Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Advertisements

Månedsbrev fra Blåklokka
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2017
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS August 2017
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Månedsbrev Småtroll Desember.
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Sommermåneder på Pytten
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
JUNI Vi slår oss sammen med løvetann Vi slår oss sammen med løvetann
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Månedsplan Juni 2016 Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Tema:
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Sommerbrev, juni, juli og august
Månedsplan April 2016 Barnehagen er stengt Barnehagen er stengt Uke
Hva har vi gjort i September?
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Hva har vi gjort i oktober?
Desembernytt Månedens jubilanter
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
Periodeplan for Januar 2019
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
AKTIVITETSUKER Juni og juli
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
under- og undredag! Kom og bli med på Undring Jesu under Natursti
Utskrift av presentasjonen:

Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi har en veldig sammensveiset gjeng med barn, og vi har ledd masse sammen. Barna viser masse glede over å være sammen, og vennskapene styrkes for hver dag som går. Vi er heldige som får være sammen med dem hver dag! Vi har i løpet av denne måneden forberedt oss til 17.-mai, der vi har øvet på sanger og laget fine flagg ved håndavtrykk. Det var stor stas å få gå i øvelsestoget 16.mai, og vi ropte, sang og veivet med flaggene våre. Vi avsluttet mai med barnas grønne dag ved Myrå. Det ble en kjempe kjekke dag hvor vi fikk delta på mange kjekke aktiviteter. Barna storkoste seg! På fellessamlingen på fredag 2.juni avsluttet vi vårt andre hovedprosjekt Oss Alle, med en liten oppsummering ved hjelp av bilder. Bildene var av alle de kjekke fellesopplevelsene vi har hatt sammen i løpet av prosjektet, og bilder av lek på avdelingene. Vi tok også farvel med våren og ønsket sommeren velkommen! Viktige datoer: Torsdag 8.juni arrangerer FAU sommeravslutning med grilling og avslutningsseremoni for Nøtteliten barna. Værforbehold Fredag 9.juni får vi besøk av de barna som skal begynne hos oss til høsten. Vi gleder oss! Mandag 12.juni drar vi på årets fellestur til Trollskogen på Hundvåg. Minner om at dere må smøre matpakke til denne dagen!

Hilsen Bente, Aase Marie og Jeanette Tilvenning i barnehagen Vi er i gang med tilvenning i barnehagen, og fortsetter med dette i ukene fremover til 14.juni. Dette gjelder hver tirsdag og onsdag formiddag. Det er barn som bytter avdeling som har tilvenning. Sommeren i barnehagen I sommer blir det uker med forskjellige temaer. Til hvert tema blir det mange forskjellige aktiviteter ute og inne. Det blir lagt ut oppsummering av hver uke på forsiden av hjemmesiden vår. Mer informasjon får dere i et eget skriv. Vi kommer til å samarbeide mye med Trylleralleri, og noen uker er vi alle småbarnsavdelingen samlet på Titt i hålå. Derfor vil det være forskjellige voksne tilstede i hverdagen. Vi er alltid en fra vår avdeling på jobb, men det kommer til å være voksne fra andre avdelinger som åpner og stenger barnehagen innimellom. HUSK! Solkrem med navn og solhatt. Jubilanter i sommer: Sarah 14.juli 2 år Edvind 13.august 2 år Vi gratulerer! Takk for et fantastisk år! Vi går inn i den siste måneden før sommerplanen overtar. Det har vært et fantastisk år sammen med barna. Vi har opplevd så mye sammen. Vi har vært på kjekke turer, vi har hatt mye god lek, latter, humor, vi har hatt alvor, gråt, bygget vennskap, glede og samhold. Et år med mange nye erfaringer å ta med seg videre i livet! Til høsten starter Othilie og Tirill opp på Dinglebein. Vi ønsker dem lykke til, og takker foreldrene for et flott samarbeid i året som har gått. Tusen takk for det gode samarbeidet med dere foreldre så langt! Vi gleder oss til å ta fatt på nytt barnehageår sammen med barna deres og de nye familiene som begynner hos oss til høsten. God juni og god sommer til alle sammen! Hilsen Bente, Aase Marie og Jeanette