Småelektronikkampanjen 2009

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Konseptualisering - bakgrunn
Advertisements

Salg av toalettpapir og tørkeruller
03/22/13FJORDNORWAY Navn på din destinasjon og Fjord Norge presenterer årets nasjonale Vestlandskampanje Din logo.
Den store mystiske kampanjen Dokumentasjon av effekt ved annonsering i avis alene Et samarbeidsprosjekt mellom Norges største lokal- og regionaviser –
En aksjon i regi av NLB. Leseglede er en unik opplevelse som alle bør kunne ta del i.
© Fairtrade 2010 Project Title sits here Fairtrade-ukene 2013 © Fairtrade 2010.
Skoleavis Journalistikk i skolen
#hvorhardudetfra - Kampanjen for journalistikken Kort om kampanjen Av Prosjektleder Arnt Sommerlund.
Fellesdugnad: INNSAMLING AV EE-AVFALL NASJONAL KAMPANJE 2009.
Klamydiaprosjekt 2012/2013 Evaluering Engø 7. oktober 2013.
Over 40 år i Rive- og Sanerings Bransjen
Velg sjøveien - medieomtale og annonsering Informasjonssjef Anne Kristin Hjukse Oslo Havn KF.
ANDRE AKTUELLE PLANER I ET BYGGEPROSJEKT
Karrieresenteret Ofoten Sentrumsgården 8512 Narvik Tlf:
Innsamling av EE-avfall i byggebransjen v/Gunnar Murvold
Kommunens informasjonsstrategi
Småelektronikkampanjen 2009 Workshop, SFT, 7. mai 2009
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE FOR VG1
Staten Vi har også sammenlignbare undersøkelser fra 1991 og i Disse viser bl.a.: Bakgrunn: Journalisten er ”på vei ut” og kommunikatøren med utdanning.
Hvordan lykkes med et prosjekt?
– en faglig støttetjeneste for statlige og kommunale virksomheter for å innarbeide samfunnsansvar og miljøhensyn i offentlige anskaffelser Ansvarlige innkjøp.
Bromerte flammehemmere i avfall
Småelektronikkampanjen november Store målsettinger Økt kunnskap i befolkningen Samle inn mest mulig småelektronikk.
Kurt Orre Rådmann Nøtterøy kommune
BEDRIFTSHELSETJENESTEN (1)
Bergensområdets Interkommunale Renovasjonsselskap AS 1 Hva har vi gjort for å tilpasse oss endringen i F-loven og hva gjenstår av arbeid ? Ingrid Hitland.
ROLLBACK MALARIA’s visjon: en verden fri fra byrden av malaria.
Vi tar miljøansvar for våre produkter  Elektriske og elektroniske produkter inneholder miljøgifter  EE-forskriften pålegger importører/produsenter å.
انتہائی کشش اور حوصلہ افزائی تعلیمی پروگرام Undervisningsopplegg for 4. klasse Årstid :Høst Hva : samfunnsfag Tid: ca 5 timer Tema: avfall og avfallsbehandling.
Kampanje februar 2014 Kampanjeprodukter mobil Kampanjeprodukter MBB
Smarte energiløsninger ved oppussing Lavenergiprogrammet presenterer ulike måter samarbeidspartnere kan benytte seg av materiellet Hvordan selge energitiltak.
Folkehelseplan (kommunedelplan) for Aurskog-Høland kommune
Tilrettelegging for studenter som har vansker med å lese trykt tekst Øyvind Engh, direktør i NLB.
SKOLEKONKURRANSER SOM METODE i videregående skole Velkommen til informasjonsmøte om Hovedprosjektet
3.14 X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN Lokalaviser © TNS Oktober 2015 Dokumentasjon om lokalavisas.
Resultater pasienttilfredshet Habilitering Barn og Unge Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr
Brukerundersøkelse Det flerspråklige bibliotek. Om undersøkelsen Undersøkelsen er gjennomført på web i perioden 19. oktober – 8. november Sendt ut til.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Bibel Bibel Bibel
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer Kapittel 10 oppgave i.
Samarbeidsmøte REN/ Lillevannsåsen sameiet
VEIEN TIL LEDELSE LEDERMOBILISERING. Fase 0 Forankre og forberede Ønsket resultat Alle bidragsytere og interessenter er forberedt, engasjert og kjenner.
Prosjektplanlegging med prosjektgruppen Prosessveileder Prosjektlederkurs UiO
1 Den Europeiske dagen for hjelpepleiere, omsorgsarbeidere og helsefagarbeidere TIPSHEFTE.
Prosjekt og utviklingsarbeid i bibliotek Siri Tidemann-Andersen, Det flerspråklige bibliotek.
Tilbyderkonferanse Ikke-akutt pasienttransport for Helse Stavanger HF.
Uke april Uke april Verdiord: Lydighet.
#mittre Hva er #mittre? Klatreutfordring i regi av Norges speiderforbund i forbindelse med Friluftslivets år 2015 Konkret handling. Finn et tre, hiv.
(Navn) (Klasse) (Skole) Operasj on dagsver k - for lærere.
(Navn) (Klasse) (Skole) Operas jon dagsve rk. Hva er OD? Verdens største solidaritetsaksjon av, med og for ungdom! Ungdom, utdanning og utvikling! Basert.
RUSKEN aksjon Senter for Internasjonalisering av Utdanning.
Kjennskap til etablering av «Innbyggerservice» og inntrykk av informasjon fra kommunen generelt Bergen omnibus Januar 2017.
Vi vet godt hva som virker, og ikke virker…
Markedsplasser Farmandstredet 2016.
Kjemikaliehåndtering
Agenda Del 1 - Felles G11- G13 Sportsplan Fart Årets sesong G11 – G13
Sett av tid til spørsmål på kursene
Erfaringer fra Fylkesmannen i Oslo og Akershus.
Velkommen til foreldremøte U8
På Ullevålsveien skole 2017/2018
Hvordan bruke presentasjonene
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE
Bakteppet - Yrkesfagenes år 2018
Trygge pasientforløp Opplegg til fagdag.
Samarbeid hjem – skole (en veileder)
FOREBYGGENDE UNGDOMSARBEID
EN KORT PRESENTASJON AV PROSJEKTET
2: Slik blir annonsørene totalkunder, v/ Anne Berit Omdal, Strandbuen
Velkommen til foreldremøte
Utskrift av presentasjonen:

