Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt."— Utskrift av presentasjonen:

1 M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt ulike bevegelsesleker og hinderløyper og påskesamling. Vi i solsletta var så heldige å få kostymer fra Venneslas frilynte ungdomslag. Sakada, Hanne og Emma, og Christiane, Mathias og Tiril fra rød var med og hentet kostymer. De øvde på og spilte ”Prinsessen på erten” for resten av gul og rød. Det var stor stas for skuespillere og publikum, ekstra gøy var det at publikum fikk spille skuespillet etterpå. Vi har vært på påskegudstjeneste og hatt påskefrokost. Veldig koselig at så mange kunne komme og spise frokost med oss denne dagen. Det var kjempespennende og danse i kultursalen foran publikum. Flott at så mange kom på forestillingen :) Vi lager påskepynt. Å klippe og lime er gøy. Kunst, kultur og kreativitet.

2 Skrivedans er bevegelser til musikk med hele kroppen, både rolige og ville. Fra grovmotoriske bevegelser med kroppen, til finmotoriske bevegelser med fargestifter på papir. Her brukes fantasien og den skapende lek i 9 forskjellige temaer. Vi begynte med «vulkanen» til barnas store begeistring. Les mer på www.skrivedans.nowww.skrivedans.no Vi har vært på biblioteket og sett i bøker og spilt sjakk! Kommunikasjon, språk og tekst

3 Tur til gapahuken 22. mars Vi fant rutete, stripete og prikkete mønster på turen Antall, rom og form Hinder- løype hvor vi balanserte, hinka, hoppa, klatra, krøp og kasta kloss i boks. Kropp, bevegelse og helse

4 Prinsessen på erten Danseforestilling i kulturhuset


Laste ned ppt "M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google