Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall, rom og form Mange syns det var gøy å leke med julekrybba. De lekte med figurene og fortalte om da Jesus ble født. Etikk, religion og filosofi

2 Kjempekoselig at så mange hadde anledning til å feire Lucia sammen med oss. Barna har øvd på sangene siden slutten av november og var etter vårt syn kjempeflinke  Juleverksted er gøy! Alle var engasjert da vi skulle lage julegaver. Barna fikk prøve seg på ulike materiell og teknikker. Håper julegavene falt i smak hos dere hjemme  Kunst, kultur og kreativitet.

3 Nissen kom med gaver til fellesen. Mange nye leker falt i smak hos barna. Som takk for alle gavene sang de for nissen  Det smakte godt med nissegrøt. Kjempegøy å gå rundt juletreet og synge julesanger. En flott dag i barnehagen!

4 Gøy å lage snømann, gå på ski, ake, bygge snøborg og leke i snøen  Kropp, bevegelse, helse


Laste ned ppt "Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google