Legge inn en avtale i mobilkalender Her er det et eksempel på hvordan en avtale legges inn. I eksempelet bruker vi Nokia 7230. Her er det en innebygget.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Keyforce SMS Mobile Link
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Forståelse og praktisk bruk av GPS GPS kurs II Norsk Folkehjelp 2008 Del II.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Kreativ bruk av tankekart
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Intranett: Hvordan komme i gang
Brukerveiledning Basware
Lage e-post med bilde som vedlegg
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Au2Pc med kortleser TPpay. Hurtigbruksanvisning.
Velkommen som spiller i aksjespillet.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Dokument med bilde, formatere i Word
Sende e-postmelding videre
Intelle SMS Mobile Link
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Ta bilder med mobiltelefon
Zebra Use case modell av systemet Et løsningsforslag.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Manual for skoleavis i 6. klasse
Opplæring: Digital Diktering
SIGNERING AV SVARRAPPORTER Gjøres fra 3 ulike funksjoner i RoS Fra akkumulert liste pr. pasient Fra Lab Rekvirering og svar pr. pasient Fra Lab-innkurv.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Presentasjon av ROS PP Trykk pil for neste bilde.
Ulike kalendervisninger I denne kalenderen ser vi en månedsvisning. Da har man en oversikt over hele måneden. Dette er Nokia Her er det en blå ramme.
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
Sende SMS og MMS videre 1c Videresende MMS:
Sponsor og Annonser.
Opprette håndballskole NB:I tillegg se komentarer fra “Billetter” ppt.
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Side 1 © Senter for statlig økonomistyring© Senter for statlig økonomistyring |Selvbetjening og arbeidsflyt Tillegg for ledere.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
VegReg Kurs i Tromsø Registrering.
Presentasjon av ny visning for fører og ombordpersonale i FIDO.
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
Bruk av dekningskartet CellVision. CellVision åpnes ved å klikke på følgende link Dere må logge inn via intranettet.
A (12) B (10) C (12) D (9) E (18) F (11) H (10) G (11) I (7) FF3 SS8 FF5 FF7FS0 SF21 SS8 FF3 SS3 FF5SF12FS0 FS7 Vi har gitt et.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Noen fordeler med det nye systemet:
Kurs for saksbehandlere
CcMapper-opplæring Mapping mot norsk WebDewey.
Kalenderfunksjon Parent- app
Tilpasse «framhevet bilde» i paint
Registrere økter Driftslogg SjåførApp
Gå til – Klikk på «lag konto».
Eksempelet er hentet fra læreboken
Utskrift av presentasjonen:

Legge inn en avtale i mobilkalender Her er det et eksempel på hvordan en avtale legges inn. I eksempelet bruker vi Nokia Her er det en innebygget snarvei til kalenderen. Trykker du til høyre på hjulet, åpnes kalenderen. Gå til dato for avtalen. Navigere vil si å trykke på siden av hjulet. Når vi navigerer, beveger en markør seg fra dato til dato. Her er markøren en hvit ramme rundt datoen. På denne mobilen kan du bruke hjulet for å bevege markøren. Det kan beveges i fire retninger. 1 2b

Du skal legge inn neste kurskveld som et møte Legge inn en avtale i mobilkalender For å bekrefte at du ønsker å gjøre noe, trykker du midt i hjulet. Markøren står der det er en annen blåfarge rundt datoen. Før du beveger markøren, står den på dagens dato. Først beveger du markøren til den datoen du vil legge inn en avtale. Trykk Vis. ”(ingen notater)” betyr at det ikke er lagt inn noe på den datoen ennå. Har du lagt inn noe tidligere, vil du se det igjen nå. Trykk Legg til for å legge inn en avtale. 2 2b

Nå skal du legge inn Kurs på Marienlyst skole kl som Møte. Legge inn en avtale i mobilkalender Naviger et hakk nedover. Møte får da blå bakgrunn. Så trykker du Velg. Det feltet du kan skrive i, er markert med lysere blå bakgrunn. Emne: Skriv ”Kurs”. 3 2b Sted: Skriv ”Marienlyst skole”.

Du fortsetter å legge inn Kurs på Marienlyst skole kl som Møte. Legge inn en avtale i mobilkalender Så må du navigere ned til Startdato. Fordi du allerede var på riktig dato, gjør du ikke noe mer med datoen. Det gjelder både for startdato og sluttdato. Men du må legge inn riktig starttidspunkt (18.30) og sluttidspunkt (20.30). Stedet hvor du kan skrive, er markert med rosa rute. Trykk Lagre (midt i hjulet) når du har lagt inn alt dette. 4 2b

Nå har du har lagt inn Kurs på Marienlyst skole kl som Møte. Legge inn en avtale i mobilkalender Sjekk at alt du har lagt inn, er riktig. Trykk så Lagre. Da får du en kortvarig beskjed om at dette er lagret (Notat lagret). Så ser du alt du har lagt inn. Da er du ferdig med å legge inn avtalen. Du kan nå gå tilbake til hovedmenyen. Trykk Tilbake til du er der. 5 2b