Vekst og Verving.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Motivasjonsgruppenes HVEM HVA HVOR
Advertisements

Informasjon om søknad til læreplass 2010
Hvordan få Diabetesforbundet frem i nye og gamle medier?
Min måte å få ut agresjonen på...
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
Litt historikk - administrasjon
Hvordan holde kontakt med passive medlemmer Innspill på parallellsesjon ledermøte NPF januar 2012.
Medlemsverving og medlemspleie 2012
Kommunekampen -Et trimtilbud med moderne vri. For folk i form til O-VM
Presentasjon Kolstad Håndball
Vi får Norge til å gro! Fornying av Norges Bondelag – på hugget Uttalelse fra Nordland.
Naturvernforbundetskolen: Kyst Tema på foredrag: Kystsatsingen Tid: ca 20 min For mer info om foredraget kontakt: Lene på
Ved Jan og Synne Platander Elverum 29/10
Rammer for kampanjen •Kampanjeperiode: •Organisasjonen skal trenes til dør-til-dør- aksjoner, stand og rushtidsaksjoner •Listekandidatene.
LANDSORGANISASJONEN I NORGE
Bridgetinget 5. juni 2010 Rekruttering og opplæring •Medlemsstatus •Et spill for framtiden •Vær en bridgevenn – verv en bridgevenn •Kretsens rolle i kampanjen.
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.
Det gode Det rette Det rettferdige
Spøken som gir deg lykke!
VELKOMMEN TIL VEKSTSAMLING 2009 Rica Park Hotel Drammen mai 2009.
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
SIN BOK Barnehageåret Bilder av de som bor hjemme hos meg :
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
Starten på en suksesshistorie om tilrettelegging for innvandrerbefolkningen Nina Skille, forbundsleder Bjørnar Allgot, generalsekretær.
Naturvernforbundetskolen: Hvordan drive et lokallag Tema på foredraget: Lokallag; medlemmer, sak, økonomi og administrativt Tid: ca 30 min For mer info.
Enkel forklaring av hvordan bygge nettverk i euroSMART!
3 års rullerende verveplan Skøyen Rotaryklubb 2009/ /2012.
Et arbeidsliv for alle! Jon Valestrand - tillitsvalgt for Fellesforbundet ved Åstvedt AS.
Norsk Finansbarometer 2011 TNS Gallup Oslo, 2011 Det norske livs- og pensjonsforsikrings- markedet og dets bevegelser Grafikkrapport - total.
NTL Forskningsinstitutter Nettverkssamling Holmen Fjordhotell mai 2011 Informasjon fra landsforeningen.
Lederen som coach Jeg kan ikke lære noen noe,
NBF – ♥ for rekruttering Marianne, 32, samboer Oppvokst i Mo i Rana, bosatt på Vestlandet de 10 siste årene, bor på Sørlandet og har kontor på Ullevål.
♥♥ Verv en bridgevenn ♥♥ Stor kampanje til høsten – vi løfter i flokk Alle verver én Trivelig å verve noen vi kjenner - sjansen øker for at de nye vil.
Styret – hjertet i foreningen
Juli 14/Sted endres i topp-/bunntekst1. En attraktiv og vital lokalforening, hva skal til? En attraktiv og vital lokalforening, hva skal til? V/leder.
Diabeteskonferansen 2010 Vekst og verving. Vekst i alt vi gjør Det er ikke målet som er veien, men veien som går til målet. 2 Vi ønsker en medlemsmasse.
Opplæring av tillitsvalgte FS 4 Styremedlemmer - Diabeteskonferansen 2010.
Diabetesforbundet – en organisasjon som teller
R ETNINGSLINJER FOR KONTAKTFAMILIER : På sykehuset står det en perm fra oss med kontaktinfo om alle kontaktfamiliene, taushetsløfte, retningslinjer. Info.
VEKST- OG VERVESAMLING lørdag 29.mai 2010
Vekststrategi for Norges Diabetesforbund
Markedsføring av diabeteslinjen på urdu /punjabi Shaista Ayub
VELKOMMEN til Vekst – og vervesamling på Gardermoen mai 2010.
Skriveprosessen – …fra tanke i hodet til tekst i skriveboka…
Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap. De.
Tove Bakken leder VELKOMMEN Fagkurs i Kristiansand 26. – 27. mai 2009.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
PRESIDENTOPPLÆRING Nettside: GRATULERER med vervet som president Som klubbpresident står du direkte under Distriktsguvernøren og Verdenspresidenten.
Funksjoner og Innstillinger i
For at denne skal virke må den brukes som fremvisning Klikk her.
Visste du at de som fremstår som virkelige sterke , i virkeligheten er de mest svake og følsomme? Visste du at de som bruker sin tid på at beskytte andre,
Matt 28:18 Og Jesus trådte fram, talte til dem og sa: Meg er gitt all makt i himmel og på jord! 19 Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler, idet.
Mental Helse 20. September 2014 Lisa Haug Hvordan arrangere kurs ?
Og.
Slik lykkes dere med verving i lokalforeningene NORGES JEGER- OG FISKERFORBUND.
RETNINGSLINJER FOR PRESENTASJONEN Denne presentasjonen er tenkt brukt for å rekruttere nye medlemmer Hensikten med å lage en standardisert rekrutteringspresentasjon.
Norges Diabetesforbund
Her viser jeg hvordan man kan overføre ideen sin til plexiglass
Modum Rotaryklubb RUS-INFO
Slik lykkes dere med verving i lokalforeningene NORGES JEGER- OG FISKERFORBUND.
KURS FOR NYE TILLITSVALGTE
Gry Nørstenget Fylkesleder
Arbeiderpartiet.no HUSBESØK PÅ 1 – Valgkamp ansikt til ansikt.
Samtale rundt bruken av MI til barn ved hjelp av noen kasus
Hva er politikk? Politikk (gr. Politikos): det angår byen. Fordeling av goder og byrder i et samfunn (ved bruk av makt) Det er politikk i alt vi gjør,
Rapport fra Verveutvalget Ledersamling – Tyrifjord Turisthotell 24. september 2015.
VERVETIPS. Verve nye medlemmer Fakta: Sosiale nettverk viktig, flest lar seg rekruttere gjennom bekjentskaper, ikke gjennom nære familie- og vennskapsbånd.
Verving Thorbjørnrud
Inspirasjonsbasen – smarte grep
Utskrift av presentasjonen:

Vekst og Verving

HVORDAN SKAFFE NYE MEDLEMMER OG HVORDAN GJØRE DET Clarion Hotel Airport Gardermoen

Snakke med lokal og fylkeslag Ingen ideer som utformes er uoppnåelig, man trenger kun tid. Få sammen en gruppe som kan utveksle ideer. Clarion Hotel Airport Gardermoen

Hva og hvor kan dere gjøre noe? Holde foredrag og drive verving Kontakte legesenter og andre helse instutisjoner hvor dere bor, for å inngå samarbeid om å ha minst 1 dag i måneden som omhandler diabetes. Utfordre deg selv, send en SMS til venner som kan være aktuelle til å bli medlemmer. Clarion Hotel Airport Gardermoen

Å være aktiv med verving Lage verveannonser som kan brukes i aviser, nettsted og blader på din arbeidsplass. Snakke med lokale bedrifter som dere kan holde foredrag om diabetes, og bruk diabetesrisikotesten slik at de kan ta en uformell test om de er i risiko sonen for å utvikle diabetes. Å være aktiv med verving Clarion Hotel Airport Gardermoen

Å Husk INGEN ideer er dumme, kom gjerne med innspill Sende ut brev til medlemmene i lokallaget å oppfordre de til å verve i sin omgangskrets. I brevet kan dere også skaffe sponsorer til å donere lokale vervepremier. Å Husk INGEN ideer er dumme, kom gjerne med innspill Clarion Hotel Airport Gardermoen

Clarion Hotel Airport Gardermoen

HVA HAR BLITT GJORT OG HVA FUNGERTE Stand på martnan i Trondheim (gjennomføres Juni 2010) Dra til skoler, politi og helse tjenesten. Dette har gitt en god effekt med å få nye medlemmer, de ser fordeler med å være medlemmer i Diabetesforbundet. Politiske instanser. Innformet om hvordan medlemskap kan være med på forebygging. Henge opp plakater rundt om i fylkene, med ansikter som er kjent i lokal område. Clarion Hotel Airport Gardermoen

Clarion Hotel Airport Gardermoen

Plakaten dere så her, har vært plassert ut på skoler, legesenter, apotek og andre plasser rundt om i lokalforeningen som jeg kommer fra (Diabetesforbundet Orkdal og omegn) Lokalforeningen har nå totalt 270 medlemmer, plakaten har vært med å skaffe ca 28 nye i 2009 Det er ett tegn på at plakater fungerer i verving. Men bruk lokale aktører til dette. Clarion Hotel Airport Gardermoen

Reklame på TV skjermer i Midt-Norge Denne reklamen gikk på legekontor over en periode på 4 mnd, og den førte med seg 59 nye medlemmer. Tallet er lavt når man tenker på at så mange som ca 18 000 personer i Sør-Trøndelag har diabetes. Men det viktigste er at man hjelper de som har behov for å få mer informasjon. 1 medlem er bedre enn ingen. Clarion Hotel Airport Gardermoen

HVA FUNGERTE? Skoler, politi med mer: Nye medlemmer Plakater: Nye medlemmer Tv skjermer: Nye medlemmer Alt i alt så var alle kampanjer kjempe bra, etter som man får informert om at Diabetesforbundet og fordeler med å være medlem. Vår oppgave er der å hjelpe. Clarion Hotel Airport Gardermoen

Takk for meg og lykke til med vekstarbeidet Ronni Reitan Clarion Hotel Airport Gardermoen