Sende SMS og MMS videre 1c Videresende MMS:

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

Slik bruker du vår nettbutikk!
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Keyforce SMS Mobile Link
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Guide til Facebook - sider og arrangementer
Hvordan lager du en konto?
Filer til og fra mobiltelefon
Kreativ bruk av tankekart
Trådløs telefon 7921G (side 1 av 2)‏ Normalvisning Hvilestilling Normalvisning: •Telefonnummer til den som er logget på vises •Valget Fører til Tjenester/Menyvalg.
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
TELEMARK FYLKESKOMMUNE ForsidenForsiden Registrer en sak Alle saker Kontakt Hjelp Logg innRegistrer en sakAlle sakerKontaktHjelpLogg inn Hvordan vil du.
Surfing sosial media - Bilkjøring Her lærer vi hvordan du kan bruke Sosiale medier til å se på et bestemt tema - Bilkjøring Vi skal se på Twitter, Facebook,
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Dokument med bilde, formatere i Word
Legge inn en avtale i mobilkalender Her er det et eksempel på hvordan en avtale legges inn. I eksempelet bruker vi Nokia Her er det en innebygget.
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Sende e-postmelding videre
Forskjell på bilder fra mobil og separat digitalkamera
Intelle SMS Mobile Link
Dokumentasjon av en prosess
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Ta bilder med mobiltelefon
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Fasttelefon (1/2) Beskrivelse 1 Håndsettlampe Lyser ved anrop, eller ved ny talemelding 2 Telefonskjerm Viser følgende: tid og dato pålogget telefonnummer.
Opplæring: Hvite Sider Søk i og bruk av Hvite Sider DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Fra individuell kunnskap til kollektiv kvalitet
NEWS Et uvurdelig hjelpemiddel i hverdagen. Hva skal vi gjennom i dag Hva er news? Hva brukes news til? Programmer og grupper Noen ord og uttrykk Noen.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Ulike kalendervisninger I denne kalenderen ser vi en månedsvisning. Da har man en oversikt over hele måneden. Dette er Nokia Her er det en blå ramme.
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
Bildebehandling i Paint
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
Skriveprosessen – …fra tanke i hodet til tekst i skriveboka…
Menyer Hovedmeny Sidemeny Finne frem gamle Klubblenker.
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Funksjoner og Innstillinger i
Her vises et eksempel på bruk av LAB utkurv og LAB innkurv. Gir samlet oversikt over planlagte rekvisisjoner (LAB utkurv) og alle svar til en enhet/sengepost.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Hvordan skrive delegert vedtak Sentralarkivet og Politisk sekretariat Kurs for saksbehandlere Dette gjelder vedtak på: ansettelser elevpermisjoner.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Kort innføring i Trio Web
Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på
Kalenderfunksjon Parent- app
På skolen i morgen skal vi
Kongsbergidrettsforening.no WordPress.
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Utgiftsrefusjon Hver dag sendes det ut en e-post til de godkjennere som har nye oppgaver i sin innkurv. Du bruker utgiftsrefusjon når du har hatt utlegg.
50 tidsbesparende hurtigtaster i Outlook
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

Sende SMS og MMS videre 1c Videresende MMS: Du kan sende meldinger videre til andre. Det gjelder både meldinger du har laget selv og meldinger du har fått av andre. Det gjelder både tekstmeldinger (SMSer) og bildemeldinger (MMSer). Videresende MMS: Finn frem den meldingen du skal sende. Først må du inn i hovedmenyen. Eksemplet her er for Nokia 7230. Trykk her (midt i hjulet) på Nokia 7230 for å gå til hovedmenyen.

Sende videre en melding du har fått Sende SMS og MMS videre 1c Sende videre en melding du har fått Her lyser det blått rundt Meldinger. Da er du på riktig sted. Trykk Velg (midt i hjulet). Trykk på kanten av hjulet til det lyser blått rundt Innboks. Da er du på riktig sted. Trykk Velg. Du vil sende videre meldingen fra Mor. Den er kalt Kjeks. Det er en MMS. Det ser vi pga. bindersen. Meldingen må være markert med blått for å sendes videre. Bruk hjulet for å komme til riktig melding. Trykk Åpne.

Sjekke og sende MMS videre Sende SMS og MMS videre 1c Sjekke og sende MMS videre Da ser du MMSen. Du ser bildet og en del av teksten. Du kan få se hele teksten. Da må du trykke Spill av. Da ser du en stiplete linje rundt teksten. Resten av teksten ruller frem. Nå skal du sende MMSen. Trykk på den hvite streken under Valg. Velger du NR eller e-post, kan du skrive inn telefon-nummeret til den personen du skal sende meldingen til. Skriv inn nummeret. Trykk Send.

1c Sende SMS videre Finn frem den meldingen du skal sende. Sende SMS og MMS videre 1c Sende SMS videre Finn frem den meldingen du skal sende. Først må du inn i hovedmenyen. Eksemplet er for Nokia 7230. Du åpner SMSer på samme måte som MMSer. Da får du noen valg. Trykk på Mer (du kan ikke se Videresend i den første menyen). Trykk på Videresend. Velg å bruke en Kontakt eller å skrive inn telefonnummer.

Sende meldinger du selv har laget videre. Sende SMS og MMS videre 1c Sende meldinger du selv har laget videre. Meldinger du selv har sendt tidligere, heter Sendte elementer. De sendes videre på samme måte som meldinger i Innboksen (som du har fått fra andre). Se side 4.