Småelektronikkampanjen 2009 Operasjon Dupeditt går av stabelen første uken i november I den uken skal vi samle inn mobiltelefoner, håfønere, og andre duppeditter som ligger hjemme i skuffer og skap som ikke er i bruk. 1.-8. november 2009

Store målsettinger Økt kunnskap i befolkningen Samle inn mest mulig småelektronikk Småelektronikk inneholder miljøgifter som bromerte flammehemmere, bly og kvikksølv. Mange kaster gamle duppeditter i restavfallet og containere, på grunn av ren uvitenhet. Derfor har vi en todelt målsetting Vi må informere om hvor duppedittene skal leveres for at de skal behandles forsvarlig Og vi må sørge for å få samlet inn mest mulig.

Hele Norge er med ! Operasjon duppeditt er en stor dugnad over hele landet. Kommunale og interkommunale renovasjonsselskaper er med. Myndighetene er med. Skolene er med. Vi har inngått samarbeidsavtaler med Operasjon dagsverk, hvor 1000 dagsverk videregående skole skal brukes til å samle inn småelektronikk. Norges Velforbund vil gå rundt med 60.000 poser for å samle inn ee avfall Norgesgruppen vil rulle ut et stort opplegg, med informasjon i over 1000 butikker. Flere kjeder som selger småelektronikk er med Ca 300 sentre i Steen & Strøm-gruppen er med. Mc Donalds støtter kampanjen og informerer på alle sine spisesteder

Bli med! Informer! Spre materiell Innstikk i Dagbladet 23.10. Brosjyre og flyer Skoleveiledning Annonser Plakat Duppedittpose Mediastunt Tiltak, maler og materiell finner dere på: www.operasjonduppeditt.no Vi vil ha et eget innstikk i Dagbladet som distribueres og hele Norge fredag 23.oktober. Interesserte kan bestille bare innstikket for kr 2,- pr stk Masse informasjonsmateriale og gode ideer ligger på www.operasjonduppeditt.no Det er bare å lese og laste ned Spre kunnskap internt og eksternt, Ta kontakt med kunder Er det noe dere trenger hjelp til, ta kontakt med oss!!

7. oktober Kjempelansering Den store kampanjelanseringen skjer onsdag 7. oktober. Da presenterer vi en befolkingsundersøkelse for media som viser hvor stort behov det er for kunnskap i befolkningen. Svært mange kjenner ikke en gang til returordningene. Og vi vet at forhandlernes plikter bare delvis blir oppfylt. 7. oktober starter vi arbeidet med å informere om kampanjen, og bygge opp til innsatsen i November

Regi for hele perioden Evaluering 7. oktober 12. oktober 9. oktober Lansering Ordfører-duppeditter Forunderlige duppeditter Hjemmets miljøminer 19. oktober 26. oktober Befoknings-undersøkelse Kick-off, konkurranser 1. november 20. november Her er de viktigste milepælene. Og vi håper å få god mediedekning. Vi ønsker stor oppmerksomhet nasjonalt. - Og samtidig vil de lokale renovasjonsselskapene bidra med å skape oppmerksomhet lokalt.

VELKOMMEN MED PÅ Norges største miljødugnad ! Ikke nøl med å ta kontakt dersom vi kan bidra med noe!! Spørsmål? Ta kontakt med prosjektleder Anne Marie Øygarden på tlf: 92 64 76 40 eller epost: annemarie.oygarden@avfallnorge.no