BPA | Borgerstyrt Personlig Assistanse. www.koa-as.no » Hvor finner jeg BPA? www.koa-as.no » Under fanen tjenester ligger BPA.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
HISTORISK OG FREMTIDIG OVERSIKT OVER:
Advertisements

Velkommen til en sjekk av alkoholvanene dine!
I.
Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
RAFT Prosjekt hørsel Leif Foss, NAV Lerkendal Marianne Simensen, NAV Sør-Trøndelag.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Velkommen til Vestre Nes Omsorgsbolig
AVLASTNING Melhus
Industrilederskolen® Praktisk innføring i ledelse av Moderne produksjon gjennom LEAN God verdistrøm gir god trivsel!
Hege Rismoen Kort om Elverum kommune  innbyggere  implementerte system for IP 2005  alle fagavdelinger har et ansvar  systemkoordinator.
Truls Håland Eide Mitt eget liv.
Fast advokat Ole Henrik Wille og HR-sjef Hanne Myhre
Informasjonsmøte om bruk av nettressursen Lørenskog 18. september kl Sted: Kommunestyresalen, Rådhuset.
lig velkommen til 4års gudstjeneste i Hof menighetshus
Laget Av Dan-Christian og Stein Jørgen
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Trivselsleder AS © 2011 Brukerundersøkelse aV Trivselsprogrammet mars 2011 (utdrag)
Individuell plan: ”Gjør det så enkelt som mulig”
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
Instruktør I-kurs i Basisopplæring Renhold 2009
Oslo universitetssykehus består av de tidligere helseforetakene Aker universitetssykehus, Rikshospitalet (inkl. Radiumhospitalet)
Lovgrunnlaget for helsetjenestene
Dagens tjenester til personer med demens i Asker kommune
Tjenestekonsesjon for Brukerstyrt Personlig Assistanse - BPA
Arbeid i andres hjem + Arbeidsmiljøet når du jobber der
”Når vi bestemmer selv”
Drammen kommune Anne Bøhm
1) Saksbehandling knyttet til kvalifikasjonene til bemanning på Transocean Leader 25/ I elektronisk post fra Norsk Sjøoffisersforbund/DSO til Petroleumstilsynet.
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
Lederen som coach Jeg kan ikke lære noen noe,
Habiliteringstilbud for ungdom med nedsatt funksjonsevne, eller lettere psykisk utviklingshemming Meråker Sanitetsforenings Kurbad AS.
Sammenlikning av resultater på tvers av tjenester (utvalgte skalaspørsmål) Innbyggerundersøkelsen 2013 Prosjektnummer TNS /
Nordnorsk Kompetansesenter-Rus
Hvilke rettigheter har vi? Lov om sosiale tjenester
Hverdagen for Ruth og Sissel.
Overføring av avløp til Holmestrand Etter mindre enn 20 år, kan det siste av i alt 7 renseanlegg i Sande bli nedlagt.
Velkommen til Konferanse om verving av blodgivere i Bergen 3. – 4
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Brukerstyrt personlig assistanse - BPA NFUs boligpolitiske konferanse Gardermoen
Bruk av studentassistenter Monica Johannesen og Leikny Øgrim
Bruk av studenter i øvingsveiledning Monica Johannesen og Leikny Øgrim
morild.org en interaktiv nettjeneste i ti år Mer enn 1000 spørsmål
Hva er det vi har behov for å få hjelp til av spesialisthelsetjenesten? Av Per Willy Ormestad, Sosionom m/spesialkompetanse i sosialt arbeid på rusfeltet.
Lyst til å prøve noe nytt, noe annerledes? En skole uten eksamen eller karakter Mer enn 300 fag å velge i Internatliv Utstyr tilgjengelig døgnet rundt.
Vår historie – og Guds I serien ”Smittende tro” Meland kyrkje 2011.
Problemet og løsningen:
Er avløseryrket noe for deg?
Samvirke innen offentlige tjenester Pleie- og omsorg FoU-prosjekt nr
ETABLERING AV LOKALT SN-FORUM/GRUPPE. Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening Mål for første møte Bli enig om: Å sammen ta initiativ til lokal SN-forum.
100 lure ord å lære.
BESTILLERKONTORET Pårørendeskole
FOKUS PÅ TRAUMER Forståelse og behandling av PTSD og komplekse traumer.
Prosjektleder Inger Svendsrud
Hilde Holen / Svein Liane sept -07
Fritid med Bistand.
Lise Fornes Sosialfaglig rådgiver Trondsletten habiliteringssenter
Hva er Borgerstyrt personlig assistanse? Borgerstyrt personlig assistanse (BPA) er en alternativ organisering av praktisk og personlig assistanse for.
Prosjekt og Prosjekt Fokus på overganger Fra barnevernstiltak til voksentilværelse Målgruppe: Utsatt og sårbar ungdom – Ettervern –
Arbeiderpartiet.no HUSBESØK PÅ 1 – Valgkamp ansikt til ansikt.
Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre.
© Bergen kommune Hva er god eldreomsorg? Bjørn-Frode Schjelderup Fraksjonsleder helse og sosialkomiteen (H) Bergen kommune 15. Mai 2007/Radison SAS Royal.
Oslo universitetssykehus er lokalsykehus for deler av Oslos befolkning, regionssykehus for innbyggere i Helse Sør-Øst og.
«Saman om ein betre kommune» Mål for prosjektet: FAGFORENINGENE VIL HA EN HETIDSKULTUR I ELVERUM KOMMUNE.
FORSØKSORDNING | TT- brukere med tunge funksjonshemminger.
Eg ser at du e trøtt men eg kan ikkje gå alle skrittå for deg Du må gå de sjøl men eg vil gå de med deg Eg vil gå de med deg.
HVA ER BPA? Brukerstyrt personlig assistanse
B – 2018 Pleie og omsorg Tjenesten omfatter:
Notat om BPA
Utskrift av presentasjonen:

