Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Elever og sosiale medier
Nedlasting av apper på Apple
HVA ER ?.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Araenus Web & Reklame Postboks: 4441, Hospitalsløkkan Tlf: Fax: A.W.A.C.S. – Araenus Web Admin Control.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Programmet er laget for å ivareta alle rutiner
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Guide til Facebook - sider og arrangementer
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
HVA ER ?.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Hvordan lager du en konto?
Filer til og fra mobiltelefon
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Demo av timebehandlingssystemet (klikk med museknappen for å gå videre i demoen) Copyright Easylution AS.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Bruke Nettverk for miljølære første gang. Hvem - hva - hvor •Deltaker - vanligvis en skole •Område - det geografiske stedet som er undersøkt •Aktivitet.
Velkommen til CarbonPro & Wealth Master
Larvik bibliotek Foredrag om sosiale medier Kl – Seniornett Larvik Sliperiet: Datakafé Kl – Minikurs: facebook Kl –
Salgsteknikker & Sosial media
Surfing sosial media - Bilkjøring Her lærer vi hvordan du kan bruke Sosiale medier til å se på et bestemt tema - Bilkjøring Vi skal se på Twitter, Facebook,
HVA ER ?.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Er du synlig der dine kunder forventer å finne deg?
Sende e-postmelding videre
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Hva er blogg? Blogg, eller weblogg (vevlogg), er en internettside der en eller flere personer legger ut informasjon som andre kan kommentere Ofte brukt.
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
Kommunikasjon Ordet stammer fra det latinske ordet communicare som betyr å gjøre felles/ gjøre sammen Nettsider = enveiskommunikasjon Sosiale medier =
? Hva er.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Blogging med Google Blogger
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
I Sykepleien nummer 11, 2012, bestemte vi å ta opp sosiale medier som tema.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Lokalpolitikere i sosiale medier. Dagens nettbruker Den aktive nettbrukeren Vi er alle produsenter Kommunikasjon fremfor monolog.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon
Funksjoner og Innstillinger i
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ePhorte
SOSIALE MEDIA OG WEB Norges bryteforbund Inger Wold.
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
Stein R. Fredriksen Sosiale medier ved UiO - Hvorfor og hvordan.
Informasjon og Internet Kjetil Otter Olsen Underdirektør IT-Drift, USIT.
Mobilapper. Nett bank apper Reise og navigasjon.
Digitale medier. Wikipedia: Former for elektronisk kommunikasjon gjort tilgjengelig gjennom datateknologi. Mobiltelefon, cd, digital video, digital-tv,
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Kort innføring i Trio Web
DFØ-app Din portal på mobilen.
Nettvett U-18 Bodø politistasjon
Gode venner som hjelper andre
Gå til – Klikk på «lag konto».
Osloskolen lanserer Skolemelding
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

Hva er ?

Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer med hverandre via bl.a. e-post, sosial nettjeneste eller meldingstjeneste De fleste bruker disse nettsamfunnene til sosiale formål, men de blir også i stadig større grad brukt til profesjonelle- eller opplæringsformål

De mest kjente sosiale medier er:

Registrering på og bruk av Facebook er gratis, men du må regne med en del annonser på facebooksiden din, men de er ikke plagsomme Facebook er et nettverk hvor du har en egen side som brukes til dialog og kommunikasjon og ikke primært til informasjon, som på en del andre sosiale medier. Facebook er veldig omfattende.

Du kan bl.a. finne og kommunisere med venner, dele video og bilder, sende meldinger og chatte online I motsetning til andre sosiale medier som bl.a. Twitter og Blogg, har du på Facebook selv kontroll over hvem du godkjenner som “ny venn” Ved å bruke innstillingene på Facebook riktig vil du ha full kontroll over hva du vil dele og med hvem

For å se på en eksisterende facebookside kan du søke på Google Gå til og skriv i søkefeltetwww.google.no «jens stoltenberg facebook» og trykk på «Jens Stoltenberg|Facebook»

Klikk på Jens Stoltenberg | Facebook

Dette er facebooksiden til Jens Stoltenberg, der du kan se både Veggen (de meldingene han har skrevet), info, bildene m.m. For å selv kunne skrive en melding på denne siden må du være registrert på Facebook. Men du kan lese siden uten registrering. Du kan velge «Registrer deg» eller «Logg inn»

Du kan også søke på: «kronprinsparet facebook» i søkefeltet på og velg «Kronprinsparet | Facebook» Her gjelder samme prosedyre: du må være registrert på Facebook for å kunne skrive noe selv på denne siden. Men du kan lese uten registrering.

Seniornett Norge er også på Facebook. Du finner oss på I neste presentasjonen vises hvordan du selv kan komme i gang med Facebook ved å registrere deg som bruker