TRØNDELAG.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
NMF Rogaland Hva kan vi bidra med?.
Advertisements

Hvem er NMF Rogaland? Utstein Kloster Hotell 15. februar 2014.
Foreldreundersøkelse – RSMK mai Invitasjon til 34 foreldre – alle som har e-post 22 svar = oppslutning på 65 prosent 5 tema: informasjon, foreldremedvirkning,
Fokusgrupper Komité Helse og omsorg 25. februar 2015.
Foreldremøte Vg1 Studiespesialisering tirsdag 6. september 2016 Velkommen til Et naturlig førstevalg.
 Klassekontakter  Klassens lærere  Forventninger  Litt om fagene  Kontakt hjem/skole  Klassekasse  Generell info.  Sosiale aktiviteter  Eventuelt.
Blokkhaugen skole FAU Foreldrenes arbeidsutvalg. Årshjul Valgprosess Sette opp ulike arbeidsgrupper Skoleballet er hovedfokus Temakveld/ dag.
Velkommen til foreldremøte 10.trinn 1.september 2015 Rustå for livet 1.
Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Gresvik IF arrangerer for første gang fotballskole for barn i alderen 6-12 år. Gresvik IF ser.
Hva har vært vårt fokus i 2007?. –Kvalitet på arrangementene slik at det gir økt opplevelse av verdi for deltakere og slik at det blir attraktivt å være.
TEMA: MANGFOLD I STYREROMMET DEN REGIONALE STYREDAGEN // 7. Mars 2006.
Foreldremøte for J/G 2010, 27. august Plan for foreldremøtet J/G Info om klubben -hjemmesidene -sportsplan -medlemskap -lagene J/G lagsoppgaver.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Velkommen til nytt barnehageår!. Program for kvelden Velkommen! Presentasjon av ansatte Overordnede føringer for hele barnehagen IST Hypernett Valg av.
Gruppeting onsdag
Fritid med Bistand V/ Seniorrådgiver Anders Midtsundstad
Stifinnere og Småspeidere
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Nytt fra Forskningsrådet
KDL – ny struktur og innhold
DRI3001 V-16 Bacheloroppgave
METODE VED GJENNOMFØRING AV TILSYN
Familieråd En for alle, alle for en
Struktur i høyere utdanning – SamarbeidArbeidsdelingKonsentrasjonSammenslåing Allmøte SVT 5 desember.
Oppfølging av sykmeldte «Vi må gjøre mer av det som virker»
Kastvollen Rehabiliteringssenter
Rekruttering.
TUR TIL BODØ GOLFPARK Tid: Onsdag 29. juni kl
Tema : Vennskap 4. Møtedag 5. Grupper 6. Turdag Varmmat
Tid Onsdag 17. februar 2015, Kl. 10:00-15:00 Sted
Norsk Kjemisk Selskap, Bergen inviterer til PhD-kveld
Ønsker du å benytte golfbil i turneringer
v/Kristina Ness og Selma Pedersen NBF Kick Off 2017
Gruppearbeid til bolk D for emnet Digital forvaltning (DRI)
Antidopingforedrag onsdag på klubbhuset
Planleggingsfasen av arrangement
LØFT for foreldre - et inspirerende kurs som minner deg på hvor morsomt det er å være forelder! Målet med kurset er: Å gi dere som foreldre/omsorgspersoner.
Rekruttering og deltakelse i korps
Invitasjon til julestyremøte i ØRH
PIA - HVEM ER VI? Oppvekstkomitemøte
TA STYRING! FRISKLIVSKURS
USITs Målbilde og prioriteringer
Nasjonalt pilotprosjekt – fase 2
Vi trenger overskuddsvarer for å bygge barneskoler i Uganda – kan du hjelpe oss? DSV sponser frakten av en container fra Trondheim til Uganda – og vi ønsker.
Modell av ferdig bygg Strategisamlinga
Invitasjon til alle ledere/styremedlemer i HedOpp Ishockeykrets
FAU 2018/2019 Siste FAU møte Avslutning 10. trinn Kort planlegging
Kurs for nye hovedtillitsvalgte
Modul 2 – Undersøke skolens vurderings- og oppfølgingspraksis
BTI-illustrasjoner Redigerbare.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
HMS Charteret – referat fra arbeidsmøte
Påmelding innen 15 februar til:
Veien videre etter introkurs
Årshjul for klubber og idrettsråd i Hedmark idrettskrets 2019
«Yrkesnettverk» Et rekrutteringsprosjekt i regi av Oslo Vest Rotaryklubb Prosjektgruppe: Agnes Beathe, Cecilie, Per Gustav, Håkon og Nils.
Stifinnere og Småspeidere
Systematisk arbeid med motivasjon
Thon hotel Jølster 18. oktober 2018
Deltakeravgift på distriktsarrangementer
Elev/foreldremøte 2. april 2019
Overgangen barnetrinn - ungdomstrinn B – Samarbeid
Matematikklæreres profesjonelle utvikling B – Samarbeid
Pårørendeskole Tid: Sted: Påmelding: 2019
Konkrete aktiviteter.
Ta gjerne kontakt for mer informasjon:
NROFs feltidrettsløp 2019 NROF avd Kristiansand inviterer til årets feltidrettsløp lørdag 12. oktober   Fremmøte: Luftforsvarets skolesenter, Kjevik.
Trenger du trådløst nett/wifi?
Utskrift av presentasjonen:

