Velkommen til semesteråpninggudstjeneste 21. august Sang og musikk – M-team Preken – Eivind Bergem Dåp Presentasjon av konfirmanter Kollekt til Internasjonal.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vitenskapelsen 1.
Advertisements

Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
Gudstjeneste med Skattejakt.
lig velkommen til 4års gudstjeneste i Hof menighetshus
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
Skaper eller tilfeldigheter? Problemer med å tro?
Guds vrede.
1.
Hvem er Jesus?.
Allmektige Gud, Far, Sønn og Hellige Ånd,
Smittende tro Det kommende året vil vi fokusere på: Hvordan…
Jane Sunde, verdi 2 - "at alle som går her har som mål å leve slik at livet ærer Kristus og tjener forsamlingen.” Marit Thingbø, verdi 11 - "å ta et særskilt.
Velkommen til konfirmasjonsgudstjeneste!
lig velkommen til høsttakkefest med dåp i Botne kirke
Det Nye Testament Timens plan Jesus Revolusjonen Eksegese Bøkene
Johannes 16, Om sorg og glede
Skattejakt-samling på torsdag
”Jeg tror på Den Hellige Ånd”
Tre håndfuller vann for livet.
For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin sønn den eneste, for at hver den som tror på ham ikke skal gå fortapt men ha evig liv.
Velkommen til dåpskurs!
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
”Jeg er ikke god nok for Gud!”
”Rettferdiggjørelse” Romerne 3,20-28
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Domssøndag Siste søndag i kirkeåret Matteus 25 (2 fortellinger)
Fellesskap med Gud.
Åndenes og Åndens makt.
Nåde.
Jesu bergpreken Mateus 5,1-16.
Problemet og løsningen:
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
Matt 1:23: Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel - det betyr: Med oss er Gud. For et barn er oss født, en sønn.
STØRST AV ALT 5.Klasse Bibelklubb!!!.
”Skapt i Kristus” Efeserne 2,1-13
Joh 14,6 Jesus sier til ham: Jeg er veien, sannheten og livet
Kjærlighet – mellom søsken
“Disippel-høring”.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
”Rettferdiggjørelse” Romerne 3, Romerne 3,20-28 For ikke noe menneske blir rettferdig for Gud på grunn av gjerninger som loven krever. Ved loven.
Hva er egentlig en menighet -og hva er vår oppgave.
«Du er frelst!».  יְהוֹשֻׁעַ  Jesjua = Jesus = Herren + frelse  frelse  fri + hals  «Han er den som fridde oss ut av mørkets makt og satte oss over.
Bibelen Basic Brevlitteraturen I NT. 21 brev i NT 13 Paulus brev Romerbrevet, Korinterbrev, Galaterbrevet, Efeserbrevet, Filipperbrevet, Kolosserbrevet,
Ikke langt borte fra Gud rike. Hvor er du? Ikke langt borte fra Guds rike Langt borte fra Guds rike Midt i Guds rike Gud er langt borte...
NÅDE. Ei nådeforteljing… NÅDEN KOSTAR ALT FOR DEN SOM GIR… MEN INGENTING FOR DEN SOM TEK IMOT…
Bekymring og takknemlighet
Bønn - Forbønn Påske uken Johannes
Kolosserbrevet 1,1-1,23 fra BIBELEN GUDS ORD, 1997/2007
Anbefaling «Dette brevet er det egentlige hovedstykket i Det nye testamentet, og det aller reneste evangelium. Det er vel verdt at den kristne ikke bare.
Buddhisme og kristen tro
Efeserne 2,8-10.
ADAM (1) Det første mennesket. Ble til en levende sjel.
En presentasjon av Moise
Hvordan du ser på mennesket, både deg selv og andre.
Dommer og Frelser.
Salige er de fattige i ånden
Matt  I samme stund kom disiplene til Jesus og sa: Hvem er den største i himlenes rike? 2 Han kalte da et lite barn til seg og stilte det.
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
- til Gud og til andre mennesker
Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse
Hvem er jeg? 1.
Evangeliet for dummies
Guds vrede.
Hva vi eier og har i Jesus Kristus.
“Disippel-høring”.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Johannes 16, Om sorg og glede
Lukas 9,57-62, Jesus krever alt
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til semesteråpninggudstjeneste 21. august Sang og musikk – M-team Preken – Eivind Bergem Dåp Presentasjon av konfirmanter Kollekt til Internasjonal Døvemisjon Kirkekaffe Tema: Bibelen – en inspirerende bok

Trening gjør deg glad!

Et sunt kosthold gjør deg lykkeligere!

Bibelen – en inspirerende bok!

Å lese Bibelen - alltid å ha to tanker i hodet på en gang

To tanker om Gud Martin Luther – to parallelle budskap lov og evangelium

To tanker om Gud Martin Luther – to parallelle budskap lov og evangelium Matteus 5,21-22 Dere har hørt det er sagt til forfedrene: `Du skal ikke slå i hjel. Den som slår i hjel, skal være skyldig for domstolen.` Men jeg sier dere: Den som blir sint på sin bror, skal være skyldig for domstolen, og den som sier til sin bror: `Din idiot!` skal være skyldig for Det høye råd, og den som sier: `Din ugudelige narr!` skal være skyldig til helvetes ild.

To tanker om Gud Martin Luther – to parallelle budskap lov og evangelium Matteus 5,48 Vær da fullkomne, slik deres himmelske Far er fullkommen.

To tanker om Gud Martin Luther – to parallelle budskap lov og evangelium Matteus 5,48 Vær da fullkomne, slik deres himmelske Far er fullkommen. Efeserne 5,5 For dere skal vite at ingen som driver hor, lever i urenhet eller er grådig, skal arve Kristi og Guds rike. Dette er jo avgudsdyrkelse.

To tanker om Gud Martin Luther – to parallelle budskap lov og evangelium Johannes 3,16-17 For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham.

To tanker om livet Hvile og utfordringer Hvile i troen

To tanker om livet Hvile og utfordringer Hvile i troen Utfordringer til et hellig liv

To tanker om mennesket Menneskets svakhet og menneskets muligheter Romerne 3,11-12 Det finnes ikke én som forstår, ikke én som søker Gud. Alle er kommet på avveier, ikke én som søker Gud. Alle er kommet på avveier, alle er fordervet. alle er fordervet. Det finnes ikke én som gjør det gode, Det finnes ikke én som gjør det gode, ikke en eneste. ikke en eneste. 1. Johannes' brev 1,8 Sier vi at vi ikke har synd, da bedrar vi oss selv, og sannheten er ikke i oss.

To tanker om mennesket Menneskets svakhet og menneskets muligheter Efeserne 2,10 For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud på forhånd har lagt ferdige for at vi skulle vandre i dem. Filipperne 4,13 Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk.

En inspirerende bok 2. Timoteus 3,15-16 Helt fra du var et lite barn, har du kjent de hellige skriftene, de som kan gi deg visdom til frelse ved troen på Kristus Jesus. Hver bok i Skriften er innblåst av Gud og nyttig til opplæring, tilrettevisning, veiledning og oppdragelse i rettferd, Johannes 6,63 Det er Ånden som gjør levende, kjøtt og blod duger ikke. De ordene jeg har talt til dere, er ånd og liv.

InkludereInspirere Vi vil være en menighet som bygger på Guds ord, der forkynnelse, gudstjenesteformer og aktiviteter er med på å inspirere mennesker til å følge Jesus. Involvere Visjon