Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
Advertisements

Februar ”Barna skal bli kjent med at samane er Norges urbefolkning og få kjennskap til samiske fortellingar og andre deler av samisk kultur og kvardagsliv.
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Evaluering av november på Blå avdeling:
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Triade teater - Dans, rytme & bevegelse
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i februar og skal gjøre i mars.
Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride ranke Bjørnen sover Små rumpetroll Med krøllet hale.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
På Hvitveis har vi dette barnehageåret fokus på «hvordan få boken inn i leken». I vårt arbeid med dette har vi vagt å ha ukas lesehest og hjertebarn. Hvert.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
Språkløyper i Mylingen barnehage
September Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Sommermåneder på Pytten
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
Januarbrev Då var Januar over.
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Sommerbrev, juni, juli og august
Hva har vi gjort i September?
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Ukeplan MINSTEN UKE 39: SKOGUKA høst Mandag Tirsdag 26.09
Årshjul rødbasen
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
Desembernytt Månedens jubilanter
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
MatMedSmak.
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
MatMedSmak.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
LEKESTUA JANUAR - FEBRUAR 2018 MANDAG TURDAG MATPAKKE TIL LUNSJ!
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Månedsbrev mars og april Tusenbeinet
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
Månedsbrev Småtroll Februar.
Månedsbrev Oktober Småtroll Husk Månedens mål Isak 26. Oktober
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned. Vi er ute og leker en til to ganger om dagen, alt etter vær og vind, ellers har vi mye kjekt som foregår inne på avdelingen. Denne måneden skal vi fortsette med temaet ”Oss alle”. Vi fortsetter i samme spor, med undring rundt naturens egen magi. Vi ønsker å gi rom for opplevelser, undring og å motivere barna til å uttrykke seg. Vi skal også innom fagområdet antall, rom og form. Barna blir enda mer kjent med ulike former som bla. Sirkel, trekant og rektangel. I samling skal vi fortsette med eventyret «Gullhår og de tre bjørnene». Her får barna mulighet til å bli kjent med matematiske begreper som stor, mellom, minst. Snakkepakken i februar: Eventyr: Gullhår og de tre bjørnene Sanger: Gullhår sangen, bjørnen sover. Hva gjorde vi i januar: Vi har hatt en spennende måned med litt snø og vinter. Vi har fått kjent på kulden når vi har rullet i snøen, rent på rompebrett og voksduker i bakken. Mange gode barne smil på vei opp og ned bakkene. Vi har fått eksperimentert med å fryse vann til is og vil også se på hva som skjer når det er fra is til vann igjen. Denne undringen om det som skjer når vi går fra vann til is og motsatt vil vi fortsette med i februar.

Månedens jubilanter Informasjon Ivo blir 2 år 16.februar Olivia blir 2 år 28. februar Informasjon Samefolkets dag markerer vi i barnehagen 6. Februar med blant annet en fellessamling på Konkylien. I forkant av denne dagen (uke 5 og 6) skal vi lære historien om flagget, høre på Joik, lære oss å hilse på samisk, se på bilder og høre historier om samefolket. Vi skal lage og spise vårt eget samisk brød og vi skal smake på reinsdyrkaker. Karneval: I år blir det arrangert Karneval 23. Februar. Barna kan komme utkledd fra morgenen av, og det vil blant annet bli fellessamling på Konkylien med sang, Samba og Katta i sekken. Det kommer ut mer informasjon når det nærmer seg! Vinterferie: I uke 9 (27. Feb-3.Mars.) er det skolens vinterferie. I den anledning ønsker vi at dere gir oss beskjed dersom deres barn skal ha fri noen av disse dagen. Dette for at personalet skal kunne planlegge sin vinterferie. Trine Lise har sagt opp sin stilling hos oss og har sin siste dag sammen med oss Fredag 17.02. Vi ønsker henne Lykke til videre. Hilsen Personalet på Dinglebein