Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Månedsevaluering november 2011

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Månedsevaluering november 2011"— Utskrift av presentasjonen:

1 Månedsevaluering november 2011
Vi er på tur mandager og torsdager, og er ute de andre dagene i barnehagens lekeområde. Barna ser nå frem til å være ute og gå på tur i nærmiljøet. (natur, miljø og teknikk) Vi ser nå en motorisk utvikling i barnegruppa, der de får større kroppsbeherskelse og mestrings glede. (kropp, bevegelse og helse) De største barna er blitt så flinke til å «kle seg selv». Vi gir dem tid og rom for det. Barna blir heiet frem og er stolte når De kommer på toppen av bakken.

2 barna klapper seg på låret er det nok «sjokolade mann»
Barna viser glede over sang, rim og regler. Hvis barna klapper seg på låret er det nok «sjokolade mann» regla, hvis de gjør som på bilde er det nok «lille Petter edderkopp». (kommunikasjon, språk og tekst) Vi har fokus på kommunikasjon, språk og tekst. Vi leser bøker og samtaler om disse. Tema som vennskap, være snille med hverandre og dele, er viktige elementer her. ( kommunikasjon, språk og tekst)

3 Barna lager hinderløype sammen, de samarbeider og utvikler sine
motoriske ferdigheter. De ler sammen, lærer å ta hensyn og vente på tur. (kropp, bevegelse og helse) Vi hadde besøk av et boble Teater. Barna opplever dans, drama, lys effekter, en feller opplevelse. (kunst, kultur og kreativitet)


Laste ned ppt "Månedsevaluering november 2011"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google