Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Advertisements

Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
Månedsevaluering april 2012 Fokus denne måneden er naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og maler fugler.
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Månedsplan for Froskene Mai 2015
UKEPLAN 7.KLASSE UKE MÅL:
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev Småtroll. Tilbake til Oktober.. Stor koss med Eventyr Rødhette og Ulven, turer, FN dag og mye mer Forming aktivitet Vennerskap Hver onsdag.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Sommermåneder på Pytten
MARS - APRIL 2015 LEKESTUA Adrian Elmer Uke/ Ukens barn MANDAG TURDAG
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
JUNI Vi slår oss sammen med løvetann Vi slår oss sammen med løvetann
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Månedsplan for mai Tema: 17-mai og vår MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Mai på Neglespretten Mob:
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Sommerbrev, juni, juli og august
Månedsplan April 2016 Barnehagen er stengt Barnehagen er stengt Uke
Hva har vi gjort i September?
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Månedsplan for mars UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Hva har vi gjort i oktober?
Ukeplan MINSTEN UKE 39: SKOGUKA høst Mandag Tirsdag 26.09
Vi sorterer etter farger
Årshjul rødbasen
Desembernytt Månedens jubilanter
Hva har vi gjort i november?
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
MÅNEDSPLAN BLAKKEN – Mars 19 Månedens tema: Musikalsk samspill
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
Månedsbrev Småtroll November.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage Vi er kommet til mai måned og vi kjenner det er vårlig ute. Fremover vil vi fortsette å jobbe med vårt andre hovedtema Oss alle, og vi vil ha fokus på alt som skjer ute i naturen om våren. Våre turområder er varierte og disse skal vi fortsette å utforske. Oppdager vi noe nytt mon tro? Personalet følger barnas interesser og sammen skaper vi kjekke fellesopplevelser ute! Vi finner små kryp under steiner, knopper på greiner og undrer oss over det som skjer i naturen. Små blader blir til biler eller fly, kongler blir til dyr eller mat. Vi fantaserer med materialer vi finner ute  Begynnelsen av mai måned blir full av 17.maiforberedelser i barnehagen. HIPP HIPP HURRA! Etter 17.mai begynner vi med tilvenning til nye avdelinger for store og små i barnehagen vår. Dette betyr at Onsdag 10. Mai er siste turdag for 2 åringene. Gleder oss til den spennende tiden vi har i møte. Henrik starter på Dinglebein Tirsdag 2. Mai. Vi ønsker han og foresatte velkommen til oss. Månedens eventyr: Prinsessen på erten Månedens sanger: Alle fugler og Tenk at nå er dagen her. Månedens regle: Vistestølen ropet! Dette skal vi bli gode på  Vistestølen barnehage HEI HEI HEI! Ingen barnehage er som deg! HEI! Hva gjorde vi i April: Vi har hatt eventyret om «skinnvotten» i april og det er så godt å se at eventyr engasjerer barna. Det er utrolig hvor mye de husker, og de er også med å dramatisere eventyret. Her får vi også øvd på sosiale ferdigheter som å vente på tur og å være i fokus foran andre, og kjenne at det er helt greit. Vistestølenropet

Månedens jubilanter Hilsen personalet på Dinglebein Melanie 2 år 07.05 Viktige datoer: 1.mai er det off. høytidsdag. Barnehagen er da stengt. 10. Mai Minner om dugnad i barnehagen kl 17-19, 19-21. Tirsdag 16.mai skal vi øve oss på å gå i tog. Vi avslutter turen foran Vistestølen bofelleskap og synger for dem. Husk flagg merket med navn Torsdag 25. mai Kristi himmelfartsdag. Barnehagen vil da være stengt. Vi ber dere gi beskjed om deres barn skal ha fri den inneklemte dagen fredag 26. mai. Barnas grønne dag blir i år 29.mai. Nærmere informasjon kommer Månedens jubilanter Melanie 2 år 07.05 Hilsen personalet på Dinglebein