Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Evaluering av november på Blå avdeling:

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Evaluering av november på Blå avdeling:"— Utskrift av presentasjonen:

1 Evaluering av november på Blå avdeling:
Nok en innholdsrik måned har gått og vi føler vi har opplevd mye spennende og hatt mange flotte dager sammen. Her er noen glimt fra hverdagen vår: Vi har fått nye spill! Gøy å lære noe nytt, og super trening i både å vente på tur, hjelpe hverandre, tåle å ikke alltid vinne, og begreps- og tall-forståelse. (Fagområdet: Antall, rom og form) Vi hadde faktisk besøk av en skilpadde en dag! Det var spennende å studere den og få kjenne på det harde skallet den hadde på ryggen… (Fagområdet: natur, miljø, teknikk) Også de minste koser seg med rollelek selv om det er mest «ved-siden-av-lek». De minste observerer de eldre barna gjennom barnehagehverdagen og er raske med å imitere.

2 (Fagområdet: nærmiljø og samfunn)
Denne måneden har vi brukt biblioteket hver uke. Vi har blitt kjent i de nye lokalene, fått med oss høytlesning m/ prosjektor, og lånt mange gøye bøker. Barna får erfare ulike deler av nærmiljøet og hvordan samfunnet vi lever i fungerer. Vi skal fortsette og bruke biblioteket jevnlig fremover. (Fagområdet: nærmiljø og samfunn) I barnehagen skal alle barn oppleve tilhørighet, vennskap og likeverd! For at barn skal utvikle forståelse for og mestre sosiale ferdigheter kreves det erfaring og deltakelse i fellesskapet. (Årsplanen s. 12)

3 Eventyret «Gullhår og de tre bjørnene» har blitt fortalt og dramatisert mye. Vi observerer stadig at barna dramatiserer og gjenforteller eventyret selv i lek og egen-arrangerte samlinger. (Fagområdet: tekst, språk, og kommunikasjon) . Hindeløype, mini-røris og dansing til musikk er noe barna på blå er glade i. Å få bruke kroppen sin, kjenne at man blir sliten/ varm/ opplagt, og prøve ut egen kroppsbeherskelse, er gode erfaringer å få! (Fagområde: Kropp, bevegelse, helse.

4 I kjøkkengruppa får barna oppleve og erfare ulike sider ved å lage mat, servere, dekke på, og samarbeide om å gjennomføre arbeidet! Å måle opp vann til suppe, og å telle antall barn på blå og like mange skjeer, er noen av oppgavene. (Fagområdet: kropp, bevegelse, helse) Vi har vært ute på tur og på jakt etter sirkler! Vi hadde med oss sirkel-modeller som vi kunne sammenligne det vi fant med formen. En ivrig gjeng som fant mange sirkel-former bla på skilt, biler, kumlokk… (Fagområdet: antall, rom og form)

5 Vi var på teaterforestilling med «boble-teateret»!
Dette er en teatergruppe som kommer til Solsletta hver høst og har teater for oss aller minste. Kjempe spennende! (Fagområdet: kunst, kultur, kreativitet)


Laste ned ppt "Evaluering av november på Blå avdeling:"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google