Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til foreldremøte U8

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til foreldremøte U8"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til foreldremøte U8

2 Agenda Presentasjon av lederteam U8 Info Treninger Sesongen 2017-2018
Sosialkomite Økonomi Dugnader Keeper Eventuelt

3 U8 lederteam består av: Trener: Anders Salicath Johansen
Hjelpetrenere: Atle Merg og Kristian Barlaug Lagleder: Sissel Naalsund Materialforvalter: ? Dugnadsansvarlig: ? Sosialkomite: Stine Bakke Ny materialforvalter for sesongen Ny dugnadsansvarlig for sesongen Lars-Erik er materialforvalter for U8. Fordi vi var kun 6 stk ved sesongstart tok han på seg denne oppgaven også for U7. Joakim er 2011 og blir en del av neste års U7. Vi trenger derfor en av foreldrene til 2010 som materialforvalter. Denne personen må levere vandelsattest til klubben.

4 Info: Laget bestod av 20 (2010)+ 3 (2011) spillere ved sesongstart
Vi har mistet to spillere (Lola/Edvard) En har startet (Matteo), totalt 21 spillere (2010) 2011 blir nytt U7 lag Viktig med Skøyte- og hockeyskole først, så på lag Facebook og Spond blir brukt for å informere U7 og U8 deler utstyrs bod ved slipemaskinen (kode til lås: 235) Laget startet med disse 7: Jesper, Julian, Liam, Koby, Martin, Leo, William 2011 spillere er: Daniel Rålm, Joakim Kristiansen, Hugo Aulis Sorsa og Emelia-Nikoline Sørum Grønlie

5 Treninger: 3 treninger i uka (onsdag, torsdag og søndag)
Fint om dere melder ifra om dere ikke kommer på trening. Da er det enklere å planlegge treningen. Foreldre bes sitte på tribunene under trening Komme i tide til trening Taklinger og slåssing på isen ikke akseptabelt Dusjing etter trening Rydding i garderobe Treningskamper er mulig på søndagene som i fjor Foreldre bes sitte på tribunene under trening. -Det er hyggelig med engasjerte foreldre, men vi opplever at det blir vanskeligere å få barnets fokus når Mamma eller Pappa står på siden. Komme i tide til trening. Slåssing på isen. -Det er ikke greit og slå andre med kølle. Ser vi dette på isen sender vi vedkommende i garderoben. Dusjing etter trening. -Noen opplever dusjing som en negativ ting. Mye støy og tulling i dusjen. Vi foreldre må ta en prat hjemme, og står i døråpningen og passer på. Rydding i garderobe. -Det er aldri hyggelig når det ligger igjen teip og annen søppel etter oss i garderobene. Alle sørger for å se en ekstra gang etter søppel. Rekrutering. Skøyte og hockeyskole først. Når en er klar og basis ferdighetene er på plass så kan man begynne på lag. Vi har isen for oss selv på søndager, de som ønsker å prøve seg på laget ber vi om å komme på søndager slik at vi kan observere ferdigheter. Det skal varsles før nye spillere dukker opp til Sissel. Varsle om dere ikke kommer på trening. Varsel i god tid! Da blir det lettere for trenerne å planlegge dagens økt.

6 Sesongen 2017-2018: Sosialkomite: Det blir 1 lag i serien
Spiller 5 + keeper derfor blir det 10 (to rekker)+keeper pr kamp Deler inn i grupper Alle spiller med alle Sosialkomite: 22 har betalt inn 100 kr til sosialkassen. 2 av de som har betalt inn er nå på U7 og jeg vil overføre disse tilbake. Dvs at vi har 2250 – 200 =2050 til sosialkassen Felles frokost etter en søndagstrening Avslutning for laget

7 Økonomi: 5000 kr i lagkassen til cup eller sosiale tiltak Trenerne velger ut hvilke cuper vi skal delta på. Det er meldt på 1 lag i serien. Dvs at vi må avholde en minirunde på hjemmebane. Tidspunkt for minirundene kommer vi tilbake til så snart vi vet. Aktivitetsavgift samme som forrige sesong: 1500,- Vi kan benytte 1 bussreise (VIP transport) til bortekamp for laget, med egenandel på 350,- kr pr. spiller Privat sponsor?

8 Dugnader: Sesongens vakter vil bestå av:
Kiosk Minirunde Frigåing Tilsynsvakt Vakter vil bli tildelt og ALLE må bidra! DITT ANSVAR å bytte vakten internt på laget, dette er ikke dugnadsansvarlig sin jobb

9 Keeper: De som ønsker å stå i mål skal få lov til det
Vi tildeler 1 uke pr barn Sissel lager liste og holder oversikt over hvem som skal stå når Keeper som skal stå på kamp/cup blir prioritert uken før Hva med keeper instruktør etter sesongen?

10 Eventuelt Foreldre bes sitte på tribunene under trening. -Det er hyggelig med engasjerte foreldre, men vi opplever at det blir vanskeligere å få barnets fokus når Mamma eller Pappa står på siden. Komme i tide til trening. Forlate garderobe 10 min før kampstart. -Ved kamper ønsker vi at foreldre forlater garderobe så vi kan snakke med ungene uten mer støy enn nødvendig. Vi setter på hjelm for de som ikke gjør dette selv. Rydding i garderobe. -Det er aldri hyggelig når det ligger igjen teip og annen søppel etter oss i garderobene. Alle sørger for å se en ekstra gang etter søppel. Dusjing etter trening. -Noen opplever dusjing som en negativ ting. Mye støy og tulling i dusjen. Vi foreldre må ta en prat hjemme, og står i døråpningen og passer på. Slåssing på isen. -Det er ikke greit og slå andre med kølle. Ser vi dette på isen sender vi vedkommende i garderoben. Rekrutering. Skøyte og hockeyskole først. Når en er klar og basis ferdighetene er på plass så kan man begynne på lag. Vi har isen for oss selv på søndager, de som ønsker å prøve seg på laget ber vi om å komme på søndager slik at vi kan observere ferdigheter. Det skal varsles før nye spillere dukker opp til Sissel.

11 Takk for oppmerksomheten!


Laste ned ppt "Velkommen til foreldremøte U8"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google