Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Evaluering av september på blå

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Evaluering av september på blå"— Utskrift av presentasjonen:

1 Evaluering av september på blå
I september har mye av fokuset blitt ”samspill og lek i barnegruppa, og oppdagelser i naturen”. Vi har hatt førskolelærerstudenter på blå som har hatt lederdager og ulike oppgaver de har gjennomført. Barna har opplevd naturen i all slags vær, vi har studert både meitemark, skrukketroll og høstblader. Her er noen glimt av dette og annet vi har gledet oss over i september: Vi trener motorikken når vi leker med vann og søle blant annet ved å balansere kopper og kar fulle av vann! Barnehagen skal skape rom for undring og utforsking! Her er det meitemark-jakt  Her er det Trude og fire barn som studerer ulike blader, -hvorfor ligger det på bakken? Har det blåst av treet? Disse bladene har ulik farge, lurer på hvorfor…

2 Barnas fantasi og kreativitet settes i sving når en tom pappeske blir plassert tilgjengelig. Vi brukte den bl.a. som hus, båt og bord, så lenge den varte  Her baker kjøkkengruppa grove rundstykker. Det er spennende å være med på hele prosessen, og stas å servere selvlaget lunch til hele avdelingen! I samlingsstunden lytter vi til hverandre, synger, har bevegelsesleker, rim og regler, og har magiske øyeblikk. Både språk og begreper, konsentrasjon og turtaking er ting vi får øvd oss på, samtidig som vi opplever gleden av å være en del av fellesskapet.

3 «Se der æ du baby!» Barna har en fantastisk kommunikasjon med latter peking og språk. Her kommer viktigheten av å dokumentere barnehagens innhold og barnas opplevelser veldig fram. Dokumentasjonen blir hengt lavt på veggen for at barna skal få glede av dem. Ved å spille spill opplever vi gleden ved å gjøre bord-aktiviteter sammen! Vi må også kommunisere, vi trener på ulike begreper, på turtaking, og vi samarbeider. Her er det billed-lotto som er med på å gi barna en hyggelig ”læring-gjennom-lek”-situasjon. Fingermaling er spennende! Her kan vi kjenne på malinga, kanskje smake?, blande farger og stryke utover med store eller små bevegelser… kanskje bruker du begge hendene og blir skikkelig klissete, eller vil du bare bruke en liten finger?


Laste ned ppt "Evaluering av september på blå"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google