en oppgave i Innkurv i appen Innkurv ligger øverst i hovedmenyen. Du vil se en rød runding på ikonet som viser antall oppgaver du har i innkurven. Trykk på Innkurv. Listen med oppgaver er sortert etter mottatt dato, de sist mottatte oppgavene ligger øverst. Trykk på ikonet for søk (forstørrelsesglass). Du kan søke på navn på ansatt, på type oppgave eller på annen tekst i oppgaver.

Sende en utgiftsrefusjon i retur for korrigering i appen Trykk på oppgaven du vil sende i retur. Oppgaveinformasjon vises. Trykk på OK på oppgaveinformasjonen. Eventuelt kan du trykke på ikonet for mer (tre vertikale prikker) og velge «vis slipp» for å se på slippen. Trykk deretter på ikonet for tilbake (pil til venstre). Trykk på ikonet for retur (buet pil mot venstre). Skriv inn årsak for retur. Trykk på OK. Oppgaven sendes i retur.

Videresende en utgiftsrefusjon i appen Trykk på oppgaven. Fraværssøknader kan ikke videresendes. Trykk på ikonet for mer (tre vertikale prikker). Velg videresend. Søk etter navn eller brukernavn. Velg person du skal videresende til. Velg OK på spørsmålet. Oppgaven videresendes.

Tilordne en oppgave til deg i appen Oppgaver som ligger i innkurven til flere godkjenner 1 har i oppgavelisten et ikon (to mennesker) som viser dette. Trykk på ikonet for merk (firkanter med hake i). Velg reiseregningen/utgiftsrefusjonen du vil tilordne til deg. Trykk på ikonet for mer (tre vertikale prikker). Velg «tilordne til meg». Ikonet blir grått med et kryss foran. Oppgaven ligger nå kun i din innkurv. For å oppheve tilordning gjør du det samme, men velger «opphev tilordning». Krysset foran ikonet forsvinner. Oppgaven er nå synlig i de andre godkjennerens innkurv igjen.

Videoopplæring Utgiftsrefusjoner i appen https://www.youtube.com/watch?v=g6wb432V1c8