? Hva er.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
vi presenterer SLIDEPLAYER.NO
Advertisements

Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Nedlasting av apper på Apple
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
HVA ER ?.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Guide til Facebook - sider og arrangementer
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
HVA ER ?.
Prosjekt: ”Bistand på ny arena ?” 2011 Hege Nilsen og Anne Liv Engbråten. Habiliteringsteamet for voksne.
Hvordan lager du en konto?
Filer til og fra mobiltelefon
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Kreativ bruk av tankekart
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Hvordan lage spill i power point?
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Sosiale medier Digitalt temakurs Innhold: Datasikkerhet og nettvett, generell bruk av PC og sosiale medier.
Velkommen til CarbonPro & Wealth Master
Larvik bibliotek Foredrag om sosiale medier Kl – Seniornett Larvik Sliperiet: Datakafé Kl – Minikurs: facebook Kl –
Salgsteknikker & Sosial media
Surfing sosial media - Bilkjøring Her lærer vi hvordan du kan bruke Sosiale medier til å se på et bestemt tema - Bilkjøring Vi skal se på Twitter, Facebook,
HVA ER ?.
Workshop 8. februar 2013 Nye nettsider Maria og Martin.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Sende e-postmelding videre
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
Kommunikasjon Ordet stammer fra det latinske ordet communicare som betyr å gjøre felles/ gjøre sammen Nettsider = enveiskommunikasjon Sosiale medier =
Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Blogging med Google Blogger
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
I Sykepleien nummer 11, 2012, bestemte vi å ta opp sosiale medier som tema.
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Lokalpolitikere i sosiale medier. Dagens nettbruker Den aktive nettbrukeren Vi er alle produsenter Kommunikasjon fremfor monolog.
Funksjoner og Innstillinger i
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ePhorte
SOSIALE MEDIA OG WEB Norges bryteforbund Inger Wold.
Bruk av kart og steder i Reunion Registrering av stedsnavn Endringer av stedsnavn gjennom tiden Redigere stedsnavn Finne steder på kart Personens eget.
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
Mobilapper. Nett bank apper Reise og navigasjon.
Digitale medier. Wikipedia: Former for elektronisk kommunikasjon gjort tilgjengelig gjennom datateknologi. Mobiltelefon, cd, digital video, digital-tv,
Hvorfor iPad i grunnskoleopplæringen?
Kort innføring i Trio Web
DFØ-app Din portal på mobilen.
Nettvett U-18 Bodø politistasjon
Gode venner som hjelper andre
Gå til – Klikk på «lag konto».
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

? Hva er

Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Et nettsamfunn er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer med hverandre via bl.a. e-post, sosial nettjeneste eller meldingstjeneste De fleste bruker disse nettsamfunnene til sosiale formål, men de blir også i stadig større grad brukt til profesjonelle- eller opplæringsformål

De mest kjente sosiale medier er:

Registrering på og bruk av Facebook er gratis, men du må regne med en del annonser på facebooksiden din, men de er ikke plagsomme Facebook er et nettverk hvor du har en egen side som brukes til dialog og kommunikasjon og ikke kun informasjon, som på mange andre sosiale medier. Facebook er veldig omfattende.

Du kan bl.a. finne og kommunisere med venner, dele video og bilder, sende meldinger og chatte online I motsetning til andre sosiale medier som bl.a. Twitter og Blogg, har du på Facebook selv kontroll over hvem du godkjenner som “ny venn” Ved å bruke innstillingene på Facebook riktig vil du ha full kontroll over hva du vil dele og med hvem

For å se på en eksisterende facebookside kan du søke på Google Gå til www.google.no og skriv i søkefeltet «jens stoltenberg facebook» og trykk Enter

Klikk på Jens Stoltenberg | Facebook

Dette er facebooksiden til Jens Stoltenberg, der du kan se både Veggen (de meldingen han har skrevet), info, bildene m.m. Du finner valgene på høyre side rett under bildet av statsministeren

Du kan også søke på: «kronprinsparet facebook» i søkefeltet på www Du kan også søke på: «kronprinsparet facebook» i søkefeltet på www.google.no, og velge på neste side Kronprinsparet | Facebook Også her flere valg rett under bildet av kronprinsparet

I neste presentasjon vises hvordan du kan komme i gang med Facebook ved å registrere deg som bruker