Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid."— Utskrift av presentasjonen:

1 MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid og etter at vi har vært ute. Kropp, bevegelse, helse I november har vi blant annet vært på turer både innenfor og utenfor barnehagens område. Helse og geometriske former har vært i fokus. Vi har også startet med tekstskaping. Barna forteller hva de husker fra tur og sier fine ting om hverandre til fokushjerte. Hjertene henger på avd. Det var koselig at så mange hadde anledning til å komme på foreldrekaffe. Teateret med Laffen og Kikka var kjempegøy og spennende. Her kommer et lite tilbakeblikk på november: Barna er med og lager mat. Hva er sunt og hva er usunt? Kropp, bevegelse og helse

2 Kims lek med geometriske former. Vi navngir formene sammen med barna og gjemmer dem. Deretter tar vi bort en eller to former. Barna skal finne ut hvilke former som er borte. Språk, kommunikasjon, tekst Antall, rom, form. Vi går på jakt etter, og lager former på utelekeplassen

3 Fysisk aktivitet er en viktig del av barnas hverdag i barnehagen. Barna skaffer seg gode erfaringer med varierte og allsidige bevegelser og utfordringer. Kropp, bevegelse, helse Vi er på tur på utelekeplassen. Bålpanna er et fint samlingspunkt. Det er koselig å sitte sammen og spise og prate.


Laste ned ppt "MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google