Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bilde inn Kommunikasjonsstrategier. Kommunikasjon Overføring av en meddelelse fra en sender gjennom en kanal til en mottaker. Kommunikasjonen kan skje.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bilde inn Kommunikasjonsstrategier. Kommunikasjon Overføring av en meddelelse fra en sender gjennom en kanal til en mottaker. Kommunikasjonen kan skje."— Utskrift av presentasjonen:

1 Bilde inn Kommunikasjonsstrategier

2 Kommunikasjon Overføring av en meddelelse fra en sender gjennom en kanal til en mottaker. Kommunikasjonen kan skje ved en meddelelse som er fremført personlig (muntlig eller skriftlig), eller ved at meddelelsen er sendt gjennom et medium, for eksempel et massemedium.

3 Markedskommunikasjon Informasjon fra virksomheter til nåværende eller potensielle kunder på markedet. Det informeres om virksomhetens muligheter til å tilfredsstille kundenes behov og løse deres problemer.

4 Kommunikasjonsmål- og strategier Strategier Mål

5 Kommunikasjonsstrategier Valg av budskap Formulering av budskapet Valg av kommunikasjonsformer Valg av mediemiks

6 Rasjonelle belønninger

7 Følelsesmessige belønninger 1

8 Følelsesmessige belønninger 2

9 Selvtilfredsstillende belønninger

10 Appeller Informative appeller Problemløsende Produktdemonstrasjoner Produktsammenligninger Produktanbefalinger Transformative appeller Positive Negative

11 Produktsammenligninger

12 Produktanbefaling

13 Positiv appell

14 Negativ appell

15 Mediemiks Mediemiks: Sammensetningen av de mediene vi benytter i en kampanje Radio, fjernsyn og kino Plakater, lysreklame og utst. materiell Elektroniske medier Trykte medier

16 Levende reklameplakat

17 Komm.strategier i livssyklusen Introduksjon: I nntrengningsstrategi eller skumme-fløten- strategi Vekst: Skape merke- kjennskap og merke- kunnskap Modning: Holde på markedsandelen, gjøre relanseringer osv Tilbakegang: Redusere reklameinnsatsen


Laste ned ppt "Bilde inn Kommunikasjonsstrategier. Kommunikasjon Overføring av en meddelelse fra en sender gjennom en kanal til en mottaker. Kommunikasjonen kan skje."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google