Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Evaluering av oktober på blå

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Evaluering av oktober på blå"— Utskrift av presentasjonen:

1 Evaluering av oktober på blå
I oktober har vi startet med kjøkkengruppe, dagens barn, og hatt fokus på lekegrupper/å holde på den gode leken. Vi hadde en flott markering av FN-dagen med stor samling, god mat, dans og lek! På foreldrekaffen (uten kaffe…) var det kjempe bra oppmøte og stor stemning! Det var stas for ungene å få tid i barnehagen sammen med mamma og/eller pappa Her er glimt fra noe av det vi har opplevd i oktober: I kjøkkengruppa får barna oppleve å mestre det å lage mat. Vi må samarbeide og ta imot beskjeder, og barna får gleden av å servere selvlaget mat og gjøre andre glad! (fagområdet:kropp,bevegelse,helse.) Ved å dokumentere barnehagens hverdag med foto på data, får både barna og foreldrene mulighet til å gjenoppleve opplevelser, stille spørsmål og fortelle. (Fagområdet:kommunikasjon,språk,tekst) «Dagens barn» får vise hjertet sitt i samling og får noen spesielle oppgaver på avdelingen denne dagen. Oppgavene er lystbetont og tilpasset barnet. I løpet av dagen leker vi sammen med grønn avd. Dermed får barna flere valgmuligheter både med hvem de vil leke med, og hva/ hvor de vil leke. Barna medvirker på hva de vil fylle sin barnehage-hverdag med.

2 Overordnet målsetning:
Vi har mange barn på blå som er glad i rollelek! I rolleleken blir barna vant til å tenke ut fra andres ståsted, de lærer å se ting fra en annen synsvinkel og å samarbeide. Til rollelek er det fint å ha forskjellige rekvisitter og utkledningstøy. ( Årsplanen s. 11) «Tidlig erfaring med jevnaldrende har stor betydning for barnas samspillferdigheter og gjør barnehagen til en viktig arena for sosial læring» Rammeplanen s. 27 Overordnet målsetning: Barnehagens personale og rom ivaretar og stimulerer det kompetente, utforskende og lekende barn I barnehagen skal barna få erfare sine kreative sider og skaperglede ved formingsaktiviteter. (Årsplanen s. 23) Avd. Blå tlf. :

3 FN-dagen ble markert med felles-samling hvor vi snakket litt om hvor heldige vi er som bor i Norge, at vi har seng å sove i og mat til å bli god og mett i magen. Vi danset og lekte med fallskjermen, og spiste kjempegod, selvlaget, pølselapskaus! (Fagområdet: Etikk, religion og filosofi) Barnehagen skal gi barna ulike typer utfordringer de mestrer, og introdusere dem for nye måter å bruke kroppen sin på. Når benken settes opp mot stein-gjerdet griper barna straks muligheten for litt spenning og balansering! (Fagområdet: kropp, bevegelse og helse) Barnehagen skal gi barna positive og inspirerende opplevelser i naturen. Selv om vi blir våte og litt kalde etterhvert som vi «bader» i vanndammene, så opplever vi fellesskap, samarbeid og stor glede ved leken. Og så er det veldig godt å komme inn og få tørt varmt tøy på kroppen etterpå  (Fagområdet: natur, miljø, teknikk)


Laste ned ppt "Evaluering av oktober på blå"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google