Sportsklubben nord Versjon

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Fotballglede, muligheter og utfordringer for alle!
Advertisements

Er du ung, har langvarige helseutfordringer og har lyst til å møte andre unge i liknende situasjon? I Helt sjef! kan du møte andre unge i liknende situasjon.
Unge & Rus IVERKSETTING OG GJENNOMFØRING. Tiltaket Unge & Rus i Oslo – en prosessevaluering En studie av iverksetting og gjennomføring av Unge & Rus i.
Om skolekonkurranser i Nordland Informasjon ved koordinator seniorrådgiver Gunnar Pedersen
Prosjekt «Innenfor skolen» 1. Tema for timen:  Bakgrunnen for prosjektet  Hva prosjektet går ut på i praksis  Hva vet vi om utprøvingen per dags dato.
2. mars trinn Vormsund ungdomsskole. Nasjonale prøver.
Sportsklubben Herd Foreldreinformasjon. Sportsklubben Herd  Herd Fotball & Herd Idrettskole  Skolekretsene Åse og Lerstad  Største fotballgruppe mellom.
Med fra start! Skolestart på Eidsvoll videregående skole høsten 2012 EIDSVOLL VIDEREGÅENDE SKOLE.
En presentasjon for årsmøtet 2014 Av Kjetil Føreid.
HORDALAND FOTBALLKRETS Fair Play i Barnefotballen.
Velkommen til oppsummeringsmøte for Viking jente og gutte knotte lag, 5-10 år ( )
FAIR PLAY. Fair Play - et ansvar for hele fotballfamilien - spillere, trenere, ledere, foreldre, publikum og media Troms Fotballkrets er blant Nord-Norges.
Elverum Fotball Kvalitetsklubbprosjektet
Fylkeslege Helga Arianson 1 Utfordringer i samarbeid og erfaringer fra tilsyn Solstrand 28. oktober 2009 Fylkeslege Helga Arianson.
SANDNES TALENT, JENTER. Sandnes kommune Sandnes kommune har støttet jentefotballen økonomisk for å starte opp en talent satsning. Alle fotballklubber.
Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Gresvik IF arrangerer for første gang fotballskole for barn i alderen 6-12 år. Gresvik IF ser.
2 3 Vi setter høye krav til oss selv Vi krever mye av andre Vi oppnår gode resultater.
Jenter 14 Sesong  40 spillere v oppstart  5 trenere og 2 lagledere  Spillergruppe samlet for hele trinnet  28 spillere – oktober 2013  (11.
KLUBBEN FOR ALLE. VÅR VISJON FL Fart – «klubben for alle på og utenfor banen» Fart jobber bevisst med holdningsskapende arbeid, og tenker Fair Play på.
Invitasjon til Jæren Sparebank Cup 2016 (Klepp Cup) Turneringen spilles helgen april på Klepp Stadion.
SKAL BIDRA TIL Å ØKE KVALITET OG AKTIVITETEN I KLUBBENE I TRØNDELAG FOTBALLKRETS.
Sportslig forum - Ranheim håndball1 Rev 30/ Ranheims blå tråd.
3 4 Vi setter høye krav til oss selv Vi krever mye av andre Vi oppnår gode resultater.
Foreldremøte for J/G 2010, 27. august Plan for foreldremøtet J/G Info om klubben -hjemmesidene -sportsplan -medlemskap -lagene J/G lagsoppgaver.
Klubbesøk. Agenda: Bli kjent – presentasjonsrunde Klubbsatsningsprogrammet - bakgrunn og målsetting Hvilke klubber deltar i programmet Gjennomgang «Hva.
Vi setter høye krav til oss selv Vi krever mye av andre Vi oppnår gode resultater
Nav veileder i videregående skole
Kommunalt råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne
Presentasjon av handlingsplanen
En introduksjon.
GIL konferansen 2017 ‘Flest mulig – lengst mulig’ Hvordan kan GIL beholde ungdommen i idretten?
Skedsmo FK Jentesamling 1. juni
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Handlingsplan LK – Buskerud Skikrets
Klubben for alle.
Byggfag samarbeidet skole/opplæringskontorene
Foreldreengasjement ved Lassa Skole
Møte for foresatte 10.trinn
Velkommen til August 2017.
Overgang barneskole ungdomsskole
Glede gjennom mestring
- sammen for en bedre skole!
v/Kristina Ness og Selma Pedersen NBF Kick Off 2017
VELKOMMEN! Sportsklubben Herd
Hva gjør vi på «jentesida»?
BARNEHAGER Høsten 2016/våren 2017 ble prosessen med å legge ned Regnbuen barnehage f o m gjennomført. 17 barn og 7 ansatte er blitt fordelt.
BARNAS GRØNNE DAG Barnas grønne dag 2017
FLiK Forskningsbasert læringsmiljøutvikling i barnehager og skoler i Kristiansand.
Foreldremøte skolestartere 2018
PIA - HVEM ER VI? Oppvekstkomitemøte
Ny inndeling av spillformer i barne- og ungdomsfotballen
Årshjul med faste aktiviteter
Fylkestinget 12. desember 2017
Trygt og godt skolemiljø
Gode venner som hjelper andre
Buskerud Idrettskrets ting 2018
Kompetanse for mangfold
Barn som kommer alene til Norge – under 15 år
Trøndersk jentefotballseminar 2018
Gode venner som hjelper andre
«Yrkesnettverk» Et rekrutteringsprosjekt i regi av Oslo Vest Rotaryklubb Prosjektgruppe: Agnes Beathe, Cecilie, Per Gustav, Håkon og Nils.
Ny inndeling av spillformer i barne- og ungdomsfotballen
Regional plan for et helhetlig opplæringsløp
FORELDREMØTE KULLET - VÅG FK
Nå er vi spente!.
Hospitering i Smørås IL.
Velkommen til Foreldremøte – for dere som har 5 – åringer i barnehagen
Vi oppnår resultater gjennom samarbeid Vi respekterer hverandres meninger Vi gjør det som er besluttet Vi oppnår resultater.
Hva er en foreldrekontakt?
Inkluderende bruk av digitale hjelpemidler.
Utskrift av presentasjonen:

