Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Drammensskolen ønsker foresatte velkommen inn i FRONTER

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Drammensskolen ønsker foresatte velkommen inn i FRONTER"— Utskrift av presentasjonen:

1 Drammensskolen ønsker foresatte velkommen inn i FRONTER
Våren 2014 Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

2 Drammensskolen har ny læringsplattform
Denne ble tatt i bruk av ansatte og elever i Drammensskolen i august Fra januar 2014 er den åpen for foresatte. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

3 Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!
Målsetting Foresatte møter innholdsrike og engasjerende sider i Fronter og de får informasjon om sitt/sine barn. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

4 Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!
Innloggingsvindu Logg inn Elektronisk ID Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

5 Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!
Hovedbudskap Nyheter og informasjon fra skolehverdagen Innsyn i fravær, anmerkninger og skolearbeid med vurderinger for egne barn Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

6 Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!
Hva er Fronter? Fronter er en digital læringsplattform der man samler alt elevene gjør på data på ett sted. Den digitale plattformen kan sees på som et hus med forskjellige rom. Bygningen inneholder korridorer og rom (fellesrom og private rom). Rommene kan f. eks være trinnrom, informasjonsrom til foresatte (FAU), fagrom (norsk, matematikk etc. ). Rommene er en felles arbeidsplass for prosjekt, samarbeid, læring, samt utveksling av informasjon. I rommene kan elevene levere lekser, publisere dokumenter, lese nyheter, svare på prøver, diskutere med mer. Som foresatt kan du også se oversikt over ditt barns fravær og anmerkninger. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

7 Hvordan logger foresatte inn?
Trykk deg frem til skolens hjemmeside på internett og bruk elektronisk ID for å logge deg på. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

8 Foresatte og elever har hver sin innloggingslenke:
Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

9 Dersom foresatte ikke har elektronisk ID
Det finner du informasjon om her: Dette er hjemmesiden til DIFI, direktoratet for forvaltning og IKT. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

10 Hva kan foresatte lese om på Fronter?
På startsiden vil du som foresatt se: hvilke rom de har tilgang til, oversikt over fravær og anmerkninger. Som foresatt har du lesetilgang til de aller fleste rom. Det betyr at du kan trykke deg gjennom og titte rundt uten at du kan ødelegge noe av den grunn. Du vil se: FAU-rom, DKFU-rom, trinn-rom, fagrom, skolens rom og info om ditt/dine barn. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

11 Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!
Slik ser det ut når foresatte logger seg inn i Fronter. Her vist som foresatt med barn på 1. og 3.trinn. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

12 Hva slags nettleser må jeg bruke?
De fleste nettleserne kan benyttes, men eldre eller mindre vanlige gir ikke full funksjonalitet. Vi bruker ofte Office-programmer som Word, Excel og Powerpoint. For å åpne disse filtypene er det en forutsetning at man har programvaren installert. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

13 Kan min pc få virus av Fronter?
Alle dokumenter som lagres i Fronter blir kontrollert for virus. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

14 Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!


Laste ned ppt "Drammensskolen ønsker foresatte velkommen inn i FRONTER"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google