Skolevei i Google Maps IKT for 4A på Sagdalen Strømmen, 25.09.2016 © 2007 Øystein Gran Larsen,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
NÅ SKAL DU LÆRE OM FUNKSJONER
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
MX Data1 Opplæring i bruk av TM-GIS * • Oppretting av punkter Oppretting av punkter Oppretting av punkter • Oppretting av trasèer Oppretting av trasèer.
Hvordan laste opp tankekart til Itslearning via iCabMobile?
Forståelse og praktisk bruk av GPS GPS kurs II Norsk Folkehjelp 2008 Del II.
Hvordan lager du en konto?
Kreativ bruk av tankekart
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Intranett: Hvordan komme i gang
Legge inn bilder på Lindås IL sider Unngå bilder på Hovedside, dersom du må, bruk bredde mindre enn 100 punkt Denne veiledning viser det å legge inn eget.
Hvordan lage spill i power point?
Lage e-post med bilde som vedlegg
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Manual for bruk av Storylineverktøykassa Laget av Åse Skiftun.
Surfing sosial media - Bilkjøring Her lærer vi hvordan du kan bruke Sosiale medier til å se på et bestemt tema - Bilkjøring Vi skal se på Twitter, Facebook,
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Idrett valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Forside Korteste sti BFS Modifikasjon Dijkstra Eksempel Korrekthet Analyse Øving Spørsmål Dijkstras algoritme Åsmund Eldhuset asmunde *at* stud.ntnu.no.
Gå inn på denne internettadressen:
Geometriske figurer… Beregnet på småskoletrinnet, 1. eller 2. klasse
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Opplæring: Digital Diktering
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2008 (Klikk for å komme til neste side)
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Sende SMS og MMS videre 1c Videresende MMS:
Menyer Hovedmeny Sidemeny Finne frem gamle Klubblenker.
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Publisering på verdensveven Kursdag 3 VÅFF, våren 2002.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Mønsterkonstruksjon i GIMP.
Oversettelsesminne – del II
Bruk av kart og steder i Reunion Registrering av stedsnavn Endringer av stedsnavn gjennom tiden Redigere stedsnavn Finne steder på kart Personens eget.
Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å måtte planlegge et.
Høgskolen i Oslo Bli kjent med de grunnleggende funksjonene i regnearkprogrammet Excel IT-seksjonen ved Avdeling for lærerutdanning 2006/2007 Praktisk.
Bruk av dekningskartet CellVision. CellVision åpnes ved å klikke på følgende link Dere må logge inn via intranettet.
Windows 7 - Oppgraderingskurs
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Introduksjon til Logo IKT for 4A på Sagdalen Strømmen, © 2008 Øystein Gran Larsen, Asteriod Miner er et spill skrevet i Logo.
Tips og Triks i Agresso Ingar Slette, UNIT4 Agresso AS.
Fossums nye web nå går vi online Opplæring 17 og 18.nov Tel Opplæringspresentasjon v/Carina nov10.
Øysteins ultrakorte kurs i bruk av regneark IKT for 4A på Sagdalen Strømmen, © 2007 Øystein Gran Larsen,
Enkel dokumentering i en wiki IKT for 4A på Sagdalen Strømmen, © 2007 Øystein Gran Larsen,
GODT NYTT ÅR ! Hilsen Styret i NEKF TIL
Det er mange måter å gjøre det på
Den moderne steinalder! Digital jakt på mineraler
CcMapper-opplæring Mapping mot norsk WebDewey.
Tilpasse «framhevet bilde» i paint
Kongsbergidrettsforening.no WordPress.
Romsviks DIPS-tips - og andre elektroniske snarveier
Ашық сабақ Тақырыбы: Отан туралы М.Мақатаев
Kom i gang med programmering!
Utskrift av presentasjonen:

Skolevei i Google Maps IKT for 4A på Sagdalen Strømmen, © 2007 Øystein Gran Larsen,

Skolevei i Google Maps 2 Finne egen skolevei i et digitalt kartverk Mange digitale kartverk har mugligheten for å finne lengden på en reisevei i kartet. Dette skal vi bruke for at hvert barn i klassen skal finne sitt eget bidrag til klassens totale reisevei hver dag. Vi begynner med å starte en nettleser (browser) og gå til

Skolevei i Google Maps 3 Jakten på et kart Skriv «sagdalen» inn i søkefeltet og trykk på Enter-tasten. Skriv «sagdalen» inn i søkefeltet og trykk på Enter-tasten.

Skolevei i Google Maps 4 Dette fant Google da skjermbildet ble tatt 28. oktober Men vi er interessert i et kart, og klikker her for å finne de Google kan tilby. Hvis man kjører en norsk Google kan det være at man ikke får opp «Maps». Da kan man gå direkte til Dette fant Google da skjermbildet ble tatt 28. oktober Men vi er interessert i et kart, og klikker her for å finne de Google kan tilby. Hvis man kjører en norsk Google kan det være at man ikke får opp «Maps». Da kan man gå direkte til

Skolevei i Google Maps 5 Her ser vi at Google kjenner til tre ting som heter noe med «sagdalen». Vi velger (f.eks) dette alternativet. Klikk på det for å gå videre Her ser vi at Google kjenner til tre ting som heter noe med «sagdalen». Vi velger (f.eks) dette alternativet. Klikk på det for å gå videre

Skolevei i Google Maps 6 Flaks, vi havner på Sagdalen stasjon Før vi går videre gjør vi følgende: 1) «krysser ut» her 2) fjerner oversiktskartet Det er kanskje en ide å se på i) kart ii) satelittfoto iii) hybrid Før vi går videre til veiviseren Flaks, vi havner på Sagdalen stasjon Før vi går videre gjør vi følgende: 1) «krysser ut» her 2) fjerner oversiktskartet Det er kanskje en ide å se på i) kart ii) satelittfoto iii) hybrid Før vi går videre til veiviseren

Skolevei i Google Maps 7 Her ser vi hybrid varianten av et utsnitt med: ¤ huset til Øystein ¤ Sagdalen skole Peker vi i kartet og trykker ned høyre mustast får vi opp denne menyen GM tegner opp en reiserute hvis vi velger «Directions from here» når vi peker på det ene stedet, og hvis vi velger «Directions to here» når vi peker på det andre stedet. Her ser vi hybrid varianten av et utsnitt med: ¤ huset til Øystein ¤ Sagdalen skole Peker vi i kartet og trykker ned høyre mustast får vi opp denne menyen GM tegner opp en reiserute hvis vi velger «Directions from here» når vi peker på det ene stedet, og hvis vi velger «Directions to here» når vi peker på det andre stedet. huset skolen

Skolevei i Google Maps 8 Her er én rute fra huset til skolen tegnet opp som en blå strek, med rutebeskrivelse på venstre kant. Her finner vi avstanden. Man kan prøve ut andre ruter ved å ta tak i ruten (den blå streken) og trekke i den («drag and drop»). Her er én rute fra huset til skolen tegnet opp som en blå strek, med rutebeskrivelse på venstre kant. Her finner vi avstanden. Man kan prøve ut andre ruter ved å ta tak i ruten (den blå streken) og trekke i den («drag and drop»).

Skolevei i Google Maps 9 Her ser vi den samme informasjonen uten satelittfotografi. Dette, eller forrige bilde, bør lagres unna for å brukes senere når det hele skal dokumenteres. Her ser vi den samme informasjonen uten satelittfotografi. Dette, eller forrige bilde, bør lagres unna for å brukes senere når det hele skal dokumenteres.