M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
For å sitte og ikke gjøre noen ting
Advertisements

Fra tegning til fortelling
EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
Evaluering av oktober på blå
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Matematikklek i Solsletta barnehage
Naturen som lekeplass for barnehagen
Månedsevaluering november 2011
Evaluering av september på blå
Vinter 2014 Januar uke 1-5 Rosenholm Aktivitetsskole Halvårsplan 2014
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Turene i November har gått til:
Målene våre for september og oktober er:  Komme inn i rutiner og bli kjent med gruppa.  Lære seg å se endringene i naturen når høsten kommer.  Få kjennskap.
Velkommen til gudstjeneste
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
Vurdering av mai måned I mai måned har barna vært på mange små turer. Noen har fanget maur, de puttet vi i et glass med blå gele- som mauren spiste. Andre.
MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
FRA MÅLSTYRING TIL PROFESJONELT ANSVAR
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering november rød avd
JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Og.
Oktober på Rumpetrollet. Huska på Geitekillingen er et perfekt sted å slappe av for både voksne og barn.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Månedsplan for Froskene Mai 2015
”Amerikabrev” Sett inn et pronomen som passer. Kjære venner! Jeg vil ganske kort sende dere noen ord fordi jeg vet at flere landsmenn kunne tenke seg.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra januar til juni.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
April på Pytten Tiden som gikk:
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Periodeplan for Sommerly Uke Skoguke, påske og våren.
PÅ BRANNSTASJONEN. PÅ BIBLIOTEKET. Vi har laget påskepynt.
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
HER ER DET KORET SOM UNDERHOLDER
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
AKTIVITETSUKER Juni og juli
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL PÅSKEFROKOST
Utskrift av presentasjonen:

M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært på busstur til Kristiansand og feiret 17. mai(se egne saker på hjemmesida) Hurra for William 6 år og Miranda 5 år  Et lite tilbakeblikk på det vi har gjort kommer her: Solsletta, Solsletta hei, hei, hei! Ingen barnehage er som deg! Hurra, hurra, hurra

Det har vært veldig populært å lete etter insekter denne mnd. Barna har gravd i jorda, flytta på steiner og samlet munkelus, tusenbein, edderkopper og beitemarker i bokser og bøtter. De har plukket blader og gress som insektene kan spise. De må jo få mat  Det er flott å se hvordan barna samarbeider om dette. Selv om alle ikke er like interesserte i disse småkrypa. Noen bærer insektene i hendene mens noen knapt vil se på de. Natur, miljø og teknikk

Inspirert av insektene vi har funnet ute, har vi laget kongleinsekter. Vi har plukket kongler i skogen og tørket dem. Vi malte på dem med ulike farger og limte på øyne og lagde følehorn med piperensere. Vi syns de ble skjønne  Kunst, kultur og kreativitet Antall, rom og form Vi har jobbet litt med sortering. Vi sorterer leker og legger det som hører sammen i samme kasse når det er ryddetid. Da vi gjorde «feil» i samling var barna veldig ivrige på å vise hvor de ulike lekene skulle være – målet er å gjøre det like gøy ved ryddetid  Vi fortsetter med dette også i juni.

Da sommervarmen kom fant vi fram vannbasseng og båtbane, til stor glede for barna. Dette førte til mye fin lek på tvers av avdelingene. Kommunikasjon, språk og tekst Det var stor stas å hilse på hestene på andre sida av gjerdet. De var litt store på nært hold, men veldig fine. Infobrev for juni kommer så snart vi vet hva som skjer ang streiken.