Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Utgiftsrefusjon Hver dag sendes det ut en e-post til de godkjennere som har nye oppgaver i sin innkurv. Du bruker utgiftsrefusjon når du har hatt utlegg.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Utgiftsrefusjon Hver dag sendes det ut en e-post til de godkjennere som har nye oppgaver i sin innkurv. Du bruker utgiftsrefusjon når du har hatt utlegg."— Utskrift av presentasjonen:

1 Utgiftsrefusjon Hver dag sendes det ut en e-post til de godkjennere som har nye oppgaver i sin innkurv. Du bruker utgiftsrefusjon når du har hatt utlegg for arbeidsgiver, som for eksempel for faglitteratur. Utgifter du har hatt som er dine egne, som skal lønnsinnberettes og som arbeidsgiver skal dekke, som for eksempel mobiltelefon eller arbeidstøy, må du registrere i E-skjema på nett, i selvbetjening for ansatte.

2 Godkjenner 1 og 2 Godkjenner 1: Kontrollerer at innholdet i en arbeidsflytoppgave er korrekt. Skal alltid etterfølges av Godkjenner 2. Attestasjonkontroll: Kontroll av at en transaksjon er i samsvar med underliggende forhold herunder bestilling, avtale m.m. og skal i hovedsak utføres av en annen person enn den som utøver sin budsjettdisponerings¬myndighet. Godkjenner 2: Leder med budsjettdisponeringsmyndighet, evt. den som har fått delegert slik myndighet. Budsjettdisponeringsmyndighet: Myndighet til å bestemme hva budsjettmidler skal brukes til herunder å inngå avtaler og gi tilsagn som medfører økonomisk forpliktelse for HiØ.

3 Slik godkjenner du i SAP Portal (web)
Klikk på linken Kontroller utgiftsrefusjon nr. i kolonnen Emne, eller klikk på knappen Vis formular i nedre del av vinduet for å få opp slippen.

4 Slik godkjenner du i SAP Portal (web) forts.
Du kan deretter kontrollere detaljene for utgiftsrefusjonen. Husk også å kontrollere mot bilagene. Etter at du har kontrollert at alle opplysningene på utgiftsrefusjonen er riktig, har du to valg: 1.Reisedata er konsistente. Du attesterer regningen, den sendes da automatisk videre til godkjenner 2. 2. Korrigeringsbehov for reisedata. Ansatte må korrigere regningen. Husk å legg inn kommentar i kommentarfeltet over knappen. Mangel på kommentar vil gi feilmelding.

5 Søk etter en oppgave i SAP Portal (web)
Du kan bruke filter ved å klikke på ikonet for filtrering Da vises denne linjen Du kan søke på navn, deler av navn, reisenummer, deler av reisenummer og annen tekst som finnes i kolonnen Emne. For å lukke filtrering klikk tilbake på ikonet for filtrering.

6 Sende oppgave i retur for korrigering i SAP Portal (web)
Dersom godkjenner sender tilbake en utgiftsrefusjon for korrigering, vil den legge seg i innkurven til den ansatte med oppgavetekst Korriger utgiftsrefusjon nr. Klikk på knappen Korrigeringsbehov for reisedata. Husk å legg inn kommentar i kommentarfeltet over knappen. Mangel på kommentar vil gi feilmelding.

7 Videresende oppgave i SAP Portal (web)
Marker den oppgaven du vil videresende. Høyre klikk og velg Videresend. Det åpnes et nytt vindu hvor du kan velge til hvem du ønsker å videresende oppgaven.


Laste ned ppt "Utgiftsrefusjon Hver dag sendes det ut en e-post til de godkjennere som har nye oppgaver i sin innkurv. Du bruker utgiftsrefusjon når du har hatt utlegg."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google