BPA | Borgerstyrt Personlig Assistanse

» Hvor finner jeg BPA? » Under fanen tjenester ligger BPA

» BPA hos KOA AS? » Hvem er vi? » Hva er BPA? » Hvorfor KOA? » Hva kan vi tilby? » Informasjon

» Hvem er vi? » KOA ble etablert i 2005, og har sitt hovedsete i Kvæfjord utenfor Harstad. Foruten BPA, driver vi med avlastningstilbud til barn og unge, botilbud, behandling av mennesker med ulike rusproblem og barnevernstjenester. Vi har institusjoner over hele landet.

» KOA ble etablert da gründerne Mona og Morten Sørgård fikk en sønn med utviklings- hemming, og de etter hvert fikk et stort behov for avlastning. De etablerte et avlastningstilbud for seg og noen andre i samme situasjon. Etter hvert har dette utviklet seg til en stor arbeids plass, med fokus på omsorg.

» » Når det gjelder BPA har vi nå tjenestekonsesjon i mange kommuner over hele landet.

» » KOA ønsker å være en trygg oppdragsgiver, med fokus på kvalitet og tillit.

» Hva er BPA? » BPA gir den som har en funksjonshemming mulighet til et selvstendig liv, hvor du som arbeidsleder kan bruke dine assistenter til å løse de utfordringene du behøver hjelp til. Det kan være å delta i fritidsaktiviteter, jobb, studier og samfunnsliv, eller praktiske oppgaver i huset.

» » Hva du vil ha bistand til fra assistentene, er det du som arbeidsleder som bestemmer, og målet er at dette tilpasses dine behov på en best mulig måte.

» » Tildelingen av BPA, og omfanget av tjenestene er det kommunen som utarbeider. Ta kontakt med din hjemkommune for nærmere informasjon om tilbudet.

» Hvorfor KOA? For bruker: » Du er sjefen i din hverdag » Vi ønsker at de løsningene vi kommer frem til, er slik du ønsker at de skal være » Vi vil ha en lokal koordinator nær deg » Arbeidsplanene legges etter dine ønsker og behov.

» For assistent: » Vi gir grundig opplæring for deg som ønsker å jobbe som assistent » Vi har konkurransedyktig lønn, inkl. tillegg for kveld, helg og høytid » Pensjonsordning » Forsikringsordning

» For kommune: » Vi ordner alt det praktiske rundt oppdraget. » Vi påtar oss ansvaret for driften, ordner innleie ved fravær, og utfører tjenesten innenfor de tildelte rammene.

» Hva kan vi tilby? » Vi ønsker å være fleksible for å finne best mulig løsninger for deg og ditt behov. » Dersom du har assistenter i dag, kan disse bli med over i KOA. » Har du behov for å rekruttere assistenter, hjelper vi deg med annonsering, og det formelle rundt ansettelsen. Vi deltar på intervjuene, og ordner alt det praktiske i etterkant.

» » Vi tilbyr god opplæring til deg som arbeidsleder og dine assistenter. Vi tilbyr løpende opplæring og veiledning underveis. » Du vil disponere en driftskonto. Her setter vi av 6 kr pr tildelte time i ditt vedtak. Denne kontoen benyttes til direkte kostnader tilknyttet tjenesten.

» Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med fagansvarlig for BPA for en uforpliktende samtale, eller send noen linjer på en e-post. Øyvind Lorentzen, mobil E-post:

» Takk for oppmerksomheten! Kvæfjord Opplevelse og Avlasting Telefon » Telefax: E-post: » Besøksadresse: Markveien 28 – 30, Borkenes Postadresse: Postboks 125, 9476 Borkenes