Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært."— Utskrift av presentasjonen:

1 M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært på busstur til Kristiansand og feiret 17. mai(se egne saker på hjemmesida) Hurra for William 6 år og Miranda 5 år  Et lite tilbakeblikk på det vi har gjort kommer her: Solsletta, Solsletta hei, hei, hei! Ingen barnehage er som deg! Hurra, hurra, hurra

2 Det har vært veldig populært å lete etter insekter denne mnd. Barna har gravd i jorda, flytta på steiner og samlet munkelus, tusenbein, edderkopper og beitemarker i bokser og bøtter. De har plukket blader og gress som insektene kan spise. De må jo få mat  Det er flott å se hvordan barna samarbeider om dette. Selv om alle ikke er like interesserte i disse småkrypa. Noen bærer insektene i hendene mens noen knapt vil se på de. Natur, miljø og teknikk

3 Inspirert av insektene vi har funnet ute, har vi laget kongleinsekter. Vi har plukket kongler i skogen og tørket dem. Vi malte på dem med ulike farger og limte på øyne og lagde følehorn med piperensere. Vi syns de ble skjønne  Kunst, kultur og kreativitet Antall, rom og form Vi har jobbet litt med sortering. Vi sorterer leker og legger det som hører sammen i samme kasse når det er ryddetid. Da vi gjorde «feil» i samling var barna veldig ivrige på å vise hvor de ulike lekene skulle være – målet er å gjøre det like gøy ved ryddetid  Vi fortsetter med dette også i juni.

4 Da sommervarmen kom fant vi fram vannbasseng og båtbane, til stor glede for barna. Dette førte til mye fin lek på tvers av avdelingene. Kommunikasjon, språk og tekst Det var stor stas å hilse på hestene på andre sida av gjerdet. De var litt store på nært hold, men veldig fine. Infobrev for juni kommer så snart vi vet hva som skjer ang streiken.


Laste ned ppt "M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google