Triade teater - Dans, rytme & bevegelse

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Advertisements

Markedsplass Flamenco Verksted Toner fra Andesfjellene Kjerringrokk 2.etasje 1.etasje Gamelan Café Verdensdag scene Bollywood Ansiktsmaling 2.etasje Afrikansk.
Mix max for mini metodikk for små tverrfløytister.
22 tips for den faglitterære forfatteren
Evaluering av oktober på blå
Turdag Mandag 26.August gikk til Askedalen/ Idrettsplasssen Vi hadde en helt topp tur til Askedalen/ Idrettsplassen Vi hadde med fotballer på banen, men.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Månedsevaluering november 2011
Det hele mennesket griper gleden i bevegelsen
LAG EN SANG! Komposisjon.
Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.
Hva er aktivitet og deltakelse?
Med sekken full av penger!
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
WRITE AN OPERA.
Skattejakt-samling på torsdag
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
GODT HUMØR • Bevegelse og fysisk aktivitet gjør   deg glad og gir mer energi • Å være aktiv sammen med venner gir   trygghet og fellesskap • Nysgjerrighet.
Månedsbrev fra Blåklokka
FRA MÅLSTYRING TIL PROFESJONELT ANSVAR
Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
Fysisk aktivitet i institusjonen
"God bagasje på livets reise."
Eiklisangen 1. Det ligger en skole ved Kvernbergsundbro, den er så fin, ja det kan du tro. Vær glad og aktiv er vår parole, og navnet det er Eikli skole.
Vi har en tydelig struktur gjennom barnehagedagen
ROGNAN BARNEHAGE GRØNN GUL BLÅ RØD ROSA.
TANKENS MAKT DET UMULIGE - MULIG KFL/04
Gustadmoen barnehage Med for ditt barn
Fysisk aktivitet.
DE SYV FAGOMRÅDENE I RAMMEPLANEN
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Vår nettside: ge.no/triade.
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon: Mobil: Den store begivenheten i februar var vel.
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Blåbærtuå MÅNEDSRAPPORT FOR JANUAR HVA HAR VI GJORT I JANUAR? Telefon: Mobil: Januar har blåst avgårde og vi er kommet til.
Ny rammeplan for barnehagen Konsekvensar for matematikkfaget.
SMIL – styrket mestring i livet
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Telefon.
Sosial kompetanse Barn som fungerer i lek og lærer sammen med andre barn tilegner seg verdier som respekt og toleranse for ulike mennesker. Vi snakker.
Utsagn om språklæring Det er viktig å skape positiv forventning hos elevene. Vi lærer best når vi har det morsomt Hjernen vår har en ubegrenset evne til.
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Månedsbrev Småtroll Januar.
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Tonsenhagen barnehage Årshjul 2015/2016
Tonsenhagen barnehage Årshjul 2015/2016
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Hva har vi gjort i September?
Hva har vi gjort i oktober?
Årshjul rødbasen
DESEMBER November Desember
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Hva er karnevel for oss i Sommerly?
Periodeplan for Sommerly Uke Skoguke, påske og våren.
Månedsbrev for januar og februar
Periodeplan for februar 2019
Utskrift av presentasjonen:

Triade teater - Dans, rytme & bevegelse I år har vi i triade barnehage dans, bevegelse og rytme som fokus for vårt teater. Små barn har mange språk, og kommuniserer mye med kroppen. Det non-verbale språket, er viktig for å utvikle et godt muntlig språk. Gjennom dans, rytme og bevegelse, får barna en mulighet til å uttrykke seg uavhengig av språklig ferdigheter «Gjennom kroppslig aktivitet lærer barn verden og seg selv å kjenne»(Rammeplanen) For at dette skal skje må barn bli stimulert og få anledning til å bevege seg. MåL: Barna har positiv selv- oppfatning gjennom kroppslig mestring. Barna opplever mulighet til å uttrykke seg estetisk gjennom bevegelse Innhold for avdelingen: På Vestavind vil vi leke med dans og rytme. I perioden vil vi ha lytteleker, mini-røris og samlinger med fokus på bevegelse og dans. Vi har valg ut to sanger som vi vil bevege oss mye til; «Fugledansen» og «Chihuahua». Mål for avdelingen: Opplever glede og får gode opplevelser med dans. utvikler sin følsomhet til å lytte, iaktta og uttrykke seg gjennom dans

Program for prosjektperioden (26.jan – 5. mars) 26. Januar: Kick-off (i Veden) 30. januar: Fellessamling (Vestavind + Maurtua) 3. februar: Møteplass i Veden 13. februar: Karneval 17. februar: Bevegelsesaktivitet 27. februar: Fellessamling (Sønnavind + Blåbærtua) 3. mars: Generalprøve 5. mars: Byfjord-scene (med foreldre/foresatte)  Forestilling, kl. 15.00

Fellessang: Smil, trall og vær glad Dette er en liten spøk, eller skal vi si forsøk på å lokke smilet og gleden litt frem Det er jo blott en trudelutt, men vi håper at til slutt vil alle være med og nynne tonene ut ref: Smil, trall og vær glad humor det må vi ha. Sett i gang, syng en sang, trall og smil dagen lang. For er du sur og lei kurerer tonene deg. Sammen skal vi få det til. Det blir bra når alle vil. Derfor har vi laget denne muntre sang. Stem nå i vår melodi. La smilet komme litt på gli, så synger vi refrenget enda en gang