Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Evaluering November Nærmiljø og samfunn Turene i November har gått til: Idrettsplassen, Lekeplassen i Fjelleveien, Lekeplassen i Ringveien, Blåbærheia,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Evaluering November Nærmiljø og samfunn Turene i November har gått til: Idrettsplassen, Lekeplassen i Fjelleveien, Lekeplassen i Ringveien, Blåbærheia,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Evaluering November Nærmiljø og samfunn Turene i November har gått til: Idrettsplassen, Lekeplassen i Fjelleveien, Lekeplassen i Ringveien, Blåbærheia, Sentrum, Biblioteket, Moseidheia. Vi har hatt masse flotte turer, det har vært grovmotoriske utfordringer, fotball, sangleker, mye fin rollelek som har preget turene Nærmiljø og samfunn Turene i November har gått til: Idrettsplassen, Lekeplassen i Fjelleveien, Lekeplassen i Ringveien, Blåbærheia, Sentrum, Biblioteket, Moseidheia. Vi har hatt masse flotte turer, det har vært grovmotoriske utfordringer, fotball, sangleker, mye fin rollelek som har preget turene

2

3

4 Natur, miljø og Teknikk Vi har sett litt på hvilke hemmeligheter som gjemmer seg i naturen, spor fra dyr og hvilke dyr har sporene? Mønster i naturen, på steiner, trær på marka osv Det har vært litt varierende vær den siste tida og har vært mye vann i bekken, barna har sett på hvordan vannet beveger seg, hvordan det strømmer rundt… Vi har prøvd ut litt av naturens mangfold, brukt naturmaterialer i lek. I barnehagen har snekring vært stor stas for de fleste, de har bygget båter, biler, skilt osv… Kjempe fin motorisk øvelse og koordinasjon øvelse. Natur, miljø og Teknikk Vi har sett litt på hvilke hemmeligheter som gjemmer seg i naturen, spor fra dyr og hvilke dyr har sporene? Mønster i naturen, på steiner, trær på marka osv Det har vært litt varierende vær den siste tida og har vært mye vann i bekken, barna har sett på hvordan vannet beveger seg, hvordan det strømmer rundt… Vi har prøvd ut litt av naturens mangfold, brukt naturmaterialer i lek. I barnehagen har snekring vært stor stas for de fleste, de har bygget båter, biler, skilt osv… Kjempe fin motorisk øvelse og koordinasjon øvelse. Hva er dette for et spor tro? Noen trodde det var bjørne spor… Vannet som kommer ut av rørene, blir jo nesten som en foss… Hva skjer med pinner, blader, barnåler vi kaster oppi ? Vannet som kommer ut av rørene, blir jo nesten som en foss… Hva skjer med pinner, blader, barnåler vi kaster oppi ? Hvordan fungerer denne slynga? Går det an å henge i den etter armene? Hvor mye fart kan vi få?

5 Hmm, kan vi lage nå for noe? Oooj, vannet er fryst til is… Glatt ja, ble noen fall på rompa for de fleste  Mønster i steinen, hva kan det ligne på? Hvorfor er det sånn mønster ?

6 Tekst, språk og kommunikasjon I Desember har vi øvet masse på Julesanger. Bla Julenissens Bjeller, Musevisa, Glade Jul, Nå tenner vi det første lys,St.Lucia Veldig stas med Julesanger, barna synger med full hals og er med på å imitere ulike rollekarakterer  Vi har hørt og dramatisert ”geitekillingen som kunne telle til 10”, og dette Eventyret fikk vi se på Teater i barehagen. (bilder kommer snart) Tekst, språk og kommunikasjon I Desember har vi øvet masse på Julesanger. Bla Julenissens Bjeller, Musevisa, Glade Jul, Nå tenner vi det første lys,St.Lucia Veldig stas med Julesanger, barna synger med full hals og er med på å imitere ulike rollekarakterer  Vi har hørt og dramatisert ”geitekillingen som kunne telle til 10”, og dette Eventyret fikk vi se på Teater i barehagen. (bilder kommer snart)

7 Antall, rom og form Konstruksjonslek Det har vært stor interesse for magnet og lego bygging de siste mnd. Det har blitt bygget drager, pyramider, kuber, tårn, store hus osv. Antall, rom og form Konstruksjonslek Det har vært stor interesse for magnet og lego bygging de siste mnd. Det har blitt bygget drager, pyramider, kuber, tårn, store hus osv.

8 Kropp, Bevegelse og Helse Mini Røris er veldig veldig stas. Barna beveger seg i mange morsomme bevegelser til gøyal musikk. Vi har også pratet om ”hostekroken”, hvor er den? Hvorfor er det lurt å bruke hostekroken? Bakterier hva er det? Hvordan smitter sykdommer? Kropp, Bevegelse og Helse Mini Røris er veldig veldig stas. Barna beveger seg i mange morsomme bevegelser til gøyal musikk. Vi har også pratet om ”hostekroken”, hvor er den? Hvorfor er det lurt å bruke hostekroken? Bakterier hva er det? Hvordan smitter sykdommer?

9 Kunst, Kultur og Kreativitet Musikksamling morgenaktivitet Julehemmeligheter har preget hverdagen i barnehagen denne mnd, men disse er jo hemmelige så kan ikke si så mye om de, men bare å glede seg  Kunst, Kultur og Kreativitet Musikksamling morgenaktivitet Julehemmeligheter har preget hverdagen i barnehagen denne mnd, men disse er jo hemmelige så kan ikke si så mye om de, men bare å glede seg 

10 Etikk, religion og filosofi Noen av barna fant en tom pappeske på avdelingen, denne ble nøye studert og prøvd på ulike måter… -får vi plass tro? -hva kan vi gjøre med den? Vi har også sett på hvordan naturen forandrer seg på denne tida, hvorfor forandrer den seg ? Etikk, religion og filosofi Noen av barna fant en tom pappeske på avdelingen, denne ble nøye studert og prøvd på ulike måter… -får vi plass tro? -hva kan vi gjøre med den? Vi har også sett på hvordan naturen forandrer seg på denne tida, hvorfor forandrer den seg ? Får vi plass, tro?

11 Lek Det har vært mye fin lek ute i November, vi har hatt zalo i sølepyttene, og det er bare KJEMPE gøy. Mye fin rollekek, sandlek, ronsing… Tirsdager har vi sykkelfri dag i barnehagen, dette har vi sett fungerer veldig bra, det blir større muligheter for andre leker. Vi har hatt fallskjerme ute, og andre sangleker. Lek Det har vært mye fin lek ute i November, vi har hatt zalo i sølepyttene, og det er bare KJEMPE gøy. Mye fin rollekek, sandlek, ronsing… Tirsdager har vi sykkelfri dag i barnehagen, dette har vi sett fungerer veldig bra, det blir større muligheter for andre leker. Vi har hatt fallskjerme ute, og andre sangleker.

12

13

14

15

16

17 Spise i garderoben … «det har vi aldri gjort før, det går helt sikkert «


Laste ned ppt "Evaluering November Nærmiljø og samfunn Turene i November har gått til: Idrettsplassen, Lekeplassen i Fjelleveien, Lekeplassen i Ringveien, Blåbærheia,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google