ONSDAG 29.08.01  1.økt fra 08.30-11.45  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

Fra tegning til fortelling

HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
4 Bruk øynene riktig.
Opprinnerlser, språk debatt, forskjeller og likheter.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Fra Ord til liv November 2009 “Det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik å komme inn i Guds rike” (Mt 19,24).
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
«Læringslystplan» (PDSA) for klasse……………. ved………………………………………..skole "Læringslystplan" (PDSA)
Velkommen til Minde skole
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Hvem er Jesus?.
DIKT Vite litt om Inger Hagerup og Halldis Moren Vesaas
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
Barnevernsbarns erfaringer- utdanning og helse
Musikk En multimediepresentasjon
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Hvorfor øker bruken av spesialundervisning? Driverne bak økningen i bruk av spesialundervisning i grunnskolen.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Ordentlig Julekort.
EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS.
Elevene på Santa Rosa ville bli tatt bilde av.. Skolen hadde tre fine murbygninger bak hverandre.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Oppgave i nettkommunikasjon Samarbeid mellom HiHm og HVe.
Line Nybakk Akerholt Astrofysisk bibliotek Erfaringer med kvalitative intervjuer.
Månedsbrev Smørblomst
Vi startet med å spørre dem: Hva er bra med kaninboys?”
Post 4, sykehuset Levanger
Side Oppgave Kondisjonalis jeg – kjøpe – den kjolen Jeg skulle ha kjøpt den kjolen, besøke – han – sin gamle mor Han skulle ha besøkt.
GRANSKOGEN SKOLE CLAVARIA KUNST-SØM-KOSTYME HALVÅRSPLAN FOR HØSTSEMESTERET 2007 Alternativ opplæring (forberedelse til videregående skole) Antall:2 10.
Jeg heter Yasmin Meralli Jeg er invitert hit på grunn av mine erfaringer som Konsernsjef for mangfold og likestilling i et av Canadas største finanskonsern,
PRESENASJON Lage en komposisjon til en av overgangene mellom aktene i barneoperaen vår. Overgangen fra den teknologiske.
En multimedia presentasjon For Helle Dagsberg F2B I musikk i forbindelse med operaprosjektet.
En multimedia presentasjon
OPERA ORKESTER 2001 KOMPONERE musikk Tidkrevende Vi fikk oppgave tidlig i fasen 30 ord. fra ferdig laget produkt 5 toner, forhåndsbestemt Refleksjon over.
Musikk En multimediepresentasjon Komposisjon –Tekstskaping Delt i grupper Tema 30 ferdiglagde ord –Refleksjon: hva, hvordan, hvorfor.
Elevens valg – ”Bygda mi”
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Piano og Klarinett Ragnar Freyr Olsen.
Vorspiel En vakker vårdag ringer rådmannen i Hamar til en av sine sjefer, og de begynner å diskutere status i kommunen…
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
VURDERING Musikk trinn.
GØY MED GRAMMATIKK: KURS FOR LÆRERE
GØY MED GRAMMATIKK: KURS FOR LÆRERE 1. og 2. MARS 2004
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
100 lure ord å lære.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Trivselsundersøkelse - 08 Trivselsundersøkelse utført 8. desember leverte For alle utsagnene betyr score 1 at personen er totalt uenig og score.
Og.
Kapittel 36 Reza forteller om sin arbeidserfaring.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Sammensatte tekster ?.
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
Agent for rettferdighet
Kapittel 1, oppgave i) Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Om å forstå ungdom.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Muntlig framføring Hovedmål/periodemål:
Kapittel 4 oppgave a) Fra perfektum til preteritum 
Utskrift av presentasjonen:

ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i en sang er viktig å holde jevn, ikke øke. For å trene på puls-slag, klappet vi forskjellige ord og rytmer. Mens vi gjorde det, merket vi at det er veldig fort å øke pulsen. Og da blir det problemer for andre som har en annen rytme.

 2.økt fra  Da var vi i URO-klasserommet. Der fortsatte vi med rytmer, men med instrumenter. Noen hadde trommer, pinner, xylofoner, kastanjetter osv. Trommene hadde puls-slagene, og de andre skulle finne andre forskjellige rytmer som skulle passe inn.  Etter en stund ble vi delt i grupper på 5. Da skulle vi komponere vår egen melodi. I melodien skulle det være sterkt, svakt, solo og alle. Dette skulle vi få til med instrumenter som vi skulle finne selv, ute i naturen, bøker osv.  Mot slutten av dagen tok vi fram gitaren og lærte 3 grep. D, A7 og A. Det gikk veldig greit. Jeg kunne de grepene fra før. Vi ble delt inn i gruppe på 4 som skulle lære 3 sanger med D og A7. Det var vellykket for de fleste.

ONSDAG  Begynte med litt oppvarming. Sanger med rytme og bevegelser. Først sang alle sammen, så delte vi oss i kano og flere stemmer. Dette holdt vi på med en stund.  Etterpå hadde vi litt notelære. Om noteverdier, 4/4-takt og ¾-takt. Dette kunne jeg fra før. For å lære forskjellige verdier, klappet vi dem.  Gitaren skulle fram i dag også. Vi lærte G og Am. Vi ble delt i grupper på 3 som skulle lære 2 sanger. Det gikk ikke så bra. Vi hadde ikke hørt melodien på sangene før, og vi fikk litt dårlig tid til det. Så disse sangene skulle vi øve på til neste gang.  Vi ble delt inn i grupper på 5-6. Og vi skulle lage en lyd komposisjon til neste gang – lekse

ONSDAG  I dag begynte vi dagen med litt oppvarming slik vi pleier. Men i dag brukte vi de sangene som vi skulle øve på hjemme fra sist gang til oppvarming. Det var sanger med bevegelser.  Etter det skulle gruppene fremføre sin lyd komposisjon for resten av klassen. Det var litt så som så. Synes selv kanskje at det blei litt mye ”bråk”. Men det var jo sånn vi skulle lage det. Disse komposisjonene ble tatt opp på minidisk.  I dag begynte vi med litt note lære også. Lærte c-dur skala.  Klassen blei delt i to grupper etter pausen. Den ene gruppen skulle holde på med ”Mikey mouseing” til en tegnefilm, og den andre gruppen gitar. Så skulle vi framføre for hverandre. Etterpå byttet vi.  Vi lærte nye gitar grep i dag. Am, G og D7.

ONSDAG  I dag hadde vi bare gitar spilling. Det var litt greit å få litt bedre tid til å lære sanger på. Vi spilte først gjennom 2 sanger alle sammen, slik at vi visste hvordan sangene var. Så delte vi oss inn i grupper. Vi fikk 1 ½ time på oss på å lære sangene. Vi skulle fremføre en sang med spilling og sang. Det gikk sånn tålig greit. Det er litt vanskelig.  Vi lærte nye grep i dag. C, Em og Am7.

ONSDAG  Vi begynte musikktimen i dag med sang og litt bevegelser. Det var oppvarming. Vi sang sanger der det var 3 stemt. Det er litt moro.  Notelære hadde vi i dag. Det er lett foreløpig. Vi lærte om # og b for noter, og oppløsningstegn. Vi hadde også om buer som binder noter sammen. Og om trioler. Trioler – få 3 noter inn i en takt på 2. F. eks det står tre firedels noter med en bue med 3 over, da skal de tre notene inn på to firedels slag.  Etter mye noter var det klart for gitaren. Ikke en onsdag uten. Vi spilte en del av sangene fra sist gang.