Sportsklubben nord Versjon 28.10.2016 REKRUTTERINGSPLAN Sportsklubben nord Versjon 28.10.2016

Innhold og mål Innhold Rammebetingelser kvalitetsklubb alle barn i SK Nord sitt geografiske område skal ha vært innom minst en trening/aktivitet i klubben for å oppleve samhold,kameratskap og treningsglede. Rammebetingelser kvalitetsklubb SK Nord skal ha en positiv utvikling i andelen barn og unge (6-19 år) som driver aktiviteter i klubben Tiltak – roller og hjelpemidler Tiltak – rekrutteringsaktiviteter for de yngste SK Nord skal ha en god nok rekruttering til at en kan tilby fotball for jenter og gutter i alle årsklasser fra 6- 14 år Tiltak – rekrutteringsaktiviteter forskjellige grupper SK Nord skal ha god nok rekruttering til å tilby lag for jenter og gutter i klassene 16-19 år Målet med rekrutteringsplanen Sportsklubben Nord- Rekrutteringsplan

Rammebetingelser for kvalitetsklubb Kriterier knyttet til rekruttering for en kvalitetsklubb Klubben skal ha en plan som beskriver hvordan vi rekrutterer nye årskull med spillere og hvordan spillere blir tatt i mot og gitt et likeverdig tilbud. Minimumsaktiviteter : Klubben skal i løpet av august-oktober ha gjennomført en rekrutteringsdag eller et tilsvarende arrangement Klubben skal i løpet av sesongen ha gjennomført ett eller flere rekrutterings-, sosialt tiltak rettet mot aldergruppen 13-19 år Sportsklubben Nord- Rekrutteringsplan

Tiltak- roller og hjelpemidler Klubben har roller og hjelpemidler knyttet til rekruttering og mot de yngste Rekrutteringsansvarlig Medlem av arrangement komiteen/ styre. Kontinuitet – rollen innehas av en person som ønsker å besitte rollen i mer enn to år Sentral i planlegging og gjennomføring av rekrutteringsaktiviteter mot de yngste jobber kontinuerlig med tiltak for barn og unge som ikke er i SK Nord eller har sluttet i SK Nord Etablerer samarbeid med alle skoler i vårt område; Mykje skole, Norheim skole og Vormedal ungdomsskole Oppstartsansvarlig : Medlem av arrangementskomite eller styre. Gjennomfører fast program for «prøvetrening», oppstart av fotballag Gjennomfører foreldremøter knyttet til ovennevnte med info, fokus på foreldregruppen som sosial arena og rekruttering til foreldreroller rundt laget Oppstartspakke Effekter tilpasset aldersgruppene; t-skjorte Infobrosjyre om SK Nord Kurs og opplæring Arrangering av barnefotballkveld for alle ledere og trenere for de yngste aldergruppene årlig Bredt tilbud av kurs til trenere og ledere i samarbeid med Rogaland Fotballkrets og NFF Sportsklubben Nord- Rekrutteringsplan

Tiltak-rekrutteringsaktiviteter for de yngste Aktiviteter gjennomført av arrangement komiteen: «Prøvetrening» for alle 4-5 åringer - invitasjon sendes til alle barnehager i SK Nord sitt geografiske område, samt publiseres på SK Nord sin nettside - barna «trener» sammen med eldre jenter og gutter( G/J 11-13) i SK Nord sin fotballavdeling, samt opprette en fadderordning. -Samtidig: informasjonsmøte for foreldrene om klubben, foreldrerollen, rollene som trener/lagleder/foreldre som en sosialt viktig enhet. - Utlevering av t-skjorter Skolestart for 6-åringer Invitasjon til oppstart av fotballag sendes til alle barneskoler i SK Nord sitt nærområde, slik at dette kan distribueres i ranselpost, samt publiseres på SK Nord sin nettside. SK Nord bør besøke alle 1. og 2. klassene ved skolestart Barna trener sammen med eldre jenter og gutter(G/J 11-13) i SK Nord sin fotballavdeling Samtidig informasjonsmøte for foreldrene om klubben, foreldrerollen, rollene som trener/lagleder/foreldre som en sosialt viktig enhet. Utlevering av t-skjorter Sportsklubben Nord- Rekrutteringsplan

Tiltak- rekrutteringsaktiviteter forskjellige grupper Rekrutteringsarbeidet slutter aldri: -spesielle tiltak for jenter i alderen 8-15 år Arrangement i løpet av sesongen med fokus på sosial aktivitet/fotball Prøve å fange opp barn/unge som ikke er med i organisert idrett; innflyttere……. Sørge for å fange opp barn med spesielle behov Rekruttere hjemvendt ungdom til roller som spillere /trenere i forskjellige roller Etter skolegang, militæret for å komme tilbake til fotballmiljøet. Benytte unge aktive spillere til å kartlegge, invitere og rekruttere hjemvendt ungdom til aktiviteter i klubben Handlingsplan for å håndtere kritiske faser i ungdom liv- der frafallet er stort Overgang barne- /ungdomsskole Overgang ungdomsskole/ videregående skole Sportsklubben Nord- Rekrutteringsplan