Oppsummering av holdningsundersøkelse om digital post til innbyggerne

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Foreldremøte om videregående skole
Advertisements

Rapport av markedsundersøkelse
3.14 X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN Plan- og bygningskontoret Plan- og bygningskontoret Innbyggerundersøkelsen.
Prosjekt:Elektronikkbransjen – Julegaver 2013 Prosjektleder: Morten Island Rapport av markedsundersøkelse.
© Synovate Ltd. All rights reserved. The concepts and ideas submitted to you herein are the intellectual property of Synovate Ltd. They are strictly.
Sikkerhet - bakgrunn og introduksjon til kryptosystemer
Test av skjermer på fergene Horten - Moss
NRKs Profilundersøkelse NRK Analyse. Om undersøkelsen • NRK Analyse har siden 1995 gjennomført en undersøkelse av profilen eller omdømmet til NRK.
1. Holdninger til NATO Oktober 2008 Ansvarlig konsulent Opinion: Erling JB Eriksen.
m arkedsføringshuset HalvBirken 1 Evaluering HalvBirken 2010.
Innbyggerundersøkelsen. Formål Mer kunnskap om..innbyggernes inntrykk av sin kommune..brukeres tilfredshet med tjenester og myndighetsorganer Utvikling.
Kjennskap til – og oppfatning av Lom juni Om undersøkelsen Undersøkelsen henvender seg mot et representativt utvalg av befolkningen i hele Norge.
Klepp Kvinner Elite m arkedsføringshuset 1 Rapport på merkevareundersøkelse for Klepp Kvinner Elite Januar 2008.
© Synovate Gjennomført av Synovate 21.august 2008 Catibus uke 33 Norsk Fysioterapeutforbund.
Norsk Finansbarometer 2011 TNS Gallup Oslo, 2011 Det norske livs- og pensjonsforsikrings- markedet og dets bevegelser Grafikkrapport - total.
Norsk Finansbarometer 2013 © TNS Om Norsk Finansbarometer Norsk Finansbarometer er en syndikert undersøkelse gjennomført av TNS Gallup i samarbeid.
Drammensskolen ønsker foresatte velkommen inn i FRONTER
3.14 X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN Legevakt Legevakt Innbyggerundersøkelsen 2013 Brukerdel.
3.14 X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN NAV NAV Innbyggerundersøkelsen 2013 Brukerdel Grafikkrapport.
Klikk for å redigere tittelstil i malen Klikk for å redigere tekststiler i malen –Andre nivå Tredje nivå –Fjerde nivå »Femte nivå 1 Klikk for å redigere.
Undersøkelse om Top Temps markedsposisjon 2008 Gjennomført for: Top Temp Gjennomført av: Synovate Februar 2008.
Profilundersøkelsen 2008 Hovedpunkter
Kommuneundersøkelse høst 2010 for Distriktssenteret - Kompetansesenter for distriktsutvikling.
PROSJEKT: UADRESSERT REKLAME Omnibus: 23. august – 30 august 2006
Befolkningsundersøkelse juni 2014 For Skatteetaten.
Natur-og miljøbarometeret 2008 En undersøkelse utført av TNS Gallup Dette er det åttende Natur- og Miljøbarometeret Undersøkelsens fremste mål er å kartlegge.
Når du er registrert som ny bruker, må passord alltid benyttes - så husk dette ! Første gangs innlogging.
Høgskolen i Oslo Bruk av blogg og wiki i arbeid med bokbaser – et komparativt studium Vibeke Bjarnø (IKT) og Eva Michaelsen (norsk) Avdeling for lærerutdanning.
Dagligbankundersøkelsen 2014
Kartlegging av oppfatninger om trygghet ved transport Rune Elvik & Torkel Bjørnskau Transportøkonomisk institutt Programseminar RISIT 1-2. Oktober 2003,
Digital postkasse: Få med innbyggerne! Felles innbyggerrettet kommunikasjon fra offentlige avsendere Februar 2015.
Program 08:30 Velkommen 08: :05Gjennomgang av resultater og funn Direktør Hans Christian Holte, Difi 09: :15Innbyggerundersøkelsen – Et viktig.
Sikker digital posttjeneste Digital postkasse til innbyggere Kontakt- og reservasjonsregisteret Kunnskapsfrokost, 15 april 2015 Difi er i ferd med å.
Digital postkasse: Få med innbyggerne! Felles innbyggerrettet kommunikasjon fra offentlige avsendere Desember 2014.
© Synovate Omdømmemåling 2011 Gjennomført for Redningsselskapet Kystbefolkningen (AdHoc) Uke 1, 2011 Project #:84058.
©TNS X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN Kvinner og alkohol Kreftforeningen TNS Gallup.
Prosjekt:Elektronikkbransjen – Julegaver 2015 Prosjektleder: Morten Island Rapport av markedsundersøkelse.
Undersøkelse om bruk av proteinshaker og proteinpulver blant barn og unge Gjennomført november 2015.
Meldal kommune Profilundersøkelse - egen befolkning 2009.
SeniorSurf 2015 Oversikt over veilednings – og hjelpemateriell og ressurser til bruk i presentasjoner og opplæring om digital postkasse Oversikten er utarbeidet.
Redningsvest Gjennomført 19. august 2010 InFact AS.
Registrering i Digipost steg for steg. Kort om Digipost  Digipost ble lansert i2011  Digipost er utviklet av Posten Norge som et sikkert digitalt alternativ.
Befolkningsundersøkelse gjennomført for Forbrukerrådet av Norstat – juni 2015.
Digital opplæring Samarbeidskompetanse og medbestemmelse.
3.14 X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN Legevakt Legevakt Innbyggerundersøkelsen 2013 Brukerdel.
Velg digital postkasse på Norge.no. Hva er en digital postkasse? - en sikker løsning for å få og oppbevare viktig post digitalt Digital postkasse tilsvarer.
Kjennskap til etablering av «Innbyggerservice» og inntrykk av informasjon fra kommunen generelt Bergen omnibus Januar 2017.
Sikker Digital Post - SDP
Utvalg og metode Målgruppe
Vel digital postkasse på Noreg.no
Velg digital postkasse på Norge.no
Er forbrukerne prisbevisste når de kjøper bensin og diesel?
Digital postkasse til innbyggere
Regjeringens digitaliseringsprogram Hvorfor, hva og hvordan
DRI Regjeringens digitaliseringsprogram Hvorfor, hva og hvordan
Digital postkasse Offentlige tjenester på nett
Vel digital postkasse på Noreg.no
Enkel brukerveiledning
Digital post Ottar Sverre Bakken
Vel digital postkasse på Noreg.no
Utskrift av presentasjonen:

