Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Staten Vi har også sammenlignbare undersøkelser fra 1991 og i 2001. Disse viser bl.a.: Bakgrunn: Journalisten er ”på vei ut” og kommunikatøren med utdanning.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Staten Vi har også sammenlignbare undersøkelser fra 1991 og i 2001. Disse viser bl.a.: Bakgrunn: Journalisten er ”på vei ut” og kommunikatøren med utdanning."— Utskrift av presentasjonen:

1 Staten Vi har også sammenlignbare undersøkelser fra 1991 og i 2001. Disse viser bl.a.: Bakgrunn: Journalisten er ”på vei ut” og kommunikatøren med utdanning i medier og kommunikasjon fra universitet og høyskoler er på vei inn i statens informasjonsstillinger (noe forenklet sagt)

2 Staten Organisering: Informasjonsenhetene er som regel plassert i stab Et klart flertall av informasjonssjefene møter fast i ledermøtet I mindre virksomheter er dette ikke så vanlig.

3 Staten Arbeidsoppgaver: De viktigste oppgavene er rådgivning, mediekontakt, strategiutvikling, produksjon av materiell, være webredaktør, ledelse og administrasjon. Få av medarbeiderne har undersøkelser, analyser, evaluering, relasjonsbygging eller kampanjer som regelmessige oppgaver..

4 Staten Så kan en spørre: Hvordan har arbeidsmetodene endret seg? Lite. Men to ting springer i øynene: arbeid med strategi samt bruk av Internett. 1991: Strategisk kommunikasjonsplan: ingen 2001: Strategisk kommunikasjonsplan : nesten alle

5 Hva kreves for å bli en god kommunikatør i dag ? Det er flere ferdigheter som kan nevnes, men jeg vil peke på dette: Det kreves tillit innad og utad. Du må ha evne til å skape en slik tillit. Både til deg personlig og til rollen. Du må ha evne til å bygge relasjoner internt, men også til viktige interessentgrupper eksternt.


Laste ned ppt "Staten Vi har også sammenlignbare undersøkelser fra 1991 og i 2001. Disse viser bl.a.: Bakgrunn: Journalisten er ”på vei ut” og kommunikatøren med utdanning."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google