TRØNDELAG

DIRIGENTNETTVERK PRIS PÅMELDING Norges Musikkorps Forbund Trøndelag inviterer med dette skolekorpsdirigenter, styremedlemmer, og korpsungdommer til den første temakvelden i Dirigentnettverket i Trøndelag! Dirigentnettverket skal bidra til faglig påfyll, gi rom for å knytte relasjoner, erfaringsdeling og diskusjon. Etterhvert vil det oppstå Dirigentnettverk i alle NMFs regioner. Denne første kvelden I nettverket er en temakveld som er aktuell for alle som deltar I driften av korpset. Dette første temaet er “Ungdom og medbestemmelse” og “Ingen musikalsk suksess uten god korpsledelse!”. PRIS Deltakelse på denne første temakvelden er gratis. PÅMELDING Frist for påmelding: 15. september For nærmere informasjon og påmelding, ta kontakt med Håvard Hinsverk, musikkonsulent i NMF Trøndelag havard@musikkorps.no tlf: 982 82 378

BUVIKA 20. SEPTEMBER TEMA FOR KVELDEN Dato: 20.september Tid: kl. 18.00 Sted: Buvik skole TEMA FOR KVELDEN Ungdom og medbestemmelse Hvilke modeller finnes for at medlemmene i skolekorpset skal få delta i vurderinger og beslutninger omkring driften av korpset? Finnes det aktiviteter som medlemmene kan planlegge, lede og gjennomføre under eget ansvar? Hvilke ansvarsoppgaver er godt egnet for ungdom i korpset? Til slutt: Er dette en god måte å gi hobbyen et ekstra stimulerende innhold på? Ingen musikalsk suksess uten god korpsledelse! Metoder og prosesser, Erfaringer, Suksessfaktorer FOREDRAGSHOLDER Dag Helle Bysting Er musikklærer og dirigent for Byåsen Skolemusikkorps. Han er en meget etterspurt foredragsholder og dirigentveileder

FAGPAKKER Innholdet i Dirigentnettverk tar utgangspunkt i tekster fra Digitale skolekorpsstudier ved Universitetet i Stavanger. Temaer er delt inn i fagpakker. Region Trøndelag tar sikte på å tilpasse og kombinere fagpakker etter ulike behov og ønsker. Styremedlemmer, kulturskolerektorer og eventuelt andre aktuelle inviteres inn til deler av fagpakke A og C. FAGPAKKE A Rekruttering - For dirigenter, styremedlemmer og kulturskolerektorer Repertoar – tilrettelegging og arrangering - For dirigenter FAGPAKKE B Metodikk - nybegynner - For dirigenter Valg av repertoar FAGPAKKE C Planegging og ekstern samhandling - For dirigenter, styremedlemmer og kulturskolerektorer Metodikk – generell FAGPAKKE D Å jobbe fra podiet - motivsjon og mestring - For dirigenter Partiturstudier