Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? 01.03.15 Telefon: 51913229 Mobil: 993 48 509 1 Den store begivenheten i februar var vel.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Dio 15 juleavslutning, Ås, søndag 13.desember 2009 En kald flott vinterdag møtte nærmere 20 stk 2-beinte og enda flere hunder opp på : Smilende og godt.
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE
En innføring i spillet: Dobbeltkrig – Grønn
Nyvoll Nytt mars 2008 Lusfri Norge; Alle barnehager i Randaberg kommune deltar i denne landsomfattende kampanje. Uke 10 er kampanjeuke for våren 2008 –
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Regelmessighet (Repeterende aktivitet) Hvor finner jeg Regelmessighet?
Månedsbrev fra Blåklokka
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
Februar ”Barna skal bli kjent med at samane er Norges urbefolkning og få kjennskap til samiske fortellingar og andre deler av samisk kultur og kvardagsliv.
Torsdag 30.april – mandag 4.mai 1998
Vi heller vannet oppi ballongene.. Det har vært kaldt på natten og vannet har frosset til is. - Vav, is, sier Adrian og peker på ballongen.
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Hapros vei mot eQuass godkjenning? eQuass. OVERORDNET ORGANISASJON Oppdatert: Godkjent: EL 1) Medlem i ledergruppa 2) Stedfortreder for adm.
Post 4, sykehuset Levanger
GRANSKOGEN SKOLE CLAVARIA KUNST-SØM-KOSTYME HALVÅRSPLAN FOR HØSTSEMESTERET 2007 Alternativ opplæring (forberedelse til videregående skole) Antall:2 10.
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
En multimedia presentasjon For Helle Dagsberg F2B I musikk i forbindelse med operaprosjektet.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap. De.
Februar på Neglespretten Mob: MANDAGTIRSDAGONSDAGTORSDAGFREDAG 3 Tur 4 Klubb 5 Primærgruppetur 6 Tur 7 Steg for steg - Vi lager fastelavnskatt.
En voksen viste frem bilder av de 5 ulike øvelsene vi
NFA nytt april 2006 Hei på dere! Da er vi i det nye styret i gang for fullt. Vi har nå gjennomført 2 styremøter etter at flere av de mest erfarne medlemmene.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE StorsiaSmåsia.  Blå:  Rød:  Gul:  Grønn:  Felles PERSONALET Gretha Lise Lisbeth Brit Oddrun Kristine Hilde Nina Si.
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Religioner.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Til alle foresatte i 4a og 6b I år er det foreldre til barn i klasse 4a og 6b som er dugnadsgjengen på 17. mai. Det vil si at vi bl.a. har ansvaret for.
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Vår nettside: ge.no/triade.
KARNEVAL
Samlinger november 2014 Før inntaket 2015/16 Søknadsfrist 1.februar Meldingsskjema 1.mars Spesialundervisning.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Blåbærtuå MÅNEDSRAPPORT FOR JANUAR HVA HAR VI GJORT I JANUAR? Telefon: Mobil: Januar har blåst avgårde og vi er kommet til.
Månedsplan for mars 2015 avd. GRØNN
Triade teater - Dans, rytme & bevegelse
FASTE FASTELAVN KARNEVAL Gruppe 3. Faste Kristendommen har faste i 40 dager før påske Ikke spise feit mat eller kjøtt Tenke over livet sitt I protestantiske.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i februar og skal gjøre i mars.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra januar til juni.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
MÅNEDSPLAN MÅLTROSTEN FEBRUAR TEMA: Is og snø / Skinnvotten UKE MANDAG
Månadsbrev februar- gul gruppe
Styrarnettverk februar 2017
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Hva har vi gjort i oktober?
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
Februar på Neglespretten Mob:
Mars på Neglespretten Avd: Kontor:
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Hva har vi gjort i november?
Mars på Neglespretten Avd: Kontor:
Månedsbrev for januar og februar
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
Utskrift av presentasjonen:

Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon: Mobil: Den store begivenheten i februar var vel karnevalet den 13 februar. Tidligere samme uke var karnevals—forberedelser i fokus. Vi laget karnevalsmasker som barna selv fikk pynte med fjær og resultatet ble mange flotte masker. På selveste karnevals- dagen kom det flere forskjellige prinsesser, superhelter od dyr. Deretter var det tid til felles samling på maurtuå. Da kom alle barna opp på «scenen» etter tur for å vise frem kostymene sine. Etter samling koste vi oss med pølser, saft og is Vi «slo katta ut av sekken» etter måltidet. Dette var ikke lett, men vi klarte det til slutt- og ut drysset det sjokolade Mandag 16 februar var det bollemandag så vi koste oss med boller som vi fikk lage selv forrige uke. Vi hadde også eksperiment med vann. Først brukte vi kreppapir for å farge vannet, så helte vi vannet i forskjellige boksene og frøs det ned. Ungene fikk erfare at isen er kald, glatt og hard. Ellers har vi øvd mye på vår sjørøverdans.

Side «Triade teater» forestilling «Jungelboken» forestilling spilt av skoleunger Bursdagsfeiring: Serina 5 år (18 mars), Leander 6 år (20 mars) og Stian 5 år (31.03) 18 mars- Eggkoking 26 mars- Påskefrokost 27 mars- Påskeharen HVA SKJER I MARS 2

Månedsrapport februar Side 3 3