Høgskolen i Oslo Hvordan får vi vellykket flytteprosess. Personalseminar torsdag 8. juni 06 IU Vidar Holum.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Kurs for kulturvertene
Advertisements

Innflytterkvinners fortellinger om ”De viktige kvinnfolkan”
Vi ser hverandre og erfarer at i Guds rike hører vi sammen
15 Notater og markeringer i teksten
Fra tegning til fortelling
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Fra ord til liv Mars 2011.
RAFT Prosjekt hørsel Leif Foss, NAV Lerkendal Marianne Simensen, NAV Sør-Trøndelag.
Brukertesting •Lærefil fra •© 2004 Nina Furu.
Verdens 7 underverk.
Skrevet av Elias Januar 2007 Klikk deg frem . -Bang, sa det da beskyttelsesskjoldet sprakk i to og for i hver sin retning ut i verdensrommet. -Så ble.
Hvordan intervjue en forsker?
MEDIEARBEID I IOGT Innspill til seminar om lokale tiltak Lørdag 6. oktober Oslo.
Kapittel 5 Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag.
Veiledning av elever / lærlinger
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Å skrive en sakpreget tekst
Godt verktøy er halve jobben
Ingen kjøper fakta! Jon Berentsen, FINN.no.
Jesus – kilden til glede
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
Bufdirkonferansen 2011 Notater Notater Notater /.
Aggression Replacement Training
44 Hector om skikk og bruk I Norge
AP - Arbeidsplan Vi jobber med arbeidsplanen nesten hver dag.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
NATUR, KOMPETANSE OG EN STADIG SØKEN. Ungdomsprosjektet.
Taushetsplikt for frivillige
Kjære Pappa. Rart å tenke på at du startet på bunnen en gang du også.
Eksamenstips.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.

NKIs erfaring med Læringspartnere
Sett inn synes eller tro.
Sett inn nok på riktig plass.
O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
Alle hjerters dag… 14.feb ..Den dag han skulle ledes ut til sin død, han etterlot et brev i sin celle adressert til henne. Det var undertegnet «Din Valentin».
Agenda Velkommen til nye medlemmer!
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
Skriveprosessen – …fra tanke i hodet til tekst i skriveboka…
Oppgave 44 Preposisjoner og uttrykk.
Hvordan tar vi imot nye medlemmer?. Mine temaer ● Hvem er de nye medlemmene – og hvem er vi? ● Hva må vi mestre for å gjøre nye medlemmer aktive? ● Hvordan.
STILLE BØNN Takk Gud, Han som er din Far
Telefonmanus når du ringer fra din egen liste nr 1
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
For at denne skal virke må den brukes som fremvisning Klikk her.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
 En modig leder  Mangel på kvalifisert arbeidskraft  Noen så mitt potensial  Noen tok seg tid for å forklare  Noen ble av og til irritert på grunn.
KAPITTEL 5 OPPGAVE C Sett inn preposisjoner eller adverb som passer 1. Å være enig i en sak. (Man tenker likt i en sak på forhånd, uten at man diskutert.
HIS august 2003: Telefonen ringer på kontoret til en på vår prioriterte kontaktliste Jaa Er det forsker NN? Ja God dag mitt navn er Ola Barkved, jeg arbeider.
Mulighetenes Oppland Forberedelser Hva kan man gjøre i en tidlig fase for å sikre at man får det man trenger? Ved Trond-Erik Eriksen Innkjøpsrådgiver OFK.
BARNAS BARNEVERN 2020.
Høgskolen i Oslo Vi flytter til Pilestredet 35. Når skjer flyttingen l Undervisningen avsluttes i Pilestredet 56 i løpet av uke 50 l Siste dag studentene.
og egne plasser på tribunen
Jobb med hindringer og barrierer i fredstid! Å ta opp tabuiserte temaer krever et trygt arbeidsmiljø! Forankring i ledelse! Arbeid over tid! Og en god.
Skåring av HIT-skjema Frode Svartdal UiT / Diakonhjemmet høgskole NB! Nytt og enklere skåringsskjema!
Skåring av HIT-skjemaet Frode Svartdal UiT / Diakonhjemmet høgskole.
Instruksjon På de neste sidene vil du se noen rammer der overskriften er ulike argumenter for å undervise biologi Du vil også se en liste over enkelt-argumenter.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
VELKOMMEN!VELKOMMEN!
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Oppdatert web-løsning Kongsberg o-lag
Gang.
Integrasjon TP og Vortex
Forberedelser før overgang til MM3
Utskrift av presentasjonen:

