Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Månedsbrev Smørblomst
Advertisements

Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Blåklokka
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Fjellheim barnehage Førskolegruppen. FØRSKOLEGRUPPEN Siste år før skolestart setter vi av tre formiddager i uken til førskolebarna, der de jobber med.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
UKE 38 – 41: SKOGUKA,BRANNVERN. PERIODEPLAN FOR LEKESTUA UKE 38 – 41: HØST, SKOGUKA,BRANNVERN. Mål for perioden: Barna skal få kjennskap til barnehagens.
Periodeplan for Minsten Uke Skoguke, brannvernuke. Periodeplan for Minsten Uke HØST; Skoguke, brannvernuke. Mål for perioden: Barna skal.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2017
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS August 2017
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Månedsbrev Småtroll Desember.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
DESEMBER juledag Barnehagen stengt 27. Sammen med løvetann UKE
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Sommermåneder på Pytten
Periodeplan for SOMMERLY Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
JUNI Vi slår oss sammen med løvetann Vi slår oss sammen med løvetann
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Hva har vi gjort i September?
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Hva har vi gjort i oktober?
Vi sorterer etter farger
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
Fjellheim barnehage Førskolegruppen.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for februar 2019
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Foreldremøte SFO høsten 2019
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
Periodeplan for juli Emilie ferie 28
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene gruppene, hvor vi har fokus på temaet ”sosialkompetanse”. I tillegg har vi gjennomført våre to første små prosjekter: ”Kampanje mot mobbing”, hvor fokuset i år har vær t GJØR EN FORSKJELL-hvor fokuset var hvordan hver av oss kan gjøre en forskjell, for å skape vennskap, bidra til inkludering og forebygge mobbing, og ”Nasjonal brannvernuke”, hvor vi har hatt fokus på blant annet hva vi skal gjøre dersom brannalarmen går, og hvem ringer vi til ved en eventuell brann. Brannbilen var på besøk, og gjennomførte en brannøvelse i slutten av uken. Turene våre har vi kommet i gang med. Vi tar med oss mat og går på tur avdelingsvis. Vi bytter avdelingsvis på å gå til Valahaugskogen og Bøskogen (nedre Valahaugskogen), eller rundt i nærmiljøet vårt. Vi ønsker at barna blant annet skal bli godt kjent med nærmiljøet sitt, få brukt kroppen allsidig ved å bevege seg i ulent terreng, og bli glad i å være ute i allslags vær. Vi ser frem til mange kjekke turer i tiden fremover! Biblioteket arrangerer fortellerstunder annenhver tirsdag, disse deltar vi på enten med smågrupper eller med hele avdelingen- alt etter tema for fortellerstunden. Tiden som kommer: Nå som vi har kommet til oktober fortsetter vi med prosjektet ”Meg og Deg”. Nå flytter vi fokus fra tilvenning, mot høsten og været, kroppen vår og følelser, og barn i andre land. Vi i Vistestølen barnehage har et fadderbarn igjennom ”India- foreningen” og vi skal frem mot FN-dagen bli bedre kjent med fadderbarnet vårt Asin. For mer informasjon om India foreningen og Beracha barnehjem, se I tillegg til å bli kjent med fadderbarnet vårt skal vi også ha ulike aktiviteter knyttet opp mot dette. Mer informasjon om dette kommer i eget skriv. Viktige datoer: Fredag 9.oktober er det Verdens psykiskehelse dag. ”Hverdagslykke” vil være i fokus i løpet av uke 41. Vi vil blant annet lage hjerter i papp på avdelingen hvor fokuset blir «Hva gjør oss glad». Vi markerer dagen med en fellesamling! Onsdag 21.oktober arrangeres der FN-cafè i barnehagen. Mer informasjon kommer i eget skriv, men sett av ettermiddagen allerede nå!

Vi vil også minne om at dersom noen skal ha fri i høstferien (uke41:5.-9.oktober), setter barnehagen pris på at dere gir beskjed. Personalet planlegger også sin ferie ut i fra barnas ferie. Månedens pedagogiske tips: SPILL ET SPILL SAMMEN MED BARNET. Her får barnet trening i: Glede av å gjøre noe sammen Felles regler Vente på tur Matematikk Vi ønsker dere alle en riktig flott oktober! Hilsen personalet på Trylleralleri, Trippen og Titt i hålå Månedens bursdagsbarn: Matheo 3 år,1.oktober Luna 4 år, 5 oktober Brage 4 år, 6 oktober Leah Malene 3 år, 17.oktober Marius 3 år, 24.oktober Hipp hipp hurra ! Personalet På foreldremøte informerte Åse om at hun skal ha utviklingspermisjon fra og med 1.oktober til og med 31.desember. Heidi skal være styrer i dette tidsrommet, og det vil være vikar for henne på Trylleralleri. Jeanette går ut i svangerskapspermisjon, og har sin siste dag fredag 2.oktober. Kirsten er pedagogisk leder ut desember.