Oppsummering av holdningsundersøkelse om digital post til innbyggerne Under arbeid Oppsummering av holdningsundersøkelse om digital post til innbyggerne Bearbeidet av Mona Hovland Jakobsen

Direktoratet for forvaltning og IKT Metode Omnibuss gjennomført av Norstat, uke 43-2014. Telefonintervju 1000 respondenter (15+) Landsrepresentativt utvalg Direktoratet for forvaltning og IKT

Direktoratet for forvaltning og IKT Spørsmål om Demografi & bakgrunn Teknologibruk (plattform) Internettbruk (tjenester) Ferdigheter i bruk av internett Holdning til Digital Postkasse Vil de selv ta det i bruk? Argumenter for bruk Argumenter mot bruk Dato Direktoratet for forvaltning og IKT

Forklaringstekst på hva digital postkasse er Det offentlige i Norge ønsker å sende post til deg i en digital postkasse istedenfor på papir fra slutten av året 2014. Med en digital postkasse kan du motta post digitalt som du tidligere har fått fra det offentlige på papir, og oppbevare det på en sikker måte så lenge du måtte ønske. Du kan også motta post digitalt fra private avsendere i den samme postkassen. Du får varsel på mobil eller e-post når du mottar ny post. Du må selv opprette en digital postkasse hos e-Boks eller Digipost. Det er kostnadsfritt å opprette og å bruke den digitale postkassen. Eksempler på post du kan få i den digitale postkassen er utbetalingsslipper som pensjonsutbetaling eller barnetrygd, vedtak fra Nav, NRK -lisens, brev du får fra kommunen din. Dato Direktoratet for forvaltning og IKT

Direktoratet for forvaltning og IKT Befolkningens holdninger til Digital postkasse. 68 % positive og 25% negative Direktoratet for forvaltning og IKT

Yngre mer positive enn eldre Dato Direktoratet for forvaltning og IKT

Ønsker du å få post fra det offentlige i en digital postkasse? Dato Direktoratet for forvaltning og IKT

Ingen store holdningsforskjeller mellom kvinner og menn Dato Direktoratet for forvaltning og IKT

Kjennskap til e-Boks og Digipost Dato Direktoratet for forvaltning og IKT

Direktoratet for forvaltning og IKT 30-40 åringene leder an Dato Direktoratet for forvaltning og IKT

Direktoratet for forvaltning og IKT Besvart av de som har svart de ønsker å få post, samt de som er usikre om de vil. For argumentene Dato Direktoratet for forvaltning og IKT

Direktoratet for forvaltning og IKT Besvart av de som har svart de ikke ønsker å få post, samt de som er usikre om de vil. Mot argumentene Dato Direktoratet for forvaltning og IKT