Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bakgrunn og formål Bakgrunn:

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bakgrunn og formål Bakgrunn:"— Utskrift av presentasjonen:

1 er et nytt og unikt konsept, utviklet i felleskapet Norgesmøllene og NorgesGruppen.

2 Bakgrunn og formål Bakgrunn:
Et ønske både fra NorgesGruppen og fra Norgesmøllene om å gjennomføre et innovasjonsprosjekt i et nært samarbeid. Havra ble utviklet på en felles idédugnad under beinhard konkurranse i mars 12. Formålet med å lansere «Havra» er: Sammen skape innovativ og lønnsom vekst, ved å gå inn i allerede etablerte segment, med et sunnere alternativ. Konseptet skal øke frekvensen hos eksisterende målgrupper, gi aksess til nye målgrupper, og til nye brukssituasjoner. Konseptet skal være bygges opp rundt en troverdig historie. Etablere et konsept på tvers av NorgesGruppens kanaler. Det skal bestrebes å finne unike fordeler som gir et konkurransefortrinn i markedet. Konseptet skal tilby unike egenskaper og gi positive assosiasjoner som øker forbrukers betalingsvilje.

3 Hva gjør unikt? Havra skal være det sunneste alternativet i kategorien som blir utfordret Produktene skal inneholde så mye havre som mulig, uten at det går på bekostning av smak og konsistens i forhold til referanse produktet i kategorien Garantert innhold av Betaglukan – relatere til dagsbehovet Bruk av helsepåstand . Havra er: Den smakfulle utfordreren, som er et naturlig sunnere alternativ med garanti for mitt anbefalte daglige inntak av betaglukan!

4 Grøt i pose Ferske Havra boller, Havra brød og Havra briks til Horeca 1 kg bollemiks for hjemmebaking Grøt i kopp Havra bars

5 Gjenkjennende design element på tvers av kategorier som bygger bevisstheten rundt betaglukan og daglig anbefalt mengde Myndighetene anbefaler mer grove kornprodukter med et høyt innhold av fullkorn og fiber i vårt daglige kosthold. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse.   *Betaglukan fra havre har vist seg å senke kolesterolet. Høyt kolesterol er en risikofaktor for hjerte- og karsykdommer. For å få forventet effekt anbefales 3 gram betaglukan fra havre daglig. Hele den daglige anbefalingen dekkes av 1 porsjon Havra grøt (65 g). Vi tilsetter Havrefraktion i de produktene som trenger det, for at Havra minimum skal kunne garantere for at en porsjon gir 1/3 av daglig anbefaling av betaglukan

6 SAMMENLIGNING AV NÆRINGSINNHOLD PÅ BOLLER I HAVRA PROSJEKTET.
HVETEBOLLER*) HAVRA BOLLE NÆRINGSINNHOLD: Pr 100g pr 100g Energi Kcal/kJ 329/1383 311/1308 Protein 7,90 8,30 Karbohydrater 52,40 49,00 derav sukkerarter 11,60 9,50 Fett 9,70 derav mettede fettsyrer 3,40 0,90 Kostfiber 2,20 5,30 Natrium 0,20 0,28 Betaglukan mengde 1,17 Grovhets % 35 *) Bakers


Laste ned ppt "Bakgrunn og formål Bakgrunn:"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google