Høgskolen i Oslo Hvordan får vi vellykket flytteprosess. Personalseminar torsdag 8. juni 06 IU Vidar Holum

P35 Hit skal vi, men kan vi stole på julenissen?

P35 Nei, denne gangen trenger julenissen hjelp av oss. Jeg trenger ikke 30 min. men kanskje 2….. l 10 viktige forutsetninger for en vellykket flytting.

P35 1. Forberedelser 2. Forberedelser 3. Forberedelser 4. Forberedelser 5. Forberedelser 6. Forberedelser 7. Forberedelser 8. Forberedelser 9. Forberedelser 10. Forberedelser

P35 1. Kasting og rydding. 2. Pakking av felles arealer, undervisningsrom og lab. 3. Pakking og merking. 4. Hvor er mitt nye kontor og hvor skal tingene flyttes. 5. Hva flyttes når og hvordan holder vi oss orientert om fremdriften. 6. Kan jeg være trygg på at alt kommer fram. 7. Kommer data og telefoni til å virke i det nye bygget. 8. Hvordan skal besøkende og studenter finne fram til oss. 9. Hvem svarer på hva. 10. Blir vi klare til å ta imot studentene i januar 07.

P35 1. KASTING-MAKULERING-RYDDING l Viktig at alle avdelinger setter i gang prosessen med å vurdere hva som ikke skal med til P35. l Først ut og rett i ledelse meg bekjent, er KJEMI som starter den 12 juni. l Pakkeutstyr kan bestilles pr. mail hos meg eller l Info kommer på webben

P35 2. Pakking av felles arealer, undervisningsrom og lab. l Viktig i en så stor flytting å utpeke teamledere/ansvarlige som får tildelt sine områder eller avdelinger og som vurderer gjenbruk eller kasting.

P35 3. Pakking og merking. l Suksessen med en fysiske flyttingen avhenger i stor grad av pakking og merking. l Husk at noen skal kunne bære esken, den skal hel fram. l Riktig merking fra og til med romnr. og avd. må være klart og bestemt i god tid. l Det er kjedelig med re-merking, når noe flytter på tegningen.

P35 Etiketter og rom lister kommer på web. 4. Hvor er mitt nye kontor og hvor skal tingene flyttes.

P35 Her finner du oppdatert info om P35 prosjektet: 5. Hva flyttes når og hvordan holder vi oss orientert om fremdriften.

P35 6. Kan jeg være trygg på at alt kommer fram. l Vi har god erfaring med flytting av noen tusen kasser nå, kanskje 10’. Det har gått veldig bra. l Men det avhenger av merkingen. l OBS: saker med stor affeksjonsverdi eller andre helt spesielle ting tar du selv. l OG kassen du skal bruke med engang for å komme i gang med jobben på nytt sted merker du spessielt.

P35 7. Kommer data og telefoni til å virke i det nye bygget. l JA l Vi har innarbeidet en rutine nå som, gir IT/Telefoni prioritet i flytteprosessen, slik at montering kommer tidlig i gang. l Du beholder ditt gamle telefon nr. og e-postadresse etc. l Husk å lagre alt på server.

P35 8. Hvordan skal besøkende og studenter finne fram til oss.

P35 9. Hvem svarer på hva. l Det viktigste punktet kommer nest sist.

P Blir vi klare til å ta imot studentene i januar 07. l Det ser lovende ut, men de vel forbredt kan alltid